Asker Eşleri

günaydın kızlaaaarrrrr jelyb10 geçmiş olsun canım umarım çok önemli bişey yoktur? sweet sen naptın kocişle aran nasıl? yatak odasını kitledin mi? bak kocişinin bi suçu yok adamcağızı arada bırakma

jely canım çok geçmiş olsun oğluşuna
geçmişi çok okuyamadım çok yoğunup ev tpluyorum ayın 15inden sonra taşınıyoruzzor bulduk evi ya beklediğimiz yer çıkmadı diğer tüm evlerde içindeki tutmadan tutulmuş kaloriferli evler karaborsa sonunda bulduk içini görmedim daha içini ama yeni bina 120 m2 miş.bölük merkezine de çok yakın karşısında.

swett canım boşuna üzülüp canını sıkma kalacakları 1 hafta görmezlikten gel kimsenin kalbi kırılmasın eşinde arada kalmasın, umursama boşver tatlım kardeşi oda ne yapsın, hoş değil yaptığı elbetteki ama eşinin yerine koyupta düşün kendini biraz canım ailesi atsa atılmaz satsa satılmaz sene 1 hafta 10 gün idare edeceksin eşin için...

ben de diyordum bu kız nerelerde kolay gelsin canm. nereye gdiyordunuz siz kaçırmışım ben orayı

bizim tayinimiz seneye çıkacak canım ben kiraya çıkıyorum.lojman çok küçük ve rutubetliydi bizde dışarıdan ev tuttuk

anladım canm iyi etmişsiniz, rahat olmadığın biyerde yaşamak zor 1 yıl da olsa güzel güzel oturursunuz..

Son düzenleme:
bizim tayinimiz seneye çıkacak canım ben kiraya çıkıyorum.lojman çok küçük ve rutubetliydi bizde dışarıdan ev tuttuk

yeni eviniz hayırlı olsun canım.kolay gelsin sanada.kızlar genelde lojmanlar için çok eski olduğuna dair duyumlar alıyorum.lojmanda kalanlar bu konu hakkında fikriniz nedir?bende batıda lojmanda kalmak istiyorum puanımız tutursa ama çok kötüyse kalmakta istemem.tek istediğim kaloriferli olması:)nefret ederim sobayla uğraşmaktan

anladım canm iyi etmişsiniz, rahat olmadığın biyerde yaşamak zor 1 yıl da olsa güzel güzel oturursunuz..

evet ev çok önemli ruhum darldı çoukta olunca sığamıyorsun çoçukta rahatça oynamıyor
canım bizim oturduğumuz yer misafirhane geçiyodu zaten lojman demeye bin şahit lazım.her yer öyle değil güzel yeni yapılarda var ama çok büyük değiller o ayrı batıda bende düşünüyorum güzel olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…