Asker Eşleri

bacım çok heyecanlandım yaaaa böyle yanlış alarmlar vermeyin acayip kötü oluyorum haaaaaaa yok yaa bugün daha yeni tercih yaptık..nerenin olmuş

dur kız yanlış anlaşılma oldu yani hakkaride nereler açıldı nerelerde boşluk onu soruyuorum siz nereleri yazıosunuz?

iyi geceler kızlar, çok kötüyüm ben. akşam eve geldik, yatak odamızda makyaj masamın üzeri dağınık. eşimin parfümü açılmış falan. eşim de sivil giyinmişti parfüm sıkmaz sivilken. anladım tabi hemen, kardeşin mi girdi bu odaya dedim. ses yok. ısrar ettim ne var yani çocuk parfüm sıkmış dedi. tab kızdım bensen bizim yatak odamıza nasıl sokarsın elin adamını diye ama baktım ki alltan almıyo iice sinir oldum. bu sefer ii dedim çocuk yatak odamıza girsin, karının kolunu mıncıklasın sen hepsini izle. ben el şakasından hoşlanmıyorum dedim,, şaşırdı kaldı öyle. ailesi evde diye uzatamadım.
annemlere yemeğe gidecektik ben önden gittim ağladım orda biraz anneme anlattım. sonra eşimi aradım bu eve gelme gerekn konuşmayı yapacaksın kardeşinle dedim. tamam dedi falan ama fırsatı olmadı kaynım geç geldi. şimdi de uyudu. deli olmak üzereyim kızlarr,çok fena patlayacağım. yarın yatak odamı kiltleyip gideceğim.

canım benim yaaa sıkma tatlı canını şu şımarığın yüzünden...gidecek bitecek..eşinle huzursuz olmana izin verme zaten eşin gidecek kardeşinin hatalarından dolayı kendini de onu da ilişkinizi de yıpratma..evet yine büyük saygısızlık yapmış ama eşinin suçu yok...sen konuş kaynında, uygun dille uyar.....bak ne kadar üzülmüşsün...değmez....

offf canım yaa büyük terbiyesizlik:26::26::26: bence de kitle

Çok üzüldüm canım ya, kilitle, hatta girmemeleri gereken diğer yerleri de...

kaynının yaptığı büyük terbiyesizlik... ama şimdi düşününce böyle bir durum olsa benim eşim de bişey diyemezdi .. boşver sık dişini gidecekler zaten, eşinle aranı bozma sırf bu yüzden..

hayırlısı olsun gidebiliyorsunuzdur siz herhalde..hakkariye giden çok var tabi ilçelerine eş gitmiyor ama merkeze gidiyor..hakkımızda ne hayırlıysa o olsun

eskilerden kimseler kalmamış hep yeni kişiler var ve ben kimseyi tanımıyorum..4 yaşında kızım var çok asi onun yüzünden uzun zamandır giremiyorum..

durumumuz çok zor ben çok şükür eşimle gidiyorum..allahım hiç kimseyi ayırmasın eşinden 2 yılda olsa başkalarının yannda çok zor oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…