en güzeli ben de artık içimde tutmıycam bazı şeyleri
anne kız birlikte geldiler benim doğuma da..bir bardak su vermediler bana hastanede..kanepeden kalkmadılar..sonra eve çıktık (tabi gece yine erkenden eve gelip uyudular hanfendiler, annem kaldı o kadar yorgunlukla eşimle beraber) bizimkilerden yine tık yok..resmen kendilerini misafir ettirmeye gelmişler..annemler bi yandan ben ve oğluşla misafirlerle bi yandan da onlarla uğraştı.....kadınıın tek yaptığı saat başı odama gelip napıyo annesi uyuyo mu emiyo mu hıııı iyi iyi..falan filan....bi de ben bunlara güvenip doğumu antalyada yapayım diye tutturmuştum düşün
ahaaaa yakaldım sizi dedikodu haaaaaaaaa
Benim eşim de dedikodu günlük hayattaki dedikodularınız yetmiyor buralara kadar uzandınız diyor Biz okulda da epey kaynatıyoruz bayanlar
klasik bir cevap: dedikodu yapmıyoruz ki olanı konuşuyoruz canımcımsen de buyur
insanın kendi annesi gibi olmuyo işte yaaa,faydasızlara bak,,bari misafirlerle ilgilenseydiler,kadıncağız kaça bölünsün..
benimkide kontes yaa seninkiler dışında bi performans beklemiyorum
hahahaha bu stil cevabı ben de çok söylerim ayrıca olanı konuşmaya bayılırım
Benim eşim de dedikodu günlük hayattaki dedikodularınız yetmiyor buralara kadar uzandınız diyor Biz okulda da epey kaynatıyoruz bayanlar
şuanda hiç kaynana çekiştirecek durumda değilim...eşime çok sinirlendim tartıştık, çok canım sıkkın
şuanda hiç kaynana çekiştirecek durumda değilim...eşime çok sinirlendim tartıştık, çok canım sıkkın
merhaba kızlar...misafirlerim vardı okul arkadaşlarım güle güleye geldiler:)cılkım çıktı ama güzel bir gündü.Allahtan annecim vardı.
kayınvalde çekiştirmesi var anladımoff off bizimki iyice garipleşti..tayinin çıktığını duyupta hayırlı olsun demeye aramazmı hiç insan...3 aydır görüşmüyoruz yine...anlamıyorum ki artık
noldu kuzum neden tartıştınız?şuanda hiç kaynana çekiştirecek durumda değilim...eşime çok sinirlendim tartıştık, çok canım sıkkın
merhaba kızlar...misafirlerim vardı okul arkadaşlarım güle güleye geldiler:)cılkım çıktı ama güzel bir gündü.Allahtan annecim vardı.
kayınvalde çekiştirmesi var anladımoff off bizimki iyice garipleşti..tayinin çıktığını duyupta hayırlı olsun demeye aramazmı hiç insan...3 aydır görüşmüyoruz yine...anlamıyorum ki artık
heyyy kimse beni görmüyor muuuuu??
canım en son annemi aradım git bizim eve rahat bırakma onları dedim ama yapamaz ki benim annem, hazıerlık yapıyomuş da o çağırcakmış dünürünü. ben de senin arkadaşın taktiğini uygulamayı düşünüyorum bak şimdi çok kafama yattı. nasıl bi düzenek kursam acaba:26:
merhaba semos,aramıza hoşgeldin. benim de eşim diyarbakıra gidiyor, karakol komutanı olarak. 2 yıl ayrı kalacağız, allahtan bebeğimiz yok, dönüşünü bekleyeceğiz. seni o kadr iyi anlıyorum ki, ben daha eşime doymadım bile. 10 aylık evliyiz. inşallah sağ salim gelirler, burada hep beraber allaha dua ediyoruz canım eşlerimiz için, ve bize güç vermesi için.
hoşgeldin sexüüü
özi ne oldu kız?kocayla küslük olmaz:26:
Canım girdiğini öğrendin diyelim, onu uyaramadıktan sonra, girmesine engel olamadıktan sonra, sadece sinirlerin bozulmuş olacak, en iyisi kilitle kapını o da anlasın girmesini istemediğini.
hoşbuldum canm:) iyi konu üstüne gelmişim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?