inşallah canım allah tamamın a erdirsin nerde görev yapıyo nişanlın
hoşgeldin canm bahsetsene kendinden:)
iyiym canm.. sen nasılsın? bebiş nasıl?
27 yaşındayım aslen karadenizliyim burdurdayız geçen sene karstaydık çocuğum yok henüz böyle işte siz nerden?
hoşgeldin canım burdur nsl..memnun musunuz...
bu arada herkese merhaba[/QU
hoşbulduk burası küçük biyer zaten sosyallik pek yok alıştık artık insanları ii ama pahalı geldi bana malum bedelliler burda askerlik yapıyo
merhaba canımm benim kardeşimde burdurda askerrr ...Hem asker ablasıyım hemde asker eşiyim işim çok zor.Burdurda nasıl askerlik rahat geçiyormu bir bilgin varmı
selam kızlar nasılsınız, epey zamandır yazamadım. ufak bir kaza geçirdim sol kolumu kullanamıyorum halada. kolumun üzerine gittiğimiz bağ evinde eve aksesuar diye koydukları taş düştü. kolumda 5 tane dikiş var. 1 hafta olacak neredeyse. arada okudum yazdıklarınızı ,fakat yazamadım
sweetciğim , Allah kolaylık versin diyorum. kocaman bir çocukla karşıkarşıyasın. anladığım kadarı çok şımarık büyütülmüş kaynın. eşinde durumun farkında fakat kardeş işte birşey denmiyor. ama ufaktan uyarsa fena olmaz.en iyisi bu şımarık kaynının evlenmesi. temelli kurtulursun
Canım benim çok geçmiş olsun
Günaydın kızlar nasılsınız? okuldan arkadaşlar piknik organize etmişler. Bugün oraya gidiyoruz.Eşim de gelebilecekNasıl mutlu oldum anlatamam ilk defa benim arkadaşlarımla bir şeyler yaparken eşim de olacak
günaydınnn,dilerim herkes için keyifli bir hafta sonu olur
Merhaba hoşgeldin aramıza,
Biz de bu sene Karstayız, siz kaç yıl kaldınız canım? Burdur kaçıncı bölge? Mesaisi nasıl ?
merhaba canımm benim kardeşimde burdurda askerrr ...Hem asker ablasıyım hemde asker eşiyim işim çok zor.Burdurda nasıl askerlik rahat geçiyormu bir bilgin varmı
günaydın allah kavuştursun canım biran önce duyduklarıma göre burdakiler yata yata askerlik yapıyo diyolar rahat ama gerçekten yemeklerini falan özel yemek fabrikası var ordan geliyo malum bedelli olunca diğerleride imkanı kullanıyo yalnız esnafı biraz çifte standart uygular biz askerlere ve erlere asker çarşı iznine çıkınca fiyatlar hemen değişir
hoşbulduk sağolun arkadaşlar biz 3 yıl karstaydık hala daha orayı özliyoruz eşim ve ben uzatmış olsak bir sene daha uzatırdık ama ben istemedim ondan uzatmadık burdur 2. bölge 6 yıl burdayız bişey olmazsa inşallah ama bizi tekrar kars gönderseler uça uça giderdim oranın değerini bilin derim şuan belki nefret ediyosunuzdur bende ilk geldiğimde öyleydim ama sonradan insan kopamıyo galiba butdurun mesaisini sordun arkadaşım buranın karsa göre çok rahat valla umarım böyle gider ama bedelli asker geldiğinde çok yoğun oluyo çarşıya dahi çıkamazsın zaten mesai oluyo o zamanlar yılda 4 kez bedelli geliyo
hoşbulduk sağolun arkadaşlar biz 3 yıl karstaydık hala daha orayı özliyoruz eşim ve ben uzatmış olsak bir sene daha uzatırdık ama ben istemedim ondan uzatmadık burdur 2. bölge 6 yıl burdayız bişey olmazsa inşallah ama bizi tekrar kars gönderseler uça uça giderdim oranın değerini bilin derim şuan belki nefret ediyosunuzdur bende ilk geldiğimde öyleydim ama sonradan insan kopamıyo galiba butdurun mesaisini sordun arkadaşım buranın karsa göre çok rahat valla umarım böyle gider ama bedelli asker geldiğinde çok yoğun oluyo çarşıya dahi çıkamazsın zaten mesai oluyo o zamanlar yılda 4 kez bedelli geliyo
bizimde bu yıl yada önümüzdeki yıl doğu tayini var inş. bende gidebilirim sonra nişanlım burduru yazmak istiyor ama bakalım kısmet
hakkınızda hayırlısı canım ama insanın kendi memleketinde görev yapması hem güzel hemde kötü olsa gerek kayınvalide falan sık sık gelip gitcek hiç bana göre değil gerçi bu herkesin kendi tercihi ama istemezdim yaa allahtan bizimkiler antepte tayin olarak karsı yazın arkadaşlıklar çok güzel bide vanı tercih ederim okuduğum yer şahane görmek lazım
canım bizim de tayinimiz şu an sarıkamış..ama eşimin çalıştığı tabur başka bi yerdeo yüzden evimizi götüremedik..ankaradaydık, orda depoda kaldı.....ailemin yanındayım şimdi bebeğimle.....biz de kars sarıkamış duyunca sevinmiştik ama olmadı neyse kışın sadece havaalanını gördüm karsın..bir süre sarıkamışta orduevinde kaldık..ayrılırken minicik bir kara parçası bile görünmüyordu..
seneye tayin var inş...burdur eşimin ailesine çok yakın diye istemiyorum ben...hayırlısı..
çalışıyo musun? bebiş var mı?
şuan nişanlıyım kayınvalidemle iyiyiz doğu tayini fln bir olsun dönüşü ona göre değerlendiricem :82:benim ailem ç.kalede nişanlımda şuan çanakkale geliboluda bida oraya tayin gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?