Asker Eşleri

anladım canım.inşallah puanımız yeter bende lojman istiyorum.hem daha güvenli geliyor bana.

iyiyiz canm sen nasılsın?
aynı mı yine şımarık kaynın?:120:

şimdi yatırdım zor zekat uyuttum.ya doktorum bana gündüzleri sakın emzirme dedi.oğlum hiç bir şey yemiyor.sizde durumlar nasıl?

kızlar eşim eve gidiyor, konuşacak kardeşiyle sonra da bana haber verecek. akşama da bi sürü misafir geliyor kayıvalidemlerin arkadaşları. herşeyi hazır aldı eşim, elimi sürmicem hiçbişeye. kapıyı da kiltlemedm kayınvalidem evi süpürcekmiş

bu arada yazmayı unutmuşum, eşimin parfümünü sakladım. parfümü bulmak için yatak odamıza girer de çekmeceleri karıştırırlar diye her çekmeceye tek tek üşenmeden en seksi tangalarımı ve geceliklerimi yerleştirdim. bi tanesine de ayrıca prezervatif koydum ortaya
delirttiler beni kızlar harbiden bi tuhafım ben

hahahahah çok fenasın haaaaa ama süper olmuş bence ayy çok güldüm:86:

hehehehehehehe sweettt walla çok fenasınnnn

eşim gitmiş eve ama kaynım yokmuş, güya kayınvalidem diyordu ki " abisini görmeye geldi ". adam her gün kızlarla buluşmaya gidiyor eşim evde yalnız. inşallah görmüşlerdir prezervatif kolleksiyonumuzu

mrb hanımlar nasılsınız bakalım...
bizde yine bugün yanlızı oglumla eşim bir gün evde bir iki gün nöbette şu seçimler olsa kurtulsaydık şu nöbetlerden...

zönk diye atlıyorum ama k bakmayın. çok güzel bi ders ayrıca komik yalnız size garip garip bakmazlar mı bu durumda? baya bi sinirlendirmiş olmaları lazım sizi

ayy ne hoşsun süper bir fikir

nasııııııııııııııı yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

zönk diye atlıyorum ama k bakmayın. çok güzel bi ders ayrıca komik yalnız size garip garip bakmazlar mı bu durumda? baya bi sinirlendirmiş olmaları lazım sizi

ayy ne hoşsun süper bir fikir

şimdi şöyle ki kızlar eşim marketen ya da eczaneden almaya utandığından internetten paket paket almıştı. çeşit bol yani
kaynımın düğünümden önce ilk gece bavulumu hazırlarken tepemde durduğu ve benim gelin geceliklerimi izlediği günleri hatrladığım için, sinir iyice tepeme vurdu. ben işteyken yatak odama girip eşimin parfümünü kullanmış, bi de dağıtıp çıkmış. yani hem yapmış hem de tüy dikmiş. kaldı ki bu adam benden önce benim süslü simli gelin bornozumu kullanan ve özür bile dilemeyen bi patavatsız. tabi eşim ve ailesine göre ise çocuk(!). 23 yaşında bi teğmen nasıl çocuk olabiliyor anlamadım ben de. balayındayken ben evime duş almaya giderken yanımda gelen bi tip. nası anlatayım size işte, sevilir en ufak yanı yok.
kayınvalidem de bugün odayı süpüreceği için tahminimce kaynım da odaya dalacaktır, kapıyı da açık bulunca karıştırıcaktır. onlar utansın diye yaydım ben de ohhh, eşim mahrem diye tülünü bile açtırmazdı yatak odasının ama kardeşi odamıza girince ne var canım bunda oldu. öyle miii dedim ben de, al sana mahrem

kaldı ki girip bakmaya hiç hakları yok, orası bizim özelimiz ve biz yeni evliyiz. eşim de 2 yıl göreve gidicek,ayrı kalacağız. dua etsinler ki kullanılmış olanlarını koymadım gözlerinin önüne
kızlar iyice cozuttum yemin ederim, dinsizin hakkında gelicem diye imansız oldum kusuruma bakmayın

yyyokkkk artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…