Asker Eşleri

zaten uyudu uyyuyacak daha da sinirlendim

eğer hala yüksek çıkarsa başka tahlillerde yapıyolar ama hatırlamıyorum

düştüğünü tahmin ediyorum. çünkü yüksek olduğu zaman adet düzensizliği yapıyodu. verdiği ilacı içtim tam günümde oldum.zaten doktor da dedi.kuvvetli bi ilaç veriyorum düşünce adetlerin de düzene girecek dedi. aslında düşsede farkeden bişey yok.çocuk işi rafa kalktı hakkari olayı olunca.atanana kadar beklicem çocuk yapmicam

bazen erkek milletini anlamak çok zor oluyo gerçekten,önceliklerini asla tahmin edemiyosun

tayin işi çıkınca çok morali bozuldu.tüm işleri savsakladı.koli getir diyorum yok, dün salonda korniş düştü gidecez diye yapmıyo, benim işlerimi umursamıyo. sanki bi tek o gidecek ben de stresliyim zaten gidip gitmeyeceğim belli değil

kıyamam yaa ama evlilik böyle işte özlem birbirini idare etme sanatı

kıyamam yaa ama evlilik böyle işte özlem birbirini idare etme sanatı

bu ara o görevi ben alıyorum üstüme hepp..onu anlıyorum ama benim sıkıntım 1 tane değil ki...bi de formasyon işi var ben alamadım geçen sene arkadaşlarım almış kpss ye bile girecek.ben acaba alabilecek miyim atanabilecek miyim.yine herhalukarda ayrı kalcaz gibi

iyi düşün iyi olsun canım benim

onun da canı sıkkındır kuzum ya.. aslında hep kadınlara zayıf derler ama bu gibi durumlarda güçlü duran biz oluyoruz hep. erkekler çok belli ediyor bierşeyi kafaya taktıkları zaman..
yapacak birşey yok böyle zamanlarda idare etmek lazım bazı şeyleri...

biz de aynı durumdayız canm bu sene olmasa da seneye benim de atanma ihtimalim yüksek tam tayin de çıkacak ne olacağımız belli değil.. allah hepimiz hakkında hayırlısını versin....

kızlar bu arada konuya limon sıktım hepinizden kusura bakmayın diliyorum ayrıca benim cadı kaynanam da tayin için arayıp hayırlı etmedi aradım üstelik açmadı iyi de oldu bu da benim kozum oldu

kızlar bu arada konuya limon sıktım hepinizden kusura bakmayın diliyorum ayrıca benim cadı kaynanam da tayin için arayıp hayırlı etmedi aradım üstelik açmadı iyi de oldu bu da benim kozum oldu

Canım affına sığınarak söylüyorum ne cins kayınvalideleriniz varmış yahu. Tamam kayınvalidedir kimisi çekilmez olur falan da bu kadarıda fazla tuhaf...İnsan oğlu için arar bi hayırlı olsun der. Her şeyden önce bi anne olduklarını unutuyorlar galiba:44:

sorma kuzum yaa cinslerini ben de çözemedim... bi de düşün ne kadar üzüldüm hakariyi duyunca arayayım da bi anne tesellisi alayım dedim..ama nerdeeeeeeeee

sorma kuzum yaa cinslerini ben de çözemedim... bi de düşün ne kadar üzüldüm hakariyi duyunca arayayım da bi anne tesellisi alayım dedim..ama nerdeeeeeeeee

Teselli almak için aradın ama açmadı bi de:44: Neyse bunları yaz bir kenara cicim bi gün zamanı gelir okursun ona yazdıklarını Benim kayınvalidem melek yaa bi kanatları eksik. Hep söylerim bana bu kadar emek veren kendi annem vardır heralde...Allah bizlere de böyle kayınvalide olmayı nasip etsin ne diyeyim

yazıyorum bebişim yazıyorum aman nazar değmesin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…