Asker Eşleri

Derincim sizin evlilik ne zamandı?

Geçen yaz canım...2010 temmuz Atandığım sene nişan yaptık ertesi yıl da düğün.Sizin evlilik daha önce dimi?

Benimki de aynı yaa, klavyeyi kıracak resmen, öyle heyecanlanıyor ki, bugün çok korktum heyecandan bişey olacak kuzuma diye,

Ayy yerim ben onuu Bi an gözümün önüne getirdimde Canım biliyo musun bizimki de erkek olacakmış gibime geliyor. Öyle hissediyorum

Biz 2009 un aralığında nişan, şubatında resmi nikah, ağustosunda da düğün yaptık, düğünden sonra atandım. Evimize yakın okulları yazdım ve hiç ayrılığımız olmadı. Ama işte bu Afganistan büyüyü bozdu :97: Benim içimden de senin için öyle geçti ama paylaşmadım, hayırlısı bakalım, sağlıklı olsun da. Ben hamileyken hep kız hissediyordum hatta tahminde bulunan herkes senin kızın olacak diyordu, rüya görüp bana kızın olacak diyenler oldu, hatta ben de gördüm rüyalarımda kız. Ben de bunlardan çok etkilendim, doktor erkek deyince inanamamıştım, her kontrolde erkek mi kız mı diye baktırıyordum Doğana kadar kızım olabileceği hissini taşıdım biliyo rmusun, çok ilginç. ama yanıldım tabi

Benimki de aynı yaa, klavyeyi kıracak resmen, öyle heyecanlanıyor ki, bugün çok korktum heyecandan bişey olacak kuzuma diye,

sorma ne anlıyolarsa bıdırıklar

derincim ne hissediyosan öyledir....bana herkes kız hissediyorum diyodu...ama ben hamile olduğumu öğrendiğim gün oğlumuz olacak demiştim eşime eşim ben ve bir arkadaşım (ki kendisinin çok fazla güçlü sezgileri vardır) erkek diyorduk.....ama ben bir değil beş değil duyan herkes kız hissediyorum deyince acaba olmuştum tabi ki önemli olan sağlıklı olması......asıl ikincide nasıl meraklanıcaz kimbilir tabi yıllar yıllar sonra

Ben hamile kaldığım anı derinden hissettim ya, o kadar duygulanmıştım ki, ağlamıştım o an, ilk defa başımıza böyle birşey gelmişti...

Ben hamile kaldığım anı derinden hissettim ya, o kadar duygulanmıştım ki, ağlamıştım o an, ilk defa başımıza böyle birşey gelmişti...

ne heyecanlı bir duyguydu değil mi evet canım aynen benim de...bir de biz bir kaç aydır çalışmalara başlamıştık ya olmazsa doktora gidicez..off ya tedaviye ihtiyaç varsa ya hiç olmazsa vs. vs. vs. bir sürü soru vardı kafamda....her kafama estikçe test alıp yapıyodum eşimden habersiz öğrenince gözlerime inanamadım..eczaneye gidip iki farklı test daha aldım....sonra da akşam sürpriz ne günlerdi yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…