Çok sevindim canım, hayırlı uğurlu olsun. Bu akşam kk girmeyecektim, kitap okuyup yatacaktım ama bakayım özlem ne yapmış diye girdim. Çok da sevindim...
Kızlar dün akşam öyle bir geçer zamankiyi seyrettim, nasıl etkilendiysem diziden dizideki benser olaylar kabusum oldu.Kabusumda güya benim kız kardeşim varmış, eşim onunla evleniyor,formaliteden, ben sesimi çıkarmıyorum ama çıldırıyorum. Sürekli ağlıyorum, ya beni unutursa diye, üzerimde de koyu kırmızı renkli hatta bordo kısa bir geceliğim var ne alakaysa... :26: Buraya kadar olan kısım aylin-murat-soner üçlüsünün durumuna benziyor. Ben soner Sonra eşim beni bir türlü rahat bırakmıyor. Alinin Cemileyi bırakmadığı gibi. Gerim gerim gerildim, sanki bütün gece boyu sürdü bu kabus. Kabus bile olsa çok zor birşey yaa.... Ban kimseyle paylaşamam yaaa... Parçalarım herkesi...
hoşbulduk nazmicimanam bu hürremde kuluçka makinesi mübarek habire hamile
vay ayeserim vayyyyy artizzzzz:)
çokkk güzel görünüyorsunuzz
ayeser maşallah canım:)
ben de düğün fotomuzu koydum:)
ooo özlem hanım hoşgeldiniz:)dünürüm nereye gitti ayol
ayşecim ya nasıl yapılıyo bilmiyorumki albüm?
foto koyduk diye meşhur olduk heralde izdiham yaşanıyor altta
Kız güldürme evdekiler uyanacak kahkahamla, kendimi tutuyorum mideme de ağrılar giriyor[/QUOTah anacım sen dün geceyi kaçırdın deli gibi güldük yaaaa,sal gitsin sende
o zaman ne diyoruz kızlarrrrrrrrr
tencerem var tavam var komutan karısıyım havam var
uleeeeennn noluyo ordaaaaa nazmileeeeeerrrrrr....benim de kocam var benim de düğünüm olduuuu, benim de fotoğraflarım varrr benimkine de bakııınnnn
Kız güldürme evdekiler uyanacak kahkahamla, kendimi tutuyorum mideme de ağrılar giriyor[/QUOTah anacım sen dün geceyi kaçırdın deli gibi güldük yaaaa,sal gitsin sende
Okudum ben hepsini, iyi eğlenmişsinizYa bebeğim uyanırsa fena olur, yoksa salarım da...
Bu ara da benim d eçıkma vaktim geldi, size bol eğlenceler, öpüyorum herkesi, iyi geceler...
kızlar naber
nolii burda foto mu bakıyoruz kimin nerde nasılben de bakcam:86:
Okudum ben hepsini, iyi eğlenmişsinizYa bebeğim uyanırsa fena olur, yoksa salarım da...
Bu ara da benim d eçıkma vaktim geldi, size bol eğlenceler, öpüyorum herkesi, iyi geceler...
iyi geceler canım benim
avatarlarımıza kocişlerimizle resimlerimizi koyduk bacım sende koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?