Asker Eşleri

iyiyiz şükür kaynana konusuna daldık alevliyizsende ne var ne yok?

İyiyim ben de, koçişle görüştüm kameradan. Keyifliyim, birsürü iltifat aldım falan filan...
Kayınvaldemle aram iyi benim, etliye sütlüye karışmaz, bazı görüşlerimiz ayrı olsa da uygun dille söyler bildiğimi yaparım, bizim başımıza da asla üşüşmezler, şimdi bebeğimi bakıyor. Hatta eşim izne gelecek temmuzda onlar ilk günler görüp gidecekler, öyle planladılar. Sağolsunlar gençliğimizden anlıyorlar. Görümcem de çok iy,i benim, elti yok henüz, özetle böyleee

kıçını kaşı hemen maşallahhhhhhhh

ohhh ne güzelllll

hmm her an olabilir ama eşimin abisi var da...nası çekişme mi oluyo napıyo

ya acayip kıskanıyor, çok fesat bir kadın iyi ki uzağız yani yakın olsak bir sürü film fırıldak çevirirdi eminim...[/QUOTE]

Eltinin kıskanması da ayrı birşey, neyi paylaşamıyor ki, eşinin kardeşi/abisini mi? Ayrı aileler ayrı hayatlar. Hadi anneler oğullarını paylaşamıyor da...

kızlarr yaaa biz 6 aydır bebiş çalışmalarına başladık olmadı tutturamadık, doktora gittik (tabi bu arada ben 2,5 yıl şu lanet doğum kontrol hapı kullandım) doktor da hormanlarına bakalım dedi. bi tane hormonum yüksek çıktı ve bu gebeliğine engel oluyor dedi(prolaktin hormonu), neyse ilaç verdi bir ay kullan sonra tekrar kan tahlili yaptır bakcaz dedi. ben de bu gün sabah gittim kan verdim öğleden sonra sonuçlarını almaya gidecektik. eşim de nöbetten çıktı acayip yorgun, ben de dedimki sonuçları almaya götür beni dedim, yorgun bi sürü işim var felan dedi..sonra bi baktım 1 saat sonra çıktı uğrar hastaneden ben alırım sonuçları dedi.akşam bekle bekle gelmedi. aradım neymiş efendim arkadaşlarıyla alkol almaya gitmiş...az önce geldi ben de bastım paparayı.yaa hayır ben bebiş için bu kadar mücadele ederken sonuçlarım nasıl diye çatlarken beyefendi alemlerde. tamam bensiz hiç yalnız takılmayı sevmez zaten kırkyılın başında çıkar.hayır yani bu günü mü buldu. sonuçlarımı da öğrenemedim offff

ayyy canım karpuz istedi şimdiiiiiiiii:26:

Ay canımmmmm, hiç düşünemedim, kusura bakma. Bir daha yiyecek içeçec ismi yazarken 10 kere düşünmem klazım bu başlıkta. Heryer hamile kaynıyor. Eşine söyle alsın sana hemen. Üzülürüm bak...

ya acayip kıskanıyor, çok fesat bir kadın iyi ki uzağız yani yakın olsak bir sürü film fırıldak çevirirdi eminim...[/B][/QUOTE]

Eltinin kıskanması da ayrı birşey, neyi paylaşamıyor ki, eşinin kardeşi/abisini mi? Ayrı aileler ayrı hayatlar. Hadi anneler oğullarını paylaşamıyor da...[/QUOTE]

valla eşimle de kardeş gibiymişler önceden şimdi tabi ilgilenmeyince laf sokup duruyorr.. e bir de tek gelindi.. ya zaten bazı insanların kıskanması için bir neden gerekmiyor ruhlarında oluyor benim eltim de onlardan biri

Son düzenleme:

aşkolsun ne kusuru eşim yok ama annemlerde vardı kesicem şimdi,üzülme lütfen

özi prolaktin süt hormonu yumurtlama gününe yakınsan o zamanda yüksek çıkabiliyor...iyi etmişin kızmakla eşine arada yapmak lazım

Ben de çok kızdım eşine, Özür dilemesini bekle, umarım pişman olmayı becerebilir...

boşver canm sıkma canını erkekler anlayışsız oluyor bazen... neden öğrenemedin sonuçlarını?

özi prolaktin süt hormonu yumurtlama gününe yakınsan o zamanda yüksek çıkabiliyor...iyi etmişin kızmakla eşine arada yapmak lazım

hayır zaten adetin 3. günü bakılıyo bu hormona stresten kaynaklanıyor dedi.çok taktım niye olmuyo diye bi de tayin işine canım sıkıldı ben stres yapmayayım da kimler yapsın

aşkolsun ne kusuru eşim yok ama annemlerde vardı kesicem şimdi,üzülme lütfen

inan yiyebilecek olmana çok sevindim
Ben de çok meyve yiyordum. Okuldan çıkıp doğru manava giderdim. Ne meyve varsa alırdım. Neyse bu mesajı burda keseyim.............

özlem haklısın bu konuda...ama olan olmuş..sinirden patlasanda o vurur kafayı yatar yani benim eşim olsa öyle yapardı:SSinsan iyice çıldırıyor o yüzden aldırmıyormuş numarası yap sonucu öğrenince söyleme sende

Kızlar burası kalabalık ve güzel oldu ama ben çok geç olmadan yatacağım, çıkmalıyım. Kendinize ve bebişlere iyi bakın, öpüyorum herkesi... iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…