günün şarkısını açıklıyorum feridun düzağaçtan "Beni Bırakma" tüm asker eşlerine
semoş hoşgeldin aramıza..bizim de tayin hakkariye çıktı ama il içi daha belli değil biz de beni götüremezse diye çok gerginiz...sen kesin gitmeme kararı mı aldın??
ay koptum kıznefretlik görümcem
ya öyle tabineler etti ailesine bi gıdım aklı yok ben de sevmiyorum artık..gerçi biliyon çok bayılmıyodum
seninki napıyo evlendi mi
yok anacım baba parası yemeye devameczacılık bitirip doktora yapan tek insan seninki evlendimi?
Allahım ya gitsin tükan açsın mis gibi işte
yok yok onu kim netsin..evde kaldı walla
kaynanatör napıyo ya..özledim senle kaynana çekiştirmeyi hee
kaynana bildiğin gibi bacımben onu takmamayı öğrendim artık benle sidik yarışı devam salon takımı aldı kendine sekiz milyara çok ihtiyacı varmış
olsun tatlım ya şimdi en güzel günleriniz.ben flört zamanlarımızı çok özledim.heyecanlı oluyodu:)ne güzel bir gün geçirmişsin bak.
poha yaniderdi neymiş bu yaştan sonra amanın ya:44:
of ben önceden seviyodum biliyosun artık sevmiyorum kendisinibu ayrılıkta sınıfta kaldılar...bütün ağırlığımızı benim ailem kaldırıyo..kendileri anca uzaktan arayıp ay şöyle özledik ay böyle özledik seviyoruz demeyi biliyolar bunu anladım
aman hep lafta işte ben bebeğimi kaybettim görümcem gelmedi bile...eğer bebeğimi sağa salim kucağıma alırsam kızımın ölümüne gelmeyen bebeğimin doğumunada gelemez diyecem
pes yani tam dayaklıkmış o da
evet evet bence de..diyeceksin kasım ayında canımcım
bu arada oğluşumun ve benim doğum günümü kutlayan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.tek tek alıntı yapmayı bilmediğinm için toptan çıkardım:)bu arada msnde camın arkasında sabırla beni bekleyen eşimede teşekkürlerkadınlar kulübündeyim dedim bekleyip duruyo sırasını:)
selam kızlarrr bende asker eşiyim vee tayinimiz çıktı mardin nusaybineeee:97::97::97: ...Sizler nasılsınız tayin varmııı :)
lohusayım ayağına lafları birrrr bir sokacam muhahaha
dilimiz şişmiş
Benim aşim de hemen anlıyor kamerayla görüşürken, kadınlar kulübünü açınca yüzüm pembe oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?