eş kadar alamıyoruz canım daha düşük
eşe harcırah verilio arkadaşlar biz geçen sene tayinciydik bana verdiler hatta çocuk varsa onada veriolarmış
hee canım siz farklı bişi soruyosunuz sanki ben çalışmıyorum eşime verdiler yani benim için eşimin tayini çıkınca beni götüremedi benim eşyalar memlekete taşındı onun parasını verdi çalışana kurum ne kadar verir bilemem
anladım canım ben çalışıyorsun sandımdı...araştırmak lazım..nası lacaba:S
sweet cidden sinir bozucu ben hiç umursamıyorlar diye sinir oluyorum ama sanırım bu daha iyi bir durum:S
günaydın....
eşim cuma gelcekti ya beklenen oldu ve 20sinden sonra gelcekmiş..birilerini gidip çok fena pataklayasım var
ahh bu sinir bozucu sürpriz haberler...eşim bana bişe söylicem sana dediğinde kalbim nası atıyor anlatamam...kesin biyerlere gidiyor yada gelmesi uzuyor diye...valla erkenden yaşlancaz
günaydın....
eşim cuma gelcekti ya beklenen oldu ve 20sinden sonra gelcekmiş..birilerini gidip çok fena pataklayasım var
günaydın....
sweet bende çok şey yaşadım hatta başlık bile açmıtım bu konuda bakabilirsiniz...çok zor günlerimdiama daha sonra ağzıma geleni söyledim...doldum taştım artık...tayin açıklandı aramadılar.kandilde eşim aramış pat diye teli yine bana uzattı...sinirden parçalayacaktım ya nefret ediyorum bu hareketlerinden...hadi görmüyorsun görmek istemiyorsun hatalarını bana niye zorla bişeler yaptırıyorsun..ki cidden ağzımı açıp hiç bir kötü şey söylemiyorum bir buçuk senedir ailesi hakkında...konu açılsa bile susuyorum...ama bu da işe yaramadı...eskiden açtığım zamanlar hep kavga çıkıyordu bende bu yöntemi benimsedim..ama dön dolaş başa dönüyoruz...şimdi tutturacak gidelim diye biliyorum.şimdiden geriyorum kendimi...
yaff oğlum uyu uyu mis gibi sallanıyon derdin ne ki dimi..10 dk kestirdi şimdi cin:84:
pöööfff
babanneyi çekiştircek o da bizimle:)
babaannesi ölürmüş kurban olurmuş ona
çok kolay gelini olduğu gibi çok kolay zahmetsiz kendini yormadan ilk kez torunu oldu kadının..birsürü hayal kuruyo oğluma dair...heyyyy şişşşştttt zor birazzemek olmadan yemek olmaz sevgili kaynanacıyııım bu arada hala aramadım..bir iki saate kalmaz yine arar..bakalım ben, keyfim ve kahyası istersek açarız
arkadaşlar bende yeni giriyorum aranıza..yeni nikahlandım ve eylülde kısmet olursa düğünüm var eşim sivasta uzman jandarma doğal olarak ben oraya gelin gideceğim...beni de tek koymayınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?