Asker Eşleri

seneye bende ege de olmak istiyorum.hepsi bitsin istiyorum.bir an önce kavuşalım ege sahilinde el ele gezelim.olucak inşallah kızlar olucak.üzmeyin kendinizi.

inş canımm..istediginiz yere çıkar..rahat bi nefes alabileceginiz,huzurlu bi yere..

hoşbuldum canımm..çokk zor gerçekten..ama geçiyor işte..inan ilk gittiginde diyordum nasıll geçecek koskoca iki yıll diye..ama geçti(nasıll geçti tabi birde bana sormalı..altı ay gelemedigi oldu..izinlerin kapandıgı oldu..

kayın valideler konusuna gelince..garip bi durum gerçekten..nedir bu kayınvalidelerin derdiii?!ogullarını paylasamıyorlar,hiçç düşünmüyorlar onun oğluysa benim kocam..çocugumun babası..senede iki kere görüyordu biz evlenmeden sorun yoktu..şimdi yarışta hissediyor sanırım kendini ''en çok ben özledim yarışı' (!)

nasıll yani sizin odanıza girdikleri yetmiyormuş gibi bir de bornozunuzu mu kullanmışlarr..??

g:30

günaydınn hanımlarr...güzel mutlu huuzurlu günler diliyorumm!

Son düzenleme:

evet canım, daha neleri kullanmadılar ki, 10 ay oldu yeni yeni kabullendim artık görgüsüz bi sülalesi var eşimin. kafama takmamaya çalışıyorum ama evimde kaynımı görmeye tahammül edebilecek miyim bu hafta bilmiyorum, şımarık bi çocuk gibi. 23 yaşında, üstelik teğmen o da. işin acı tarafı da kayınvalidemin hepsine göz yumması, her şeyine izin vermesi. akşam gttiğimde rahat ettirmicem onu, intikamımı sinsi alıcam

kayınvalidenler nezaman gidiyorlar tatlım iyice stres olmusun aklın evinde inş. kullanmazlar birseyini

zorr bir durum gerçekten canımm yaa..
özel alana müdahaleye tahammulum yok benim de!
çok zorlamazlar umarım bu sefer..Allah biraz anlayış versin ne diyim

kayınvalidenler nezaman gidiyorlar tatlım iyice stres olmusun aklın evinde inş. kullanmazlar birseyini

yok canım stres değilim ama içim de rahat değil. eşimin şuda kaç günü kaldı zaten sorun çıkarmayayım diyorum. seçim için gidecekler pazar günü. bi haftalığına geldiler. sonra yine gelmeye kalkacaklarmış, eşimin tam gideceği zaman uğrarız diyorlar. eşim de ben de bişey demedik ama sinirm bozuldu tabi. madem yine gelicektinz şimdi niye geldiniz.

zorr bir durum gerçekten canımm yaa..
özel alana müdahaleye tahammulum yok benim de!
çok zorlamazlar umarım bu sefer..Allah biraz anlayış versin ne diyim

amin canım inşallah bu sefer sinirlerimi zıplatmazlar

sweeeeeeeeeeeeettt napıyooooooonnn son durumlar ne çok meraklandım benim bi arkadaşım evde yokken kayınvalidesinin kendi odasına girip girmediğini anlamak için yatak odasının kapısının koluna minik bi dikiş ipi koymuş o düşerse kesin girmiştir diyodu o hep öyle yapıyodu

bizde tuzladaydık 2 hafta kurs gördü eşim.Dün eşim söyledi harika bir yer diye çalışma ortamı herşey çok rahatmış umarım sizedee iyi gelir orası...Bebişleriniz size şanslı gelmiş.Hep böyle güzel olur inşallah

selam kızlar...bende asker eşiyim..çanakkaleden diyarbakır a gidicez nokta tayini değil....yani hangi ilçe veya köy belli değil...
üzüntüm doğu görevi olmasından değil....5 aylık hamileyim ve öyle yada böyle bi ayrılığımız olucak...zoruma giden bu işte... 6 yıllık evliyiz ve tüp bebekle hamile kalabildim....tek duam eşimin rahat ve huzurlu olarak çalışabilmesi....askerlik zor ama asker eşi olmak daha da zor....tayinle açıklandığından beri ilkez dün gece ağladım...ama güçlü olmam gerek...İnşallah hepimiz için herşeyin hayırlısı olurrr

canım en son annemi aradım git bizim eve rahat bırakma onları dedim ama yapamaz ki benim annem, hazıerlık yapıyomuş da o çağırcakmış dünürünü. ben de senin arkadaşın taktiğini uygulamayı düşünüyorum bak şimdi çok kafama yattı. nasıl bi düzenek kursam acaba:26:

merhaba semos,aramıza hoşgeldin. benim de eşim diyarbakıra gidiyor, karakol komutanı olarak. 2 yıl ayrı kalacağız, allahtan bebeğimiz yok, dönüşünü bekleyeceğiz. seni o kadr iyi anlıyorum ki, ben daha eşime doymadım bile. 10 aylık evliyiz. inşallah sağ salim gelirler, burada hep beraber allaha dua ediyoruz canım eşlerimiz için, ve bize güç vermesi için.

Son düzenleme:

teşekkür ederim sweet...Allah sizi de sağsalim kavuştursun inşallah....umarım su gibi geçer günlerrr

huuuuu nerelerdesiniz hepiniz ev topluyosunuz dimiii şimdiye kadar yattınız şimdi yumurta dayandıı ben topladım evimi 3 aydır da topluyorum biti bitti şimdi gezcem son ayım kaldı

hahaha denemeye değer...düzeneğin ayrıntılarını bile anlattırmıştım arkadaşıma

semoş hoşgeldin aramıza..bizim de tayin hakkariye çıktı ama il içi daha belli değil biz de beni götüremezse diye çok gerginiz...sen kesin gitmeme kararı mı aldın??

hahaha denemeye değer...düzeneğin ayrıntılarını bile anlattırmıştım arkadaşıma

özlemcim ayrıntıları istiyorum eşim benden önce çıkıyor işten, o yüzden düzenek kurabilirim çok rahat.:44: ama ipi falan görür mü bu sefer de bu gelin beni mi deniyor der mi acaba

selam..............

selam tatlım

kızlar benim evime gidesim gelmiyor, kaynım gelmiş yayılmış evime uyuyormuş zatı şahaneleri. sinir oluyorum ben burda çalışıyorum

Son düzenleme:

yazdıklarını okudum canım..ne rahat insanlar ööle bi geliyolar yok bi daha gelcez bilmem ne hangi şehirden geliyolar kuzu..kaynın da ankarada mı çalışıyo...insan biraz düşünür..bunlar yeni evli ve ayrılacaklar yalnız bırakalım diye ben benimkilere artık uyuz oluyorum ama haklarını yemeyeyim üç yıl birlikteydik evlilliğimizde bir kez geldiler 1 haftalığına gerçi biz davet etmiyoduk..kendimiz gidiyoduk antalyaya..yoksa sürekli damlarlardı o ayrı nefretlik görümcem 5 kez geldi mesela, ama bundan sonra zor biraz

ay koptum kıznefretlik görümcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…