daha çokk başındayız (ben ve eşim) sanırım..
sanıyorum ki,bu ayrılıkla bitecek herşey..ve yaşayacagımız son ayrılık olacak bu..ama mutluluk sarhoşluugu yada öyle olmasını istemenin getirdigi hissiyat sanırım..
bitmeyecek ki..altı yıl sonra tam da alışmış kurmuşken düzeni..hemde gelebilecegimiz en iyi noktadayken(1.bölge) yine nerelere savrulacagız kimbilir.....
kimse anlayamaz...kimse...yaşayan..sadece bizler biliriz işin aslının ne oldugunu.....asker eşleri ve eşleri..her gece ağlayarak uyumak..yalnız oturmak masaya..herkes eşinin kuytusundayken yapayanlız kalmak..bir telefon sıcaklıgına hasret kalmak..sesini duymak için tüm gün beklemek..ama her günü ertelemek sonraya....yapayalnız çocuk büyütmek..anne olmak..hamile olmak....kimsenin nazını çekmeyecegi için aşermenin canı bişey istemeye gülünüp geçilecek bi hal olarak sakaya vurmak..
gibi..gibi..gibi...
yine de..seviyor olmak herşeye deger..beklemeye özlemeye..çekilen tüm sıkıntılara değer..ve hepsini siler...
çok tşk ederim canımmm inşallah iyi bir yer olurda gidersinnn inş ayrılmazsınız çok zor ben 1 sene ayrı kaldım eşimden bilirimmm onunn hasrerini özleminiiselam canım hayırlı olsun yeni tayininiz eş götürülen yere çıktı sanırsam tayininiz:82:seneye bizimde tayin durumu olabilir kesinlik yok ama inş. çıkarsada eş götürülen yer çıkar inş. ayrılmayız
hayırlı olsun canım tayininiz bizim de Hakkaridaha beni götürüp götürmeyeceği belli değil il içiler belli olmadı
iyi geceler kızlarr tatlı rüyalar hoşçakalın
evet öyle olmalı dimi.....yazdıklarının bi kısmını okumuştum dün....aynı bizim gibi seneye tayin olacakmışsınız...sadece hayırlısı diyebiliyor insan...
yazdıklarını ben de yaşadım 6. ayımdaydım hamileliğimdeen çok ihtiyacım olan dönemde hem eşimden hem evimden oldum...şükür ki ailem var...kayınvalidemleri de denedim ama üç hafta dayanabildim..insan bebeği olunca hele de bu ayrılık durumları ; herkesleri daha iyi tanıyosun
gidebilecek misin sen canımm..benim eşimin de sırnaktan istanbula çıktı
bizim yeni tayinimiz çıktı..eşim şırnaktan istanbula geliyor..en az altı yıl burdayız..sonrası meçhul..
ben de beş aylık hamileyim ve beş aydır eşimi görmedim..iki ay sonra gelecek..yedinci ayımda yani..hala düşiük tehdidimiz var altıncı aya kadar,altıncı aydan sonra da erken dogum riski...bir ay hastanelerdeydim bu yüzden..şükür ki şimdi iyiyiz ben ve bebeklerim..amazor dönemler gerçekten..kendimde depresyon belirtileri görüyorum bu sıralar o kadar ki...tayin müjdesi biraz olsun rahatlattı..artık daha kolay avutabiliyorum kendimi..
dördüncü tercihimiz olan istanbul çıktı canımm..evett çok mutluyum ben deeİstanbullllmu bu harikaa hadi hayırlı olsunn canım mululuk getirsin yeni yerinizzz
gülbebek nusaybin tayini yapan eşimin devresi var..çok rahat ve mutlulardı orada..inşş siz de öyle olursunuz hayırlı olsun
inşallah amaa 3 günde bir gelecekmiş evee(8:44::44:
bence şükretmelisin..keşke biz de birlikte olsaydık da 10günde bir gelmesine bile razı olurdum
bence şükretmelisin..keşke biz de birlikte olsaydık da 10günde bir gelmesine bile razı olurdum
:80:iyi geceler kızlar...görüşmek üzree..
dördüncü tercihimiz olan istanbul çıktı canımm..evett çok mutluyum ben dee
isanbulun neresinee çıktı canım
evet öyle olmalı dimi.....yazdıklarının bi kısmını okumuştum dün....aynı bizim gibi seneye tayin olacakmışsınız...sadece hayırlısı diyebiliyor insan...
yazdıklarını ben de yaşadım 6. ayımdaydım hamileliğimdeen çok ihtiyacım olan dönemde hem eşimden hem evimden oldum...şükür ki ailem var...kayınvalidemleri de denedim ama üç hafta dayanabildim..insan bebeği olunca hele de bu ayrılık durumları ; herkesleri daha iyi tanıyosun
merhaba kızlar..bu konuyu şansa buldum iyi oldu..ben de asker eşiyim..kıbrıstayız edirne uzunköprüye çıktı..
çok giremiyorum 2 çocuk var..tayin işleri nasıl olacak bilgim yok..sınıf öğretmeniyim..benim gibi olan vardır umarım da burada fikir alabilirm..
Kızlar birşey sormak istiyorum, 4. bölgede görev yapıyoruz biz. Bundan sonra 5. bölgeye gidebilir miyiz isteğimizle. Ardarda bu iki bölge olabilir mi? Oğlum büyüyüp de okul zamanı gelmeden acaba diyorum.... :26::44:
daha çokk başındayız (ben ve eşim) sanırım..
sanıyorum ki,bu ayrılıkla bitecek herşey..ve yaşayacagımız son ayrılık olacak bu..ama mutluluk sarhoşluugu yada öyle olmasını istemenin getirdigi hissiyat sanırım..
bitmeyecek ki..altı yıl sonra tam da alışmış kurmuşken düzeni..hemde gelebilecegimiz en iyi noktadayken(1.bölge) yine nerelere savrulacagız kimbilir.....
kimse anlayamaz...kimse...yaşayan..sadece bizler biliriz işin aslının ne oldugunu.....asker eşleri ve eşleri..her gece ağlayarak uyumak..yalnız oturmak masaya..herkes eşinin kuytusundayken yapayanlız kalmak..bir telefon sıcaklıgına hasret kalmak..sesini duymak için tüm gün beklemek..ama her günü ertelemek sonraya....yapayalnız çocuk büyütmek..anne olmak..hamile olmak....kimsenin nazını çekmeyecegi için aşermenin canı bişey istemeye gülünüp geçilecek bi hal olarak sakaya vurmak..
gibi..gibi..gibi...
yine de..seviyor olmak herşeye deger..beklemeye özlemeye..çekilen tüm sıkıntılara değer..ve hepsini siler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?