Derincim sizin evlilik ne zamandı?
Benimki de aynı yaa, klavyeyi kıracak resmen, öyle heyecanlanıyor ki, bugün çok korktum heyecandan bişey olacak kuzuma diye,
söylersin söylersin:) benim de daha yeni zaten 10 ay oldu. umarım ben ilerde de söyleyebilirim
kampanya bitti canm aynı elbiseden yok iade etmicem daralttıracağım terziye..iade etsen sonra diğerini sipariş versen, olmaz mı?
niye hemen umudumu kırıyorsun ki şimdi seninşallah sen ilerde sölemezsin bende evlenince sölemem ozaman
Geçen yaz canım...2010 temmuzAtandığım sene nişan yaptık ertesi yıl da düğün.Sizin evlilik daha önce dimi?
Ayy yerim ben onuuBi an gözümün önüne getirdimde Canım biliyo musun bizimki de erkek olacakmış gibime geliyor. Öyle hissediyorum
Benimki de aynı yaa, klavyeyi kıracak resmen, öyle heyecanlanıyor ki, bugün çok korktum heyecandan bişey olacak kuzuma diye,
Geçen yaz canım...2010 temmuzAtandığım sene nişan yaptık ertesi yıl da düğün.Sizin evlilik daha önce dimi?
Ayy yerim ben onuuBi an gözümün önüne getirdimde Canım biliyo musun bizimki de erkek olacakmış gibime geliyor. Öyle hissediyorum
sorma ne anlıyolarsa bıdırıklar
derincim ne hissediyosan öyledir....bana herkes kız hissediyorum diyodu...ama ben hamile olduğumu öğrendiğim gün oğlumuz olacak demiştim eşimeeşim ben ve bir arkadaşım (ki kendisinin çok fazla güçlü sezgileri vardır) erkek diyorduk.....ama ben bir değil beş değil duyan herkes kız hissediyorum deyince acaba olmuştum tabi ki önemli olan sağlıklı olması......asıl ikincide nasıl meraklanıcaz kimbilir tabi yıllar yıllar sonra
Ben hamile kaldığım anı derinden hissettim ya, o kadar duygulanmıştım ki, ağlamıştım o an, ilk defa başımıza böyle birşey gelmişti...
hoşgelddiniz ayrılmaz ikili : monarisa ve özlem
hoşgelddiniz ayrılmaz ikili : monarisa ve özlem
tühhh yaaa çaktırmadan okuyayım dedim yakaladın
ruh ikizim napıyon
napayım hacı ya bugün konuştuklarımıza sonradan çok güldüm mekik olayı falan
birtane maşallah oğluşuna yabayıldımmmm
evet yaa ben de eşime anlattım az önce o da bana ben de çekemiyorum diyo
saol teyzesi..darısı dilediğiniz zamanda başınıza inşşşş
özlemcim eşim il içleri açıklandı diyor sizin belli olmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?