Asker Eşleri

27 yaşındayım aslen karadenizliyim burdurdayız geçen sene karstaydık çocuğum yok henüz böyle işte siz nerden?

Merhaba hoşgeldin aramıza,
Biz de bu sene Karstayız, siz kaç yıl kaldınız canım? Burdur kaçıncı bölge? Mesaisi nasıl ?

Canım benim çok geçmiş olsun

Günaydın kızlar nasılsınız? okuldan arkadaşlar piknik organize etmişler. Bugün oraya gidiyoruz.Eşim de gelebilecek Nasıl mutlu oldum anlatamam ilk defa benim arkadaşlarımla bir şeyler yaparken eşim de olacak

günaydın canım , teşekkür ederim
iyi eğlenceler derinciğimm ,dilerim eşin ve arkadaşlarınla güzel vakit geçirirsiniz.
bizimde pazartesi okul pikniğimiz vardı. malesef kolumdan dolayı gidemedimm

günaydın kızlar nasılsınızz hava burda bulutlu ve serin bir sıcak bir soğuk hasta olmasak bari

Merhaba hoşgeldin aramıza,
Biz de bu sene Karstayız, siz kaç yıl kaldınız canım? Burdur kaçıncı bölge? Mesaisi nasıl ?

hoşbulduk sağolun arkadaşlar biz 3 yıl karstaydık hala daha orayı özliyoruz eşim ve ben uzatmış olsak bir sene daha uzatırdık ama ben istemedim ondan uzatmadık burdur 2. bölge 6 yıl burdayız bişey olmazsa inşallah ama bizi tekrar kars gönderseler uça uça giderdim oranın değerini bilin derim şuan belki nefret ediyosunuzdur bende ilk geldiğimde öyleydim ama sonradan insan kopamıyo galiba butdurun mesaisini sordun arkadaşım buranın karsa göre çok rahat valla umarım böyle gider ama bedelli asker geldiğinde çok yoğun oluyo çarşıya dahi çıkamazsın zaten mesai oluyo o zamanlar yılda 4 kez bedelli geliyo

bizimde bu yıl yada önümüzdeki yıl doğu tayini var inş. bende gidebilirim sonra nişanlım burduru yazmak istiyor ama bakalım kısmet

canım bizim de tayinimiz şu an sarıkamış..ama eşimin çalıştığı tabur başka bi yerde o yüzden evimizi götüremedik..ankaradaydık, orda depoda kaldı.....ailemin yanındayım şimdi bebeğimle.....biz de kars sarıkamış duyunca sevinmiştik ama olmadı neyse kışın sadece havaalanını gördüm karsın..bir süre sarıkamışta orduevinde kaldık..ayrılırken minicik bir kara parçası bile görünmüyordu..
seneye tayin var inş...burdur eşimin ailesine çok yakın diye istemiyorum ben...hayırlısı..
çalışıyo musun? bebiş var mı?

bizimde bu yıl yada önümüzdeki yıl doğu tayini var inş. bende gidebilirim sonra nişanlım burduru yazmak istiyor ama bakalım kısmet

hakkınızda hayırlısı canım ama insanın kendi memleketinde görev yapması hem güzel hemde kötü olsa gerek kayınvalide falan sık sık gelip gitcek hiç bana göre değil gerçi bu herkesin kendi tercihi ama istemezdim yaa allahtan bizimkiler antepte tayin olarak karsı yazın arkadaşlıklar çok güzel bide vanı tercih ederim okuduğum yer şahane görmek lazım

şuan nişanlıyım kayınvalidemle iyiyiz doğu tayini fln bir olsun dönüşü ona göre değerlendiricem :82:benim ailem ç.kalede nişanlımda şuan çanakkale geliboluda bida oraya tayin gelmez

ayyy çok üzüldüm yaa şarıkamış çok küçük bi ilçe olsun genede giderdin ama tabur başka biyerde karstada vardı o eşleri karsta kalırdı hep evet doğru kar mayısa kadar yerden kalkmaz zaten eşinmi burdrulu yada ısparta evet ben bankadayım malesef bebişimiz yok henüz

şuan nişanlıyım kayınvalidemle iyiyiz doğu tayini fln bir olsun dönüşü ona göre değerlendiricem :82:benim ailem ç.kalede nişanlımda şuan çanakkale geliboluda bida oraya tayin gelmez

aman iii allah bozmasın bende iiyim ama mesafeliyimdir çok haşır neşir olmam huyum gereği evet bi doğuyu yapın bakalım daha çok var o zamana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…