Asker Eşleri

evet öyle olmalı dimi.....yazdıklarının bi kısmını okumuştum dün....aynı bizim gibi seneye tayin olacakmışsınız...sadece hayırlısı diyebiliyor insan...
yazdıklarını ben de yaşadım 6. ayımdaydım hamileliğimde en çok ihtiyacım olan dönemde hem eşimden hem evimden oldum...şükür ki ailem var...kayınvalidemleri de denedim ama üç hafta dayanabildim..insan bebeği olunca hele de bu ayrılık durumları ; herkesleri daha iyi tanıyosun

çok tşk ederim canımmm inşallah iyi bir yer olurda gidersinnn inş ayrılmazsınız çok zor ben 1 sene ayrı kaldım eşimden bilirimmm onunn hasrerini özleminii ((((
hayırlı olsun canım tayininiz bizim de Hakkari daha beni götürüp götürmeyeceği belli değil il içiler belli olmadı

canımm hayırlı olsun tayin yeriniz..İnşallah sende gidersin.Bizim yerimiz belli oldu olmasına ama bende bilmiyorum gidip gidemeyeceğimi beklemedeyim (97::97::97:

pardon kelebek diğer arkadaşla karıştırdım..sizin tuzlaya çıkmıştı dimi...hayırlı olsun
yok burdan sonraki tayinde ayrılmazsınız 4.bölgeye gidersiniz...
darısı başımıza yaa

bizim yeni tayinimiz çıktı..eşim şırnaktan istanbula geliyor..en az altı yıl burdayız..sonrası meçhul..
ben de beş aylık hamileyim ve beş aydır eşimi görmedim..iki ay sonra gelecek..yedinci ayımda yani..hala düşiük tehdidimiz var altıncı aya kadar,altıncı aydan sonra da erken dogum riski...bir ay hastanelerdeydim bu yüzden..şükür ki şimdi iyiyiz ben ve bebeklerim..amazor dönemler gerçekten..kendimde depresyon belirtileri görüyorum bu sıralar o kadar ki...tayin müjdesi biraz olsun rahatlattı..artık daha kolay avutabiliyorum kendimi..

canım sağlıkla alırsın inşş bebişleri kucağına..maşallah hem de ikiz
yok sen kendini sağlam duruşa sokacaksın ki minikler de iyi olsun
benim de oğlum 7 aylık oldu dün..zaman gerçekten çok çabuk geçiyor

gülbebek nusaybin tayini yapan eşimin devresi var..çok rahat ve mutlulardı orada..inşş siz de öyle olursunuz hayırlı olsun

bence şükretmelisin..keşke biz de birlikte olsaydık da 10günde bir gelmesine bile razı olurdum

şükürler olsun tabii .Ben 1 sene ayrı kaldım düğünümüz oldu 10 günlük gelinken eşim giiitti.Çok zor ayrı kalmak bilirim.Allah herkesin yardımcısı olsun amaa tek kalmaktan korkuyorum işte gönlüm onun yanında olmak bütün korkularımı yenicem eşim için ve onun yanında gideceğim inşallah destek olmammm lazım eşimee :97::97:

isanbulun neresinee çıktı canım

ben gebzede çalışıyorum canım ilk iki tercihimiz gebze civarıydı..dört de istanbuldu onlarca birlikten şükür ki en yakın olana vermişler,tuzla ya..yoksa çokk zor olacaktı yine..ben tayin isteyemiyorum stajyerligim kalkmadan (daha bu yıl atandım çünki) yine ayrı kalacaktık yani..yada gitgel yapacaktık bi araya gelene dek..şükür ki..önce bebeklerimiz..sonra tayinimiz bir araya getirdi bizi(önce bebeklerimiz dedim çünki iki yıl dogum izninden yırtmıştım zaten :) )

iyi ben senden fazla dayanmışım.bende tek ben varım sanıyordum kızlar ya.ne kadar da çokmuşuz aynı durumda olan.

seneye bende ege de olmak istiyorum.hepsi bitsin istiyorum.bir an önce kavuşalım ege sahilinde el ele gezelim.olucak inşallah kızlar olucak.üzmeyin kendinizi.

günaydın kızlar, nasılsınız?
hepinize iyi bi hafta diliyorum, havalar ısındı iyice.

merhaba diloks, hayırlı olsun tayininiz uzunköprü güzel bi yer, küçük ama rahat, sakin. tayin konusunda da sıkıntı yaşayacağınızı sanmam, öğretmen değilim ama uzunköprü ve civarında çok okul var, yakın köy okulları da var inşallh oralara kalmazsınız. ama köy okulları bile çok güzeldir, yemyeşil.insanları cana yakın. keşan diye bi ilçesine çıok yakın, denize gitme imkanınız olur, askeri kampı çok güzeldir.

canım istek yaparsanız olur diye düşünüyorum, güzel bi 5. bölge bulursanız çocuk büyümeden rahat edersiniz, iyi düşünmüşsün.

merhaba camavurankelebek, hoşgeldin canım, çok güzel ve içten yazmışsın. ben de eşimle 2 yıl ayrı kalacağım, karakol komutanı olara güneydoğuya gidiyor. eş götüremiyor haliyle. bizi zor günler bekliyor. 2 yıl çabuk ve sağlıkla geçsin diye dua ediyoruz. sırf senin o yazdıklarını yaşamamak için de bebek yapmayı erteledik 2 yıl, tek başıma hamilelik geçirmek istemiyorum ben de korkarım

kızlar bu arada kayınvalidem ve kayınpederim geldiler. her zamanki gibi soğuk bi kayınvalide, yaptığım yemekleri herkes çok beğenirken sesini bile çıkarmadı gülüyorum haline sadece. bugün de kaynım gelicek, yatak odamızın kapısını kapattım ama girer mi biz yokken diye korkuyorum. evde ne kadar boprnoz varsa kaldırdım bu sefer kullanmasın beyfendi benimkini diye. şimdilik durum bu,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…