kızlar özellikle sağ kasığımda batmalar var neden acabayarın kan tahlili yaptırcam inşallah hamileyimdir de çifte mutluluk yaşarımmm biracccccııkkk daha dua edin lütfennnn
Evet canım
Aaaa ne güzel canımAcaba o zamnlar nasıldı Urfa...Cengiz Topel bize çok yakın bi okul canım. 20.zırhlı'ya çok yakın bi mahalle Cengiz Topel. Biz de ordayız.Benim hayalim o okula gelebilmekti ama Urfanın en ücra mahallesinde bi okuldayım:44: Neresi acaba o lojman:44: İpekyolu bulvarında bi tane var bana göre eski ama acaba o lojman mı?
inş. bebiş geliyordur canım çifte mutluluk olur sizede bizedetatlım kaç yıllık evliydin sen hatırlamıyordumda :26:
yarın anneme sorim hemen sölerim sana şey demişti bizim zamanımızda lojman şehrin dışındaydı şimdi şehrin içi olmuşhaa birde lojmanlarında havuz varmış o zamanlar düşününce şimdi adana gibi yerde havuz falan yok:Surfa annemler için yeri çok farklı bir yer.anneannem bir sürü yer gezmiş ama urfadan bahsederken bir farklı bahseder..fotoğraflara baktığımda bu zaten çok belli..mutlularmış gerçekten..şu sıra gecesi ekibi varya onlarla çekinilmiş okadar çok fotoları varki.hatta inanmıcaksınız ibrahim tatlısesin ünlü olmadan önceki şarkı söylerken resimleri felan var çok komik
inşallah canım inşallah 3 yıllık evliyim 5 aydır istiyoruz bebiş bakalım inşallah bu ay tutmuştur
inşallah canım inşallah 3 yıllık evliyim 5 aydır istiyoruz bebiş bakalım inşallah bu ay tutmuştur
Sıra geceleri süper canım zaten. İbo'da süpermiş Bu arada bizim tugaydada var havuz Kullananlar var ben hiç denemedim, gerçi daha ilk defa burada yaz geçireceğim Bence annenlerin lojmanı bizim lojmanlar Çok eskileride var az eskileride var Burada toki bile lojman yaptı askerler için
hadi bakalaım inşalllh..yanında da bende tabi:)
Evet canım koca kışla her taraf asker kaynıyor,zaten tatile az kaldıaa olabilir tabi..havuz olayına gelince nasıl olur bilemiyorum tabi.çok bunalırsan girersin..ama ortalıkta çok askerler olursa kötü de olabilir:S
hadi baaaaallllllımmm inşallah dutarrrr
özlemcim hadi inş. birde bebiş haberi alırız senden içtin mi kız incir suyunu
matarani inş. senden de alırız güzel haberler topiğimiz şenlenir iyice
ooo herkes burdaymış:)demek bebiş duasına çıkıyoruz dolsun göbüşlerrrr,gelsin bebişlerrrrrrrrrrrr
dolsun göbüşleeeeeeeeeeeeerrrr,gelsin bebişleeeeeeeeeeeeeerrrrrrrduamız bu kızlar
ben daha evlenmedim ama sizin için duaya katılırım kızlarr
Duanın evlisi bekarı mı olur tatlımŞimdi kızlara seneyede sana
kızlar banada evlilik için dua edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?