Asker Eşleri

selammmm kızlarrrrrrrrrr...:102::102:
bugün burda hava çok soğuk ya bi balkona çıktım dondum resmen

selam kızlar, vukuat yok kaynımdan bu gece kurtuluyorum. eşim dün konuşmuş meseleyi. dünden beri biraz diikat ediyor davranışlarına. misafir geldi dün gece yardım bile etti mutfağa getir götür yaparken inanamadım:44: bugün de aldım kocişi doğruu kentparka cepaya madem tatile gidiyoruz yenilemek lazım değil mi

İyi eğlenebildiniz mi canım, geçen yıl biz de yaptık böyle birşey, eşim de gelmişti, çok güzeldi. Ama ben hamile olduğum için o zamanlar dönüşte bütün yediklerimi çıkarmıştım

Biz de Karstan çok memnnuz canım, zaten ilk tercihimizdi. Genelde burayı seviyor herkes. :Uzatanlar ve uzatmak isteyenler çok var...

İyi eğlenebildiniz mi canım, geçen yıl biz de yaptık böyle birşey, eşim de gelmişti, çok güzeldi. Ama ben hamile olduğum için o zamanlar dönüşte bütün yediklerimi çıkarmıştım

Canım merhaba.Sizin bu seneki versiyonunuz biziz galiba Evet gayet güzeldi...Eşim hemen kaynaştı bizimkilerle. Bu kadar eğlenceli geçeceğini tahmin etmiyorduk.Bebiş de vardı orada.Bi arkadaşın kızı..Çok çok baktım pek tatlı bi bebişti Ben pek yiyemedim canım açık hava iştah içar ama canım istemedi. Bolca meyva yedim Hele karpuza hiç dayanamıyorum yarısını ben yedim heralde Kestikçe alıyordum yetiştiremediler bana "Derin Hocaya bir dilim daha...,bebişe bir dilim daha..."

ne güzel eğlenmişsiniz bugün eşinin de gelmesi ne güzel olmuş benim eşim nöbetçi bugün sabaha kadar uyku yok bana yine hala alışamadım yalnız uyumaya çok korkuyorum:95:

Ben de öyleydim canım hatta burada da yazıyordum...Eşim nöbetteyken öylece oturuyordum evde.Ama artık alıştım galiba Benimkini de çağırdılar birden bire gitti bakalım..Kim bilir ne zman gelir Dinlenemedi bile adam.Orada top oynamaktan yoruldu

ben alışamayacağım heralde korkak bir tipim zaten görsen bi pc açık tv açık yanımda el lambası elektirk kesilirse falan diye :86::86:

Son düzenleme:
selam kızlar ooooo derincim ne güzel eylenmişsini benim kocişte malesef nöbetçi çok sıkıcı bi gün geçiriyorum bebişin cinsiyetini ne zaman öğreneceksin? ne hissediyorsun

merhaba canım hogeldin ayşeceylin kıbrısta görev yapmıştı onunla konuşabilirsin sık sık gelir zaten topiğe
çok teşekkür ederim canım hoşbulduk bu arada şoka girdik ya hiç beklemiyorduk tercih dışı geldi öğretmenim ben orda çaılşamayacağım içinde üzülüyorum tabi hayırlısı olsun tabii ne yapalım köy gibi bir yermiş gittiğimiz yerde Allah yardımcımız olsunnn

hoşgeldin canm.. allah yardımcınız olsun...

ben geldim
derincim oh kalabalıkla da piknik çok eğlenceli olur.

çağankayra hoşgeldin cnm bizde geçen sene geldik kıbrıstan, ığdıra. neresi çıktı size cnm?

Son düzenleme:

niye çalışamayasın canım çalışan var tam hatırlamıyorum ama biri daha var o da kıbrıstan türkiyeye çıkmış tayinleri o da öğretmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…