iyiyim ben de, koçişle görüştüm kameradan. Keyifliyim, birsürü iltifat aldım falan filan...
Kayınvaldemle aram iyi benim, etliye sütlüye karışmaz, bazı görüşlerimiz ayrı olsa da uygun dille söyler bildiğimi yaparım, bizim başımıza da asla üşüşmezler, şimdi bebeğimi bakıyor. Hatta eşim izne gelecek temmuzda onlar ilk günler görüp gidecekler, öyle planladılar. Sağolsunlar gençliğimizden anlıyorlar. Görümcem de çok iy,i benim, elti yok henüz, özetle böyleee
canım affına sığınarak söylüyorum ne cins kayınvalideleriniz varmış yahu. Tamam kayınvalidedir kimisi çekilmez olur falan da bu kadarıda fazla tuhaf...insan oğlu için arar bi hayırlı olsun der. Her şeyden önce bi anne olduklarını unutuyorlar galiba:44:
kızlarr yaaa biz 6 aydır bebiş çalışmalarına başladık olmadı tutturamadık, doktora gittik (tabi bu arada ben 2,5 yıl şu lanet doğum kontrol hapı kullandım) doktor da hormanlarına bakalım dedi. bi tane hormonum yüksek çıktı ve bu gebeliğine engel oluyor dedi(prolaktin hormonu), neyse ilaç verdi bir ay kullan sonra tekrar kan tahlili yaptır bakcaz dedi. ben de bu gün sabah gittim kan verdim öğleden sonra sonuçlarını almaya gidecektik. eşim de nöbetten çıktı acayip yorgun, ben de dedimki sonuçları almaya götür beni dedim, yorgun bi sürü işim var felan dedi..sonra bi baktım 1 saat sonra çıktı uğrar hastaneden ben alırım sonuçları dedi.akşam bekle bekle gelmedi. aradım neymiş efendim arkadaşlarıyla alkol almaya gitmiş...az önce geldi ben de bastım paparayı.yaa hayır ben bebiş için bu kadar mücadele ederken sonuçlarım nasıl diye çatlarken beyefendi alemlerde. tamam bensiz hiç yalnız takılmayı sevmez zaten kırkyılın başında çıkar.hayır yani bu günü mü buldu. sonuçlarımı da öğrenemedim offff
yazdıklarını okudum canım..ne rahat insanlar ööle bi geliyolar yok bi daha gelcez bilmem nehangi şehirden geliyolar kuzu..kaynın da ankarada mı çalışıyo...insan biraz düşünür..bunlar yeni evli ve ayrılacaklar yalnız bırakalım diye ben benimkilere artık uyuz oluyorum ama haklarını yemeyeyim üç yıl birlikteydik evlilliğimizde bir kez geldiler 1 haftalığına gerçi biz davet etmiyoduk..kendimiz gidiyoduk antalyaya..yoksa sürekli damlarlardı o ayrı nefretlik görümcem 5 kez geldi mesela, ama bundan sonra zor biraz
Canım girdiğini öğrendin diyelim, onu uyaramadıktan sonra, girmesine engel olamadıktan sonra, sadece sinirlerin bozulmuş olacak, en iyisi kilitle kapını o da anlasın girmesini istemediğini.
sweet sende peygamber sabrı varmış canım benim
sağol canım, bi de bunu eşim anlasa ama anlamıyor işte:44: dün düğün resimlerimize bakıyorlardı kayınvalidemler, eşim için " oğlum çok güzel çıkmışsın fotoğraflarda" dedi. ben de katılıyorum dedim. ben öyle diyince " sen de güzel çıkmışsın da oğlum çok güzel çıkmış" dedi. sanki oğlu gelin oldu çok komik ya artık gülüyorum yani kırılmıyorum da
Günaydın kızlarrrrrrrr
matarani çok değişiyo kimisi 4 milyar istiyo kimisi 2750 ye götürürüm diyo,eşyaları sen paketlersen fiyat değişiyo falan... kütahyadan erzuruma bi arkadaş götürecek evini 3 milyara götürecekler
anladım canım...eşyaları topladık ama bayada tutuyormuş beeonun yerine ne alışveriş yapardım
ne ayakkabılar ne çantalar alınırdıya matarani devlet bizede harcırah veriyo demi tayinde yoksa sadece eşlerden birimi alıyo?
eşe harcırah verilio arkadaşlar biz geçen sene tayinciydik bana verdiler hatta çocuk varsa onada veriolarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?