evet ev çok önemli ruhum darldı çoukta olunca sığamıyorsun çoçukta rahatça oynamıyor
canım bizim oturduğumuz yer misafirhane geçiyodu zaten lojman demeye bin şahit lazım.her yer öyle değil güzel yeni yapılarda var ama çok büyük değiller o ayrı batıda bende düşünüyorum güzel olursa.
iyiyiz canm sen nasılsın?
aynı mı yine şımarık kaynın?:120:
günaydın kızlaaaarrrrr jelyb10 geçmiş olsun canım umarım çok önemli bişey yoktur? sweet sen naptın kocişle aran nasıl? yatak odasını kitledin mi? bak kocişinin bi suçu yok adamcağızı arada bırakma
şimdi yatırdım zor zekat uyuttum.ya doktorum bana gündüzleri sakın emzirme dedi.oğlum hiç bir şey yemiyor.sizde durumlar nasıl?
jely canım çok geçmiş olsun oğluşuna
geçmişi çok okuyamadım çok yoğunup ev tpluyorum ayın 15inden sonra taşınıyoruzzor bulduk evi ya beklediğimiz yer çıkmadı diğer tüm evlerde içindeki tutmadan tutulmuş kaloriferli evler karaborsa sonunda bulduk içini görmedim daha içini ama yeni bina 120 m2 miş.bölük merkezine de çok yakın karşısında.
swett canım boşuna üzülüp canını sıkma kalacakları 1 hafta görmezlikten gel kimsenin kalbi kırılmasın eşinde arada kalmasın, umursama boşver tatlım kardeşi oda ne yapsın, hoş değil yaptığı elbetteki ama eşinin yerine koyupta düşün kendini biraz canım ailesi atsa atılmaz satsa satılmaz sene 1 hafta 10 gün idare edeceksin eşin için...
bu arada yazmayı unutmuşum, eşimin parfümünü sakladım. parfümü bulmak için yatak odamıza girer de çekmeceleri karıştırırlar diye her çekmeceye tek tek üşenmeden en seksi tangalarımı ve geceliklerimi yerleştirdim.bi tanesine de ayrıca prezervatif koydum ortaya
delirttiler beni kızlar harbiden bi tuhafım ben
bu arada yazmayı unutmuşum, eşimin parfümünü sakladım. parfümü bulmak için yatak odamıza girer de çekmeceleri karıştırırlar diye her çekmeceye tek tek üşenmeden en seksi tangalarımı ve geceliklerimi yerleştirdim.bi tanesine de ayrıca prezervatif koydum ortaya
eşim gitmiş eve ama kaynım yokmuş, güya kayınvalidem diyordu ki " abisini görmeye geldi ". adam her gün kızlarla buluşmaya gidiyor eşim evde yalnız. inşallah görmüşlerdir prezervatif kolleksiyonumuzu
eşim gitmiş eve ama kaynım yokmuş, güya kayınvalidem diyordu ki " abisini görmeye geldi ". adam her gün kızlarla buluşmaya gidiyor eşim evde yalnız. inşallah görmüşlerdir prezervatif kolleksiyonumuzu
heheehheheehehehehe koleksiyon mu
tabi ki tatlım, internet sağolsun
nasııııııııııııııı yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zönk diye atlıyorum ama k bakmayın. çok güzel bi ders ayrıca komikyalnız size garip garip bakmazlar mı bu durumda? baya bi sinirlendirmiş olmaları lazım sizi
ayy ne hoşsun süper bir fikir
şimdi şöyle ki kızlar eşim marketen ya da eczaneden almaya utandığından internetten paket paket almıştı. çeşit bol yani
kaynımın düğünümden önce ilk gece bavulumu hazırlarken tepemde durduğu ve benim gelin geceliklerimi izlediği günleri hatrladığım için, sinir iyice tepeme vurdu. ben işteyken yatak odama girip eşimin parfümünü kullanmış, bi de dağıtıp çıkmış. yani hem yapmış hem de tüy dikmiş. kaldı ki bu adam benden önce benim süslü simli gelin bornozumu kullanan ve özür bile dilemeyen bi patavatsız."] tabi eşim ve ailesine göre ise çocuk(!). 23 yaşında bi teğmen nasıl çocuk olabiliyor anlamadım ben de. balayındayken ben evime duş almaya giderken yanımda gelen bi tip. nası anlatayım size işte, sevilir en ufak yanı yok.
kayınvalidem de bugün odayı süpüreceği için tahminimce kaynım da odaya dalacaktır, kapıyı da açık bulunca karıştırıcaktır. onlar utansın diye yaydım ben de ohhh, eşim mahrem diye tülünü bile açtırmazdı yatak odasının ama kardeşi odamıza girince ne var canım bunda oldu. öyle miii dedim ben de, al sana mahrem
yyyokkkk artık
öyle canım, daha ne yapsam az aslında ama işte çaktırmıyorum fazla. konuşmuyorum bile kendisiyle ama anlamıyor, o derece yüzsüz
aynı evde yaşıyosunuz sanırım. bide ne kadar oldu evleneli merak ettim
yok canım allah korusun, misafirliğe geldiler 1 hafta olacak. farklı şehirlerdeyiz neyse ki. 11 ay olacak evleneli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?