durumumuz çok zor ben çok şükür eşimle gidiyorum..allahım hiç kimseyi ayırmasın eşinden 2 yılda olsa başkalarının yannda çok zor oluyor..
rüyanazcım günaydın, handan ablacığımız bizi bıraktı, ikna edemedikgelmiyor artık topiğimize
selam kk nın güzel asker eşleri nasılsınız bakalım?
iyiyim canm sen naptın tahlil sonuçları ne oldu? oğluşun nasıl?
idrar yolu enfeksiyonu dedi doktorumuz canım.hala ateş şurubu veriyorum bir inip bir çıkıyor.
selam kızlar, nasılsınız?
jelyb bebiş nasıl oldu iyileşti mi canım?
geçmiş olsun canm inşallah hemen toparlanır..
selam kızlar, nasılsınız?
jelyb bebiş nasıl oldu iyileşti mi canım?
ben de diyordum bu kız nerelerdejely canım çok geçmiş olsun oğluşuna
geçmişi çok okuyamadım çok yoğunup ev tpluyorum ayın 15inden sonra taşınıyoruzzor bulduk evi ya beklediğimiz yer çıkmadı diğer tüm evlerde içindeki tutmadan tutulmuş kaloriferli evler karaborsa sonunda bulduk içini görmedim daha içini ama yeni bina 120 m2 miş.bölük merkezine de çok yakın karşısında.
swett canım boşuna üzülüp canını sıkma kalacakları 1 hafta görmezlikten gel kimsenin kalbi kırılmasın eşinde arada kalmasın, umursama boşver tatlım kardeşi oda ne yapsın, hoş değil yaptığı elbetteki ama eşinin yerine koyupta düşün kendini biraz canım ailesi atsa atılmaz satsa satılmaz sene 1 hafta 10 gün idare edeceksin eşin için...
ben de diyordum bu kız nerelerdekolay gelsin canm. nereye gdiyordunuz siz kaçırmışım ben orayı
bizim tayinimiz seneye çıkacak canım ben kiraya çıkıyorum.lojman çok küçük ve rutubetliydi bizde dışarıdan ev tuttuk
asker eşi olmak zordur
asker sıkıntısını eşine de yansıtır
bizim tayinimiz seneye çıkacak canım ben kiraya çıkıyorum.lojman çok küçük ve rutubetliydi bizde dışarıdan ev tuttuk
anladım canm iyi etmişsiniz, rahat olmadığın biyerde yaşamak zor 1 yıl da olsa güzel güzel oturursunuz..
canım bizim oturduğumuz yer misafirhane geçiyodu zaten lojman demeye bin şahit lazım.her yer öyle değil güzel yeni yapılarda var ama çok büyük değiller o ayrı batıda bende düşünüyorum güzel olursa.yeni eviniz hayırlı olsun canım.kolay gelsin sanada.kızlar genelde lojmanlar için çok eski olduğuna dair duyumlar alıyorum.lojmanda kalanlar bu konu hakkında fikriniz nedir?bende batıda lojmanda kalmak istiyorum puanımız tutursa ama çok kötüyse kalmakta istemem.tek istediğim kaloriferli olması:)nefret ederim sobayla uğraşmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?