Asker Eşleri

insanın kendi annesi gibi olmuyo işte yaaa,faydasızlara bak,,bari misafirlerle ilgilenseydiler,kadıncağız kaça bölünsün..

benimkide kontes yaa seninkiler dışında bi performans beklemiyorum

insanın kendi annesi gibi olmuyo işte yaaa,faydasızlara bak,,bari misafirlerle ilgilenseydiler,kadıncağız kaça bölünsün..

benimkide kontes yaa seninkiler dışında bi performans beklemiyorum

yok yaaa üç dört öğün yemekleri önlerine konuldu...giderlerken de bizimkiler sen de beş bavul ben diyim on koli hediye hazırlandı verildi annemlerce...aaa olmaz kızım taaa ordan geldiler bilmem ne diye diye aklına ne gelirse işte

şuanda hiç kaynana çekiştirecek durumda değilim...eşime çok sinirlendim tartıştık, çok canım sıkkın

merhaba kızlar...misafirlerim vardı okul arkadaşlarım güle güleye geldiler:)cılkım çıktı ama güzel bir gündü.Allahtan annecim vardı.
kayınvalde çekiştirmesi var anladımoff off bizimki iyice garipleşti..tayinin çıktığını duyupta hayırlı olsun demeye aramazmı hiç insan...3 aydır görüşmüyoruz yine...anlamıyorum ki artık

aman elleme aramasınlar:)ay ben benim adama şaşırıyorum hala anam diyo ya pess diyorumm

şuanda hiç kaynana çekiştirecek durumda değilim...eşime çok sinirlendim tartıştık, çok canım sıkkın
noldu kuzum neden tartıştınız?

güzel bir vedalaşma olmuştur canm:) aman bu kaynanalar hep böyle beni normalde de hiç aramaz tayin çıkınca da arayacağını sanmıyorum

Son düzenleme:

Canım girdiğini öğrendin diyelim, onu uyaramadıktan sonra, girmesine engel olamadıktan sonra, sadece sinirlerin bozulmuş olacak, en iyisi kilitle kapını o da anlasın girmesini istemediğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…