Asker Eşleri

hee canım siz farklı bişi soruyosunuz sanki ben çalışmıyorum eşime verdiler yani benim için eşimin tayini çıkınca beni götüremedi benim eşyalar memlekete taşındı onun parasını verdi çalışana kurum ne kadar verir bilemem

anladım canım ben çalışıyorsun sandımdı...araştırmak lazım..nası lacaba:S

günaydın....
eşim cuma gelcekti ya beklenen oldu ve 20sinden sonra gelcekmiş..birilerini gidip çok fena pataklayasım var

günaydın....
eşim cuma gelcekti ya beklenen oldu ve 20sinden sonra gelcekmiş..birilerini gidip çok fena pataklayasım var

ahh bu sinir bozucu sürpriz haberler...eşim bana bişe söylicem sana dediğinde kalbim nası atıyor anlatamam...kesin biyerlere gidiyor yada gelmesi uzuyor diye...valla erkenden yaşlancaz

sweet bende çok şey yaşadım hatta başlık bile açmıtım bu konuda bakabilirsiniz...çok zor günlerimdiama daha sonra ağzıma geleni söyledim...doldum taştım artık...tayin açıklandı aramadılar.kandilde eşim aramış pat diye teli yine bana uzattı...sinirden parçalayacaktım ya nefret ediyorum bu hareketlerinden...hadi görmüyorsun görmek istemiyorsun hatalarını bana niye zorla bişeler yaptırıyorsun..ki cidden ağzımı açıp hiç bir kötü şey söylemiyorum bir buçuk senedir ailesi hakkında...konu açılsa bile susuyorum...ama bu da işe yaramadı...eskiden açtığım zamanlar hep kavga çıkıyordu bende bu yöntemi benimsedim..ama dön dolaş başa dönüyoruz...şimdi tutturacak gidelim diye biliyorum.şimdiden geriyorum kendimi...

günaydın....

canım ya hep böyle oluyor, tam bekliyorsun hazırlıyorsun sana bişe dicem ben gelemiyoprum diyorlar. valla tansiyon hastası olucam ben de.

canım bakıyım hemen konuna, ben artık eşime söylemiyorum bişey. o kadar laf sokuluoyor ki zekice, eşimin anlaması mümkün değil. ben de artık bu yolu benimsedim, eşimin anlamayacağı şekilde laf sokuyorum annesine kardeşine falan. eşim tınmıyor anlamadığı için, zaten şaka yollu ve güler yüzle soktuğum için lafı ama birilerinin içine oturduğunu biliyorum.

babanneyi çekiştircek o da bizimle:)

babaannesi ölürmüş kurban olurmuş ona
çok kolay gelini olduğu gibi çok kolay zahmetsiz kendini yormadan ilk kez torunu oldu kadının..birsürü hayal kuruyo oğluma dair...heyyyy şişşşştttt zor birazz emek olmadan yemek olmaz sevgili kaynanacıyııım bu arada hala aramadım..bir iki saate kalmaz yine arar..bakalım ben, keyfim ve kahyası istersek açarız

ay hepsini yolasım var,yada bir odaya tıkıp gaz bombası atasım

arkadaşlar bende yeni giriyorum aranıza..yeni nikahlandım ve eylülde kısmet olursa düğünüm var eşim sivasta uzman jandarma doğal olarak ben oraya gelin gideceğim...beni de tek koymayınnn

arkadaşlar bende yeni giriyorum aranıza..yeni nikahlandım ve eylülde kısmet olursa düğünüm var eşim sivasta uzman jandarma doğal olarak ben oraya gelin gideceğim...beni de tek koymayınnn

canım hoşgeldin aramıza hayırlı uğurlu olsun...gel sen de katıl aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…