helal yani küçük kzından nasıl zaman bulup spor yapıyorsunne güzl ya ben de itestiyorum spor yapmak..zayıf olduğum için pek meyilli değilim ama hafif göbük war onun için mücadele etsem diyorum..ama birinin beni gaza getirmesi lazım sanırım :97: spor en başta sağlıklı yaşam demek..kilolu zayıf herkesin yapması lazım..
ya bak spor dediniz yine içim bir buruk oldu nişanlım bana spora gitmeyede izin vermiyor ya kıskanççboyum 170 kilom 53 benimde ama ben formumu korumak için istiyorum evlenince birlikte yazılırız spor salonuna sen şimdi yalız yaşıyorsun olmaz diyor
bugun kandilmiş...kandiliniz kutlu olsun kızlar...
eşim sabahtan gitti yine gemıye -nobetci gemı oldukları için aksama gelırım belkı dedi bilmiyorum artık gelırmı gelmezmi eve..
vaveyla-esk basınız saolsunallah rahmet eylesın
kaldıgım yerden okuya okuya geldım ama kım ne yazdı unuttum iyiymi :26::26:
bende bugun annemi aradım bugunun kandil oldugunuda ozaman öğrendım zaten.. kardesımın arkadaslarının annelerıde bebegım için ciciler ormusler dun gece annem msj cekmıstı belkı uyumusuzdur dıye artık mecburen demek zorunda kaldım olmayan bişey için kımse hayal kurmasın cicilerde orulmesın artık umut baglanmasın sonrası daha zor olcagına böyle önceden söylemek daha iyi diye dusundum,bide rol yapsam nereye kadar sureklı hatırlatacaklar bana en azından sımdı bidaha kımse lafını dahi açmaz..esımde annesine ablasına soyleyecek..zaten gorumcem 2gunden berı arıyor acmıyorum bilerek..
aaa walla kıskanç :) ben 1.75 im 56 kg yim..zayıflık önemli değil ben walla yaşlandıkça korkuyorum vücudumdan bozulacak diye.spor yapcam walla gaza geldim:84:
okyonuscum senin çekeceğin var bu kıskançlıktan, adam fena aşık sana, maşallah
güzelim seven insan kıskanır ama bu da biraz fazla değil mi sence. ilerde çok daha büyük sıkıntıları beraberinde getirebilir. sabah biri "ipleri çok fazla vermişsin eline" dedi ona katılıyorum. tabi siz birbirinizi böyle kabul ettikten sonra sorun yok belki ama evlendikten sonra emin ol bu durum seni iyice sıkacaktır. şimdi kıskançlığa aşk diyorsun ama ilerde acaba güven sorunu mu diye de düşünmeye başlarsan o zaman fena işte... yine de allah ağzınızın tadını bozmasın
evet videosu var cnm ordan yapıyorumneye göre yapıyorsun video falan war mı
bugun kandilmiş...kandiliniz kutlu olsun kızlar...
eşim sabahtan gitti yine gemıye -nobetci gemı oldukları için aksama gelırım belkı dedi bilmiyorum artık gelırmı gelmezmi eve..
vaveyla-esk basınız saolsunallah rahmet eylesın
kaldıgım yerden okuya okuya geldım ama kım ne yazdı unuttum iyiymi :26::26:
bende bugun annemi aradım bugunun kandil oldugunuda ozaman öğrendım zaten.. kardesımın arkadaslarının annelerıde bebegım için ciciler ormusler dun gece annem msj cekmıstı belkı uyumusuzdur dıye artık mecburen demek zorunda kaldım olmayan bişey için kımse hayal kurmasın cicilerde orulmesın artık umut baglanmasın sonrası daha zor olcagına böyle önceden söylemek daha iyi diye dusundum,bide rol yapsam nereye kadar sureklı hatırlatacaklar bana en azından sımdı bidaha kımse lafını dahi açmaz..esımde annesine ablasına soyleyecek..zaten gorumcem 2gunden berı arıyor acmıyorum bilerek..
spor solanuna gitmene gerek yokki canım spor yapmak için evde de videolarlar yapabilirsin ben plates malzemeleri sipraşi verdim yarın gelir ona da başlayacağım. hem sağlık için hemde fit görünmek için vucudu şekilli tutmak için spor sart...ya bak spor dediniz yine içim bir buruk oldu nişanlım bana spora gitmeyede izin vermiyor ya kıskanççboyum 170 kilom 53 benimde ama ben formumu korumak için istiyorum evlenince birlikte yazılırız spor salonuna sen şimdi yalız yaşıyorsun olmaz diyor
kıskanç epeyce ama yanında değilim diye yapıyor diye düşünüyorum sorun olmaz inş. :82:
evet videosu var cnm ordan yapıyorum
iyi olmuş söylediğin canım kendini topraladığın zaman yeni bir müjde veririsiniz inş.
spor solanuna gitmene gerek yokki canım spor yapmak için evde de videolarlar yapabilirsin ben plates malzemeleri sipraşi verdim yarın gelir ona da başlayacağım. hem sağlık için hemde fit göürünmek için vucudu şekilli tutmak için spor sart...
kıskançlık konusuna gelince benim eşimde çok kıskanç zamanla geçer diye beklime hiç geçmiyo aynen devam ediyo kıskançlık ben bölümüm lise diye çalışamıyorum bile
ya sorma canım çok kıskanç:84: çok seviyor aşık bana bende ona eriyip bitiyorum onun içinama işte böle kıskançlıkları var napalım böyle kabul ettim
bilemiyorum herkesin karakteri farklı bizim aramızda sorun olmuyor bu durum açıkcası ikmizde neye kızarız neyi kıskanırız biliyoruz o beni dinliyor bende onu karşılıklı yanihiç geçmiyormu açıkçası ben zamanla durulur diye bekliyordum
tatlım o zaman onsuz bakkala bile gidemicen heralde.
bilemiyorum herkesin karakteri farklı bizim aramızda sorun olmuyor bu durum açıkcası ikmizde neye kızarız neyi kıskanırız biliyoruz o beni dinliyor bende onu karşılıklı yani
canım her şey dozunda güzel. seni üzmediği sıkmadığı sürece kıskanılmak çok hoş, allah nazarlardan saklasın sizi
bak benim eşim kıskanç değildir,yani belli etmez normalde. iş hayatımda hep erkeklerle çalışırım ederim bişey sormaz. ama geçen haftasonu bi arkadaşımın nikahına gidicektik, benim de diz üstü siyah bi elbisem var, kolsuz. ben minyon bi tipim,160 boyum. yani zaten liseli zannediyor herkes, azıcık makyaj yapmasam çocuk sanıyorlar. ben de en yakın arkadaşım diye biraz makyaj yaptım, elbiseyi de giydim. düşün ankaradayız, en merkezi nikah salonlarından birine gidiyoruz, bana kolsuz diye yapmadığını bırakmadı. fenalık geldi artık zorla etol aldım üstüme. güzel güzel söylemedi de, kızgındı. benim üzüldüğümü anladı tabi sonra, dedim ki güzelce "aşkım bunu böyle giyme üzerine bişey al ben rahatsız oluyorum " desen itiraz etmezdim zaten.
yani seni sıkmadıüğı sürece kıskanılmak güzel tatlım.
beni sıkmıyor söyledikleri hiç bir zaman dinliyorum ama bazen böyle bi kaç şey çıkabiliyor onlarıda artık evlendiğimizde izin var dediği için beklemedeyim:26:
canım her şey dozunda güzel. seni üzmediği sıkmadığı sürece kıskanılmak çok hoş, allah nazarlardan saklasın sizi
bak benim eşim kıskanç değildir,yani belli etmez normalde. iş hayatımda hep erkeklerle çalışırım ederim bişey sormaz. ama geçen haftasonu bi arkadaşımın nikahına gidicektik, benim de diz üstü siyah bi elbisem var, kolsuz. ben minyon bi tipim,160 boyum. yani zaten liseli zannediyor herkes, azıcık makyaj yapmasam çocuk sanıyorlar. ben de en yakın arkadaşım diye biraz makyaj yaptım, elbiseyi de giydim. düşün ankaradayız, en merkezi nikah salonlarından birine gidiyoruz, bana kolsuz diye yapmadığını bırakmadı. fenalık geldi artık zorla etol aldım üstüme. güzel güzel söylemedi de, kızgındı. benim üzüldüğümü anladı tabi sonra, dedim ki güzelce "aşkım bunu böyle giyme üzerine bişey al ben rahatsız oluyorum " desen itiraz etmezdim zaten.
yani seni sıkmadıüğı sürece kıskanılmak güzel tatlım.
okyanusun gözü korkacak iyiceevlenince daha da kıskanç oluyorlar canım, haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?