Asker Eşleri

semoş hoşgeldin aramıza..bizim de tayin hakkariye çıktı ama il içi daha belli değil biz de beni götüremezse diye çok gerginiz...sen kesin gitmeme kararı mı aldın??

hoşblduk ozlem...ben doğumdan dolayı 3 ay kadar ayrı kalıcam o kesin de....birde eş götürülemez yer çıkarsa 2 yıl mecburen ayrı kalıcaz...yoksa eşimle heryere giderim...
evlendim şırnak a gittim mesela

hayırlısı artık bbekliyoruz heyecanla...herşey bebeğim içinn...

Allahım ya gitsin tükan açsın mis gibi işte
yok yok onu kim netsin..evde kaldı walla
kaynanatör napıyo ya..özledim senle kaynana çekiştirmeyi hee

kaynana bildiğin gibi bacımben onu takmamayı öğrendim artık benle sidik yarışı devamsalon takımı aldı kendine sekiz milyaraçok ihtiyacı varmış

kaynana bildiğin gibi bacımben onu takmamayı öğrendim artık benle sidik yarışı devamsalon takımı aldı kendine sekiz milyaraçok ihtiyacı varmış

poha yani derdi neymiş bu yaştan sonra amanın ya:44:
of ben önceden seviyodum biliyosun artık sevmiyorum kendisini bu ayrılıkta sınıfta kaldılar...bütün ağırlığımızı benim ailem kaldırıyo..kendileri anca uzaktan arayıp ay şöyle özledik ay böyle özledik seviyoruz demeyi biliyolar bunu anladım

aman hep lafta işte ben bebeğimi kaybettim görümcem gelmedi bile...eğer bebeğimi sağa salim kucağıma alırsam kızımın ölümüne gelmeyen bebeğimin doğumunada gelemez diyecem

Benim aşim de hemen anlıyor kamerayla görüşürken, kadınlar kulübünü açınca yüzüm pembe oluyor

lohusayım ayağına lafları birrrr bir sokacam muhahaha

en güzeli ben de artık içimde tutmıycam bazı şeyleri
anne kız birlikte geldiler benim doğuma da..bir bardak su vermediler bana hastanede..kanepeden kalkmadılar..sonra eve çıktık (tabi gece yine erkenden eve gelip uyudular hanfendiler, annem kaldı o kadar yorgunlukla eşimle beraber) bizimkilerden yine tık yok..resmen kendilerini misafir ettirmeye gelmişler..annemler bi yandan ben ve oğluşla misafirlerle bi yandan da onlarla uğraştı.....kadınıın tek yaptığı saat başı odama gelip napıyo annesi uyuyo mu emiyo mu hıııı iyi iyi..falan filan....bi de ben bunlara güvenip doğumu antalyada yapayım diye tutturmuştum düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…