Asker Eşleri

kızlar özellikle sağ kasığımda batmalar var neden acaba yarın kan tahlili yaptırcam inşallah hamileyimdir de çifte mutluluk yaşarımmm biracccccııkkk daha dua edin lütfennnn

kızlar özellikle sağ kasığımda batmalar var neden acaba yarın kan tahlili yaptırcam inşallah hamileyimdir de çifte mutluluk yaşarımmm biracccccııkkk daha dua edin lütfennnn

inş. bebiş geliyordur canım çifte mutluluk olur sizede bizede tatlım kaç yıllık evliydin sen hatırlamıyordumda :26:

yarın anneme sorim hemen sölerim sana şey demişti bizim zamanımızda lojman şehrin dışındaydı şimdi şehrin içi olmuşhaa birde lojmanlarında havuz varmış o zamanlar düşününce şimdi adana gibi yerde havuz falan yok:Surfa annemler için yeri çok farklı bir yer.anneannem bir sürü yer gezmiş ama urfadan bahsederken bir farklı bahseder..fotoğraflara baktığımda bu zaten çok belli..mutlularmış gerçekten..şu sıra gecesi ekibi varya onlarla çekinilmiş okadar çok fotoları varki.hatta inanmıcaksınız ibrahim tatlısesin ünlü olmadan önceki şarkı söylerken resimleri felan var çok komik

Sıra geceleri süper canım zaten. İbo'da süpermiş Bu arada bizim tugaydada var havuz Kullananlar var ben hiç denemedim, gerçi daha ilk defa burada yaz geçireceğim Bence annenlerin lojmanı bizim lojmanlar Çok eskileride var az eskileride var Burada toki bile lojman yaptı askerler için

aa olabilir tabi..havuz olayına gelince nasıl olur bilemiyorum tabi.çok bunalırsan girersin..ama ortalıkta çok askerler olursa kötü de olabilir:S

aa olabilir tabi..havuz olayına gelince nasıl olur bilemiyorum tabi.çok bunalırsan girersin..ama ortalıkta çok askerler olursa kötü de olabilir:S
Evet canım koca kışla her taraf asker kaynıyor,zaten tatile az kaldı Sen annene sorarsan sevinirim,galiba aynı yerden bahsediyoruz

hadi baaaaallllllımmm inşallah dutarrrr

Evet bu gecede özleme bebiş duası yapalım

özlemcim hadi inş. birde bebiş haberi alırız senden içtin mi kız incir suyunu

matarani inş. senden de alırız güzel haberler topiğimiz şenlenir iyice

kızlar banada evlilik için dua edermisiniz

kız sen ne evlenme mereklısısın kızzz benden beter çıktın...koşa koşa gitmiştim ben de kocaya.annem çok sinir oluyodu.düğünümde remsen çengi gibi oynadım benim gibi gelin yoktur heralde damat arkada oturuyo ben kırıtmalardayım.arkadaşlar oturtuyodu beni nolur oynamaya kaldırın beni diyodum.annem çimdikledi beni kızım evde mi kalmıştın ne bu sevinç demişti ben de bulmuşum yaaaşuklu gocayı oynamamııı ooooooohhh yandan yandannnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…