hoşgeldin canm bahsetsene kendinden:)merhaba bende katıldım aranıza
Selam canım... Nasılsın?
hoşgeldn bebiş.ben de nerede bu kız diyodum benim geldiğimi hissetmiş olman gerekirdi:118::118::118:selam aley aley:119::119::119::119: hatunlar nöryonuz
hoşgeldn bebiş.ben de nerede bu kız diyodum benim geldiğimi hissetmiş olman gerekirdi:118::118::118:
27 yaşındayım aslen karadenizliyim burdurdayız geçen sene karstaydık çocuğum yok henüz böyle işte siz nerden?
27 yaşındayım aslen karadenizliyim burdurdayız geçen sene karstaydık çocuğum yok henüz böyle işte siz nerden?
kuzuuuuuuuummm hissetmemmi çarşıda baya oyalandım geldim yemek felan yaptım yeni devrildim vallasen naptın dediğim yemeği yaptın mı ben de yaptım aynısını
canım hoşgeldinben de adanadyım hakkariyi yolcusuyum
ben de 22 yaşındayım eskişehirdeyiz canm biz de, yeni evliyim ben de. tekrar hoşgeldn:)
hoşgeldin canım burdur nsl..memnun musunuz...
bu arada herkese merhaba[/QU
hoşbulduk burası küçük biyer zaten sosyallik pek yok alıştık artık insanları ii ama pahalı geldi bana malum bedelliler burda askerlik yapıyo
amin canm:)))allah bi yastıkta kocatsın canım
hoşgeldinnnnnn:)hoşgeldin canım burdur nsl..memnun musunuz...
bu arada herkese merhaba
ayy evettt hadi kaçalım:104::104:monarosa kaçalım bitane gelmiş yakaladı yine bisssiiiiii
monarosa kaçalım bitane gelmiş yakaladı yine bisssiiiiii
aaa öylemi geldinmi burdura gelmişindir mutlakaaaa benimde nişanlım burdurlu kayınvalidemler orda22 yaşındayım bende çanakkaleliyim :82: bana sorulmadı ama bende cevapladım:)
aaa öylemi geldinmi burdura gelmişindir mutlaka
hayır gelmedim hiç düğünde görücem burduru nasipse 15 ekimde düğünüm var orda sende gel buyurr salon tutuldu ama ismini bilmiyorum söylerim öğrendiğimdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?