- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
yeni evin nasıl kaloriferli mi
evet canım kaloriferli yeni bina...
monacım bur da soğuk bugün ve dolu yağıyor şuanda
Canım benim çok geçmiş olsun
Günaydın kızlar nasılsınız? okuldan arkadaşlar piknik organize etmişler. Bugün oraya gidiyoruz.Eşim de gelebilecekNasıl mutlu oldum anlatamam ilk defa benim arkadaşlarımla bir şeyler yaparken eşim de olacak
hoşbulduk sağolun arkadaşlar biz 3 yıl karstaydık hala daha orayı özliyoruz eşim ve ben uzatmış olsak bir sene daha uzatırdık ama ben istemedim ondan uzatmadık burdur 2. bölge 6 yıl burdayız bişey olmazsa inşallah ama bizi tekrar kars gönderseler uça uça giderdim oranın değerini bilin derim şuan belki nefret ediyosunuzdur bende ilk geldiğimde öyleydim ama sonradan insan kopamıyo galiba butdurun mesaisini sordun arkadaşım buranın karsa göre çok rahat valla umarım böyle gider ama bedelli asker geldiğinde çok yoğun oluyo çarşıya dahi çıkamazsın zaten mesai oluyo o zamanlar yılda 4 kez bedelli geliyo
İyi eğlenebildiniz mi canım,geçen yıl biz de yaptık böyle birşey, eşim de gelmişti, çok güzeldi. Ama ben hamile olduğum için o zamanlar dönüşte bütün yediklerimi çıkarmıştım
selam canım
ne güzel eğlenmişsiniz bugün eşinin de gelmesi ne güzel olmuşbenim eşim nöbetçi bugün sabaha kadar uyku yok bana yine hala alışamadım yalnız uyumaya çok korkuyorum:95:
Ben de öyleydim canım hatta burada da yazıyordum...Eşim nöbetteyken öylece oturuyordum evde.Ama artık alıştım galibaBenimkini de çağırdılar birden bire gitti bakalım..Kim bilir ne zman gelir Dinlenemedi bile adam.Orada top oynamaktan yoruldu
ben alışamayacağım heralde korkak bir tipim zaten görsen bi pc açık tv açık yanımda el lambası elektirk kesilirse falan diye :86::86:
merhaba arkadaşlar bizim tayinimiz kıbrısa çıktı orda görev yapan varmıydı(((((( 58:
çok teşekkür ederim canım hoşbulduk bu arada şoka girdik ya hiç beklemiyorduk tercih dışı geldi öğretmenim ben orda çaılşamayacağım içinde üzülüyorum tabi hayırlısı olsun tabii ne yapalım köy gibi bir yermiş gittiğimiz yerde Allah yardımcımız olsunnnmerhaba canım hogeldin ayşeceylin kıbrısta görev yapmıştı onunla konuşabilirsin sık sık gelir zaten topiğe
çok teşekkür ederim canım hoşbulduk bu arada şoka girdik ya hiç beklemiyorduk tercih dışı geldi öğretmenim ben orda çaılşamayacağım içinde üzülüyorum tabi hayırlısı olsun tabii ne yapalım köy gibi bir yermiş gittiğimiz yerde Allah yardımcımız olsunnn
çok teşekkür ederim canım hoşbulduk bu arada şoka girdik ya hiç beklemiyorduk tercih dışı geldi öğretmenim ben orda çaılşamayacağım içinde üzülüyorum tabi hayırlısı olsun tabii ne yapalım köy gibi bir yermiş gittiğimiz yerde Allah yardımcımız olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?