Asker Eşleri

haksız da sayılmaz canımcım walla maşallah

ya sorma canım çok kıskanç:84: çok seviyor aşık bana bende ona eriyip bitiyorum onun için ama işte böle kıskançlıkları var napalım böyle kabul ettim

okyonus aynen benim eşim de öyleydi evlenmeden önce..biz hep farklı şehirlerdeydik zaten kıyafet kısıtlamamız vardı..ne bileyim..tv programcılığı falan yapcaktım izin vermedi ve daha bir sürü şey....hatta düğünden önce illa gelinliğin uzun kollu olacak..herkesin gözü üstünde olacak diyip beni çıldırtmıştı bile ki düğnümüz ağustostaydı düşün hem sinirlenirdim hem de içten içe hoşuma giderdi kıskanılmak gelen talipleri falan söylerdim iice delirtirdim:90: ama evlendikten sonra değişti..artık lafı bile geçmez böyle konuların...yarı şaka yarı ciddi söyler kıskanacağı bi durum olursa da...ben mi ona uyum sağladım yoksa kıskançlığı azaldı mı bilemem yani evlenince sıkmayabilir de..içini ferah tut

selam canım, iyi misin bugün dün rahatsızdın biraz.
sıcaktan bunalanlara ankaradan kovalarla yağmur gönderebilirim, gök gürültüsünden yerimden sıçramakla meşgulüm

İyiyim canım,ama yorgunum yarınıda atlatsak rahatlarız biraz...Yarın okuma bayramaımız var Çok mutlu çocuklarım Sen nasılsın? Ahh ne güzell hasret kaldık yağmura,kuruduk burada:44:

aynen öyleydi benim bi arkadaşımın durumu da..bir sene dolmadan boşandılar

ben hiç bi yere gitmedim yaaa eşim üniformalıyken:26: tabi askeri ortamlar hariç...söyliyim de izne gelirken getirsin alışveriş merkezine yemeğe falan gideriz kamuflajıyla

valla ben ne zaman karakoldan çağırılsam adam işten çıkmış yanıma gelmiş oluyodu özellikle yapılmış bişey değil yanii ki kendi üniformayla dışarda olmaktan hiç hoşlanmaz...ama sen bence bi dene içinde kalmasın

ben hiç bi yere gitmedim yaaa eşim üniformalıyken:26: tabi askeri ortamlar hariç...söyliyim de izne gelirken getirsin alışveriş merkezine yemeğe falan gideriz kamuflajıyla

çok komik oluyor canım ya,
bi kere kamuflajların içindeyken beni havaalanına bırakmıştı o halde, staja gidecektim. eşim kolumda. iş arkadaşlarım da görmüşler karşıdan bekliyorlarmış sırada, " hayırdır sweet seni jandarma gözaltına aldı götürüyo sandık " dediler

aynen öyleydi benim bi arkadaşımın durumu da..bir sene dolmadan boşandılar

ben işte böyle durumlarda sorguluyorum aşkmı yoksa korkumu diye...çünkü bana göre böyle bi adam kadına psikolojik baskının sınırını zorluyordur,dolayısı ile kadın ayrılmaya da korkuyordur...katlandıklarını düşünüyorum...ha aşık olanda vardır onlarada lafım yok tabii

selam canım, iyi misin bugün dün rahatsızdın biraz.
sıcaktan bunalanlara ankaradan kovalarla yağmur gönderebilirim, gök gürültüsünden yerimden sıçramakla meşgulüm

burasın da öyle canım az önce dolu yağdıgök gürültüsünden korkarım zaten ama burda alıştım sanırım

teşekkür ederim canım. zaman geçtikçe eşler bütünleşiyor o sen oluyo sen o oluyorsun herşeye onun gözüyle bakıyorsun bunu başarabilince de böyle sorunlar azalıyor bence
İyiyim canım,ama yorgunum yarınıda atlatsak rahatlarız biraz...Yarın okuma bayramaımız var Çok mutlu çocuklarım Sen nasılsın? Ahh ne güzell hasret kaldık yağmura,kuruduk burada:44:

yarın bayram var demek ne güzel.çok hevesleniyorum yani şu sınav sistemi değişmese tekrar girip okuyacaktım açıktan okul öncesi falan.
okul öncesi de, sınıf öğretmenliği de o kadar başkaki... bunu şimdi anlıyorum özellik kızım doğduktan sonra daha da iyi anladım çünkü çoçuk beyni o kadar farklı o kadar öğrenmeye açıkki, herşeye o kadar farklı gözle bakıp algılıyorlarki hayret içinde kalıyorsun çoğu zaman...
minicik geliyorlar zehir gibiler, zekaları pırıl pırıl, öğrenmeye açık son derece saf ve masum .onları sen şekillendiriyorsun hayatının ön önemli temelerini sen atıyorsun bu harika bişey olsa gerek.

Son düzenleme:

evet canım katlanmış hatta dayak bile yemiş ki ki en yakın arkadaşı benim bana bile hiç bahsetmemişti bu tarz olaylarını.....

sağol canım ben de iyiyim, yarın eşim geliyor çok mutluyum

Aaaa süper canım...Çok sevindim senin adına

Kızlar benim kocam pek kıskanmaz beni. Yani giydiğime karışmaz, bi kez kıskançlık belirtisini gösterdi, okul servisi en son beni alıyordu eskiden bana da bi yer kalıyordu bi erkek hocamızın yanı. Nasıl sorun yapmıştı bunu. Normalde asla yapacağı bi şey değildi. Adama deli oluyordu...Neyseki hallettik artık servise ilk ben biniyorum 45 dk. erken uyanıyorum o yüzden:44:

benimki de hiç sevmiyo bazen vakti olmuyo hemen yakındaki markete gitmek zorunda kaldık bir kaç kere hadi hadi deyip durdu resmi diye gezdirmedi bir türlü unuttum alacaklarımı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…