canım her şey dozunda güzel. seni üzmediği sıkmadığı sürece kıskanılmak çok hoş, allah nazarlardan saklasın sizi
bak benim eşim kıskanç değildir,yani belli etmez normalde. iş hayatımda hep erkeklerle çalışırım ederim bişey sormaz. ama geçen haftasonu bi arkadaşımın nikahına gidicektik, benim de diz üstü siyah bi elbisem var, kolsuz. ben minyon bi tipim,160 boyum. yani zaten liseli zannediyor herkes, azıcık makyaj yapmasam çocuk sanıyorlar. ben de en yakın arkadaşım diye biraz makyaj yaptım, elbiseyi de giydim. düşün ankaradayız, en merkezi nikah salonlarından birine gidiyoruz, bana kolsuz diye yapmadığını bırakmadı. fenalık geldi artık zorla etol aldım üstüme. güzel güzel söylemedi de, kızgındı. benim üzüldüğümü anladı tabi sonra, dedim ki güzelce "aşkım bunu böyle giyme üzerine bişey al ben rahatsız oluyorum " desen itiraz etmezdim zaten.
yani seni sıkmadıüğı sürece kıskanılmak güzel tatlım.
evet sweetciğim katılıyorum sana tabiki dozunda olduğu sürece güzel bir şey. kıskançlığın boyutları var gerçekten. elbise konusu ve makyaj konusunda kıskançlıksa bana çok normal gelir.çünkü eşin güzel oluyor ve dikkat çekiyorsa adam rahatsız olmakta haklı. ama yok oraya gitme buraya gitme şununla konuşma erkeklerle çalışma kıskançlığı bana çok abest geliyor kızlar ve ben bu durumu kendime hakaret sayıyorum.tabi bu benim fikrim
kıayfetlerime eskiden karışırdı ama şimdi ben ona göre giyindiğim için genelde karışmaz,gidip geldiğim yerlere de karışmaz hiç.sadece lise de çalışmamam konusunda ısrarcı.lise öğrencilerinde hoşlanmıyo.şimdikiler çok fena baş edemezsin çileden çıkarırlar seni diyo,bide aşık olurlarmış banaevet sweetciğim katılıyorum sana tabiki dozunda olduğu sürece güzel bir şey. kıskançlığın boyutları var gerçekten. elbise konusu ve makyaj konusunda kıskançlıksa bana çok normal gelir.çünkü eşin güzel oluyor ve dikkat çekiyorsa adam rahatsız olmakta haklı. ama yok oraya gitme buraya gitme şununla konuşma erkeklerle çalışma kıskançlığı bana çok abest geliyor kızlar ve ben bu durumu kendime hakaret sayıyorum.tabi bu benim fikrim
evet sweetciğim katılıyorum sana tabiki dozunda olduğu sürece güzel bir şey. kıskançlığın boyutları var gerçekten. elbise konusu ve makyaj konusunda kıskançlıksa bana çok normal gelir.çünkü eşin güzel oluyor ve dikkat çekiyorsa adam rahatsız olmakta haklı. ama yok oraya gitme buraya gitme şununla konuşma erkeklerle çalışma kıskançlığı bana çok abest geliyor kızlar ve ben bu durumu kendime hakaret sayıyorum.tabi bu benim fikrim
kıayfetlerime eskiden karışırdı ama şimdi ben ona göre giyindiğim için genelde karışmaz,gidip geldiğim yerlere de karışmaz hiç.sadece lise de çalışma konusunda ısrarcı.lise öğrencilerinde hoşlanmıyo.şimdikiler çok fena baş edemezsin çileden çıkarırlar seni diyo,bide aşık olurlarmış banakendide bir kaç kere milli güvenlik dersine gitti sonra ast teğmene görev verdi ben uğraşamam bunlarla diyo çoçuklar korkmuş ondan zaten lise öğrencilerini sevmiyo adam bu gidişle ileride normal memur olucam sanırım
benim eşim de lise konusunda baya bi kıvrandı aşk meşk durumlarına baya takılmıştı. güya ben işe başladığımda ilk gün kamuflajları giyip benimle okula gelecekmiş bi göz dağı verecekmiş sonra kimse çevirip kafasını bakamazmış.hayır yani öyle çok da ahım şahım değilim
hepsi aynı desenebenim eşim de lise konusunda baya bi kıvrandı aşk meşk durumlarına baya takılmıştı. güya ben işe başladığımda ilk gün kamuflajları giyip benimle okula gelecekmiş bi göz dağı verecekmiş sonra kimse çevirip kafasını bakamazmış.hayır yani öyle çok da ahım şahım değilim
canım bunların kamuflajı giyip ortalığa göz dağı verme huylarına bayılıyorum zaten. babam da aynıydı. eşim de öyle çıktı. ben işe başladım, ki müsteşarlık binasında görev yapıyorum,resmi bi ortam var. ilk 3 gün benimle beraber geldi işe, oturdu yanımda. resmi gelmedi allahtan ikna ettim de. o zaman nişanlıydık, neymiş herkes bilicekmiş benim nişanlı olduğumu
canım bunların kamuflajı giyip ortalığa göz dağı verme huylarına bayılıyorum zaten. babam da aynıydı. eşim de öyle çıktı. ben işe başladım, ki müsteşarlık binasında görev yapıyorum,resmi bi ortam var. ilk 3 gün benimle beraber geldi işe, oturdu yanımda. resmi gelmedi allahtan ikna ettim de. o zaman nişanlıydık, neymiş herkes bilicekmiş benim nişanlı olduğumu
ama itiraf edin onlar öyle ortamlara ne kadar istemesek de kamuflajla geldikleri zaman sizin de aklınızda "tencerem var tavam var komutan karısıyım havam var" durumları geçmiyo mu
ama itiraf edin onlar öyle ortamlara ne kadar istemesek de kamuflajla geldikleri zaman sizin de aklınızda "tencerem var tavam var komutan karısıyım havam var" durumları geçmiyo mu
selam kızlarr nasılsınız?
ooo kıskançlık mevzusu var galiba. benm eşim de çok kıskançtır malesef bazen çok abartıyor. özellikle kıyafetlerime çok karışıyor ama ben istediğim gibi giyinmek konusunda kararlıyım.. mesela geçen alışverişe çıktık yazlıkta giycem aşkım sokakta giymem diye bisürü kıyafet aldık ama tabiki dışarda giyeceğim çoğunu
bende alırken tatilde yanında giycem diyorum yazın denizde giyicem diyorum ama nekadar uygularım nekadar doğru bilemiyorum:82:
böyle beyaz yalanlar olcak işte napalım yani :86:
kızlar bence halimize şükredelim,benim bi arkadaşım, (asker eşi değil) eşi deniz kenarında havuz kenarında tatil yapmalarına bile karşıymış, ne gerek varmış, doğa tatili yapabilirlermiş. arkadaşım da bildim bileli 5 yıldızlı otellere tatile giden bikini giyen bi hatundur. nasıl katlanıyor kabulleniyor bilmiorum,belki zamanla ikna edebilir.
kızlar bence halimize şükredelim,benim bi arkadaşım, (asker eşi değil) eşi deniz kenarında havuz kenarında tatil yapmalarına bile karşıymış, ne gerek varmış, doğa tatili yapabilirlermiş. arkadaşım da bildim bileli 5 yıldızlı otellere tatile giden bikini giyen bi hatundur. nasıl katlanıyor kabulleniyor bilmiorum,belki zamanla ikna edebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?