Asker Eşleri

ohh ne güzell gerçekten masallah yaa..
Bu konuyu nasıll kaçırdımm
öğleden beri ağlıyorum kayınvalidem yüzünden..henüz alışamadım mücadeleye sanırım Ne yeni evliyiz den anlıyorlar ne aylarca görmemişiz birbirimizi özlemiişiz ondan anlıyor..eşim gelir gelmez evde bitiyorr..offf...zaten evlendik evleneli bir arada kalamadıkk yeterrr...çıldırıcamm

anne olduklarını unutsalar keşke..unutsa da parçasıymış eli kolu bi uzvuymuş gibi davranmaktan kocamdan bi bebek gibi bahsetmesinden artık usanmasamm

tam konunun orta yerinden çıktım yaa önce şarj bitti..ardından oğluş yine ağladı sonra ..............................ki yine ağlamıştı şimdik emzirdim uyudu falan filan

madem kuşum sen de kaçmışsın daha çekiştireceydik gayganaları

özlem çok haklısın eminim yarın hatasını anlayıp af diler eşin üzülme

ayeser karpuzu çiğneyerek mi yiyo? benimki bayılıyo verdiğim günden beri..ama ısırmak istiyo tabi ısırdığı ağzında kalıyo..normalde pilav bile yiyo iki gündür alıştı epey ama işte karpuzun suyu ağzında bitince yutamıyo, alıyorum parmak daldırıp ya da direkt ağzına sıkıyorum

derin maşallah hadi bize biraz kayınvalideni anlat da özenek

kelebek merhaba..sen de mi annenlerdesin şu anda?üzme kendini onlar için bebişler de üzülür sonra

sevgili kocam beni çıldırttı ben de kalktım sinirlendim mutfağı temizledim dolap kapaklarını beyaz eşyaları cifledim terapi gibi geldi. sinirlenince iyi temizlik yapıyorum

üzülme özlem...
öncelikle prolaktin hormonu yüksekliği kötü bişey değildir...süt yapan hormonumuz...ilaçlarla değer normale gelebilir...benimde yüksek çıkardı...öncelikle morelini yüksek tut...olur olmaz die kafaya takma sakın...strese girersen yumurtaların rahat gelişemez annelik anne olmadan önce başlıyor inanki... umarım herşey gönlünce olur...

Son düzenleme:
kızlar merhaba 800 kmlik bir yola kamyon ne kadara gider bir bilginiz varmı siz kaça anlaştınız

canım biz 300 kmyi 600 e anlaşmıştık 800 de ne olur bilmiyorum ama bizimki evden eveydi sen normal kamyon mu diyosun yoksa evden eve şirket mi

günaydın hanımlar.öğrenciler yok:)bu arada bizimded 950 km olacak hiç düşünmemiştim.harbiden kaça taşıyacaklar evden eve olanlar acaba:S

günaydın güzel asker hanımları

canım kaynım izmirde görevli,havacı kendisi. eşimden fazla kazanıyor ama abii bana para ver laptop alıcam dio hala. eşimde allah versin dedi dün neyse ki. yalnız bırakmamalarına da çözüm bulduk, dün annemlere gitmiştk hep beraber, sonra biz eşimle kalktık erkenden evimize gittik sabah işe gidicez bahanesiyle sonrasını tahmin edesiniz tabbii kayınvalidemler geldi kapıyı eşim açtı ben çıkamadım yatak odasından, anlamışlardır kesin.

Canım girdiğini öğrendin diyelim, onu uyaramadıktan sonra, girmesine engel olamadıktan sonra, sadece sinirlerin bozulmuş olacak, en iyisi kilitle kapını o da anlasın girmesini istemediğini.

ayesercim öğrenip kendimi üzmicem zaten, ama yatak odamı toplu bırakıyorum ya mesela, ortalıkta görülmemesi gereken şeyler unutmayı(!) düşünüyorum, utansınlar biraz.

Günaydın kızlarrrrrrrr

matarani çok değişiyo kimisi 4 milyar istiyo kimisi 2750 ye götürürüm diyo,eşyaları sen paketlersen fiyat değişiyo falan... kütahyadan erzuruma bi arkadaş götürecek evini 3 milyara götürecekler

sweet sende peygamber sabrı varmış canım benim

sağol canım, bi de bunu eşim anlasa ama anlamıyor işte:44: dün düğün resimlerimize bakıyorlardı kayınvalidemler, eşim için " oğlum çok güzel çıkmışsın fotoğraflarda" dedi. ben de katılıyorum dedim. ben öyle diyince " sen de güzel çıkmışsın da oğlum çok güzel çıkmış" dedi. sanki oğlu gelin oldu çok komik ya artık gülüyorum yani kırılmıyorum da

ay alemler yaaaaa benimkide düğünde oğluna sarılıp ağlamıştı

anladım canım...eşyaları topladık ama bayada tutuyormuş beeonun yerine ne alışveriş yapardım

sweet cidden sinir bozucu ben hiç umursamıyorlar diye sinir oluyorum ama sanırım bu daha iyi bir durum:S

ne ayakkabılar ne çantalar alınırdıya matarani devlet bizede harcırah veriyo demi tayinde yoksa sadece eşlerden birimi alıyo?

ya ben veriyorlar diye biliyordum o gun arkadaş yok vermiyorlar bir kişiye veriyorlar dedi...ben de araştırcam banane banane ben de istiyorum:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…