Naber kızlar,nasılsınız? Ne var ne yok...?
çalışıyorum tatlım sıcaktanda yanıyorumseni nasılsın
Naber kızlar,nasılsınız? Ne var ne yok...?
kıayfetlerime eskiden karışırdı ama şimdi ben ona göre giyindiğim için genelde karışmaz,gidip geldiğim yerlere de karışmaz hiç.sadece lise de çalışmamam konusunda ısrarcı.lise öğrencilerinde hoşlanmıyo.şimdikiler çok fena baş edemezsin çileden çıkarırlar seni diyo,bide aşık olurlarmış banakendide bir kaç kere milli güvenlik dersine gitti sonra ast teğmene görev verdi ben uğraşamam bunlarla diyo çoçuklar korkmuş ondan zaten lise öğrencilerini sevmiyo adam bu gidişle ileride normal memur olucam sanırım
ya sorma canım çok kıskanç:84: çok seviyor aşık bana bende ona eriyip bitiyorum onun içinama işte böle kıskançlıkları var napalım böyle kabul ettim
selam canım, iyi misin bugün dün rahatsızdın biraz.
sıcaktan bunalanlara ankaradan kovalarla yağmur gönderebilirim, gök gürültüsünden yerimden sıçramakla meşgulüm
anam anammmmmmm neler kaynamış:)bizde karakola kamuflajla gidiyoruz:)böyle gelme senide alacaklar diyorum:)
İyiyim canım,ama yorgunum yarınıda atlatsak rahatlarız biraz...Yarın okuma bayramaımız varÇok mutlu çocuklarım Sen nasılsın? Ahh ne güzell hasret kaldık yağmura,kuruduk burada:44:
kızlar bence halimize şükredelim,benim bi arkadaşım, (asker eşi değil) eşi deniz kenarında havuz kenarında tatil yapmalarına bile karşıymış, ne gerek varmış, doğa tatili yapabilirlermiş. arkadaşım da bildim bileli 5 yıldızlı otellere tatile giden bikini giyen bi hatundur. nasıl katlanıyor kabulleniyor bilmiorum,belki zamanla ikna edebilir.
ben hiç bi yere gitmedim yaaa eşim üniformalıyken:26: tabi askeri ortamlar hariç...söyliyim de izne gelirken getirsin alışveriş merkezine yemeğe falan gideriz kamuflajıyla
ben hiç bi yere gitmedim yaaa eşim üniformalıyken:26: tabi askeri ortamlar hariç...söyliyim de izne gelirken getirsin alışveriş merkezine yemeğe falan gideriz kamuflajıyla
aynen öyleydi benim bi arkadaşımın durumu da..bir sene dolmadan boşandılar
of ya tam muhabbete başladım minnoşum uyandıöptm sizi
selam canım, iyi misin bugün dün rahatsızdın biraz.
sıcaktan bunalanlara ankaradan kovalarla yağmur gönderebilirim, gök gürültüsünden yerimden sıçramakla meşgulüm
haksız da sayılmaz canımcım walla maşallah
okyonus aynen benim eşim de öyleydi evlenmeden önce..biz hep farklı şehirlerdeydik zatenkıyafet kısıtlamamız vardı..ne bileyim..tv programcılığı falan yapcaktım izin vermedi ve daha bir sürü şey....hatta düğünden önce illa gelinliğin uzun kollu olacak..herkesin gözü üstünde olacak diyip beni çıldırtmıştı bile ki düğnümüz ağustostaydı düşün hem sinirlenirdim hem de içten içe hoşuma giderdi kıskanılmak gelen talipleri falan söylerdim iice delirtirdim:90: ama evlendikten sonra değişti..artık lafı bile geçmez böyle konuların...yarı şaka yarı ciddi söyler kıskanacağı bi durum olursa da...ben mi ona uyum sağladım yoksa kıskançlığı azaldı mı bilemem yani evlenince sıkmayabilir de..içini ferah tut
İyiyim canım,ama yorgunum yarınıda atlatsak rahatlarız biraz...Yarın okuma bayramaımız varÇok mutlu çocuklarım Sen nasılsın? Ahh ne güzell hasret kaldık yağmura,kuruduk burada:44:
ben işte böyle durumlarda sorguluyorum aşkmı yoksa korkumu diye...çünkü bana göre böyle bi adam kadına psikolojik baskının sınırını zorluyordur,dolayısı ile kadın ayrılmaya da korkuyordur...katlandıklarını düşünüyorum...ha aşık olanda vardır onlarada lafım yok tabii
sağol canım ben de iyiyim, yarın eşim geliyor çok mutluyum
evet canım katlanmış hatta dayak bile yemiş ki ki en yakın arkadaşı benim bana bile hiç bahsetmemişti bu tarz olaylarını.....
aynen öyleydi benim bi arkadaşımın durumu da..bir sene dolmadan boşandılar
benimki de hiç sevmiyo bazen vakti olmuyo hemen yakındaki markete gitmek zorunda kaldık bir kaç kere hadi hadi deyip durdu resmi diye gezdirmedi bir türlü unuttum alacaklarımı daben hiç bi yere gitmedim yaaa eşim üniformalıyken:26: tabi askeri ortamlar hariç...söyliyim de izne gelirken getirsin alışveriş merkezine yemeğe falan gideriz kamuflajıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?