ayyy çok üzüldüm yaa şarıkamış çok küçük bi ilçe olsun genede giderdin ama tabur başka biyerde karstada vardı o eşleri karsta kalırdı hep evet doğru kar mayısa kadar yerden kalkmaz zaten eşinmi burdrulu yada ısparta evet ben bankadayım malesef bebişimiz yok henüz
tabi ki gidecektim..neresi olursa olsun birlikte olmak için..olmadıeşim olmadıktan sonra oralarda napıcam diye düşündüm hem de oğlumla....sadece aralık ocak şubat döneminde sarıkamışta oldular....
yok eşimin ailesi antalyada...o yüzden ısparta ve burduru kafadan eledim ben tercih listesindebakalım artık...
hmm bankacısın demek..bu arada ben de 27yim
malesef demişsin...inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gelir bebişiniz annesi
okyonus nasılsın nasıl gidiyor düğün hazırlıkları
iyiyim canım yoğunum biraz hafta içinde annecim gelecek yardıma heyecanla bekliyorumgünaydın canım nasılsın
iyiyim canım yoğunum biraz hafta içinde annecim gelecek yardıma heyecanla bekliyorum
şimdilik iyi gidiyor cnmdün gece nişanlım geldi yanıma pazar dönücek dün balayı için oteli ayarlamış 17-21 ekim antalya sidedeyiz
ev araştırmaya başlamıştık bide ev bulmuş şuan içinde bir astsubay varmış bölüğünden tanıdığı o çıkçakmış 15- temmuz 15 agustos arası ev sahibiyle görüştürmüş nişanlımı o boşaltıcak biz tutucaz merkezi sistem 4. kat boğaz manzaralıymış 2+1 miş bize yeterde artar çok eşya almıycaz zten fotograflarını çekmiş çok beğendimm
15 temmuzda tatbikattan dönücekler agustosta evi ayarlıycaz davetiyeleri nakahı yapçaz gelinlik için karar vericem moda evini ayarlıcam eylüldede eşyaları alırız ekimde düğün kısmetsee
baya uzun yazdım nekadar anlatacağım şey varmış sorduğunuzada pişman edicem
günaydın kızlar
yok tatlım olur mu..çok güzel heyecanlar bunlar...zamanında ben de öyleydim...içim içime sığmazdı...hayırlı olsun canım eviniz....
teşekkürler canım gerçekten tatlı telaşlarr
iyiyim canım yoğunum biraz hafta içinde annecim gelecek yardıma heyecanla bekliyorum
kızlaaaarrr günaydın benim gece totom açıkta kaldı heralde...rüyamda burda bizim yerimize kocişlerin yazıştığını gördüm hahahahaha hemde bizim nicklerimizle,bi de resim paylaşıyolardı, birinizi kocası gözlüklüydü ama kimin bilmiyorum
benim nişanlım gözlüklü dün gece geldi pazar döncek burdaki nickimi öğrendi gece acaba benimiydi o foto paylaşan
gelip okuyorum mutlaka ama her zaman yazamıyorum özlemcimayşeeee nerelerdesin özledik seni
gelip okuyorum mutlaka ama her zaman yazamıyorum özlemcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?