Asker Eşleri

ısladınmı ben ıslamadan deneyeceğimüff bir yerlerimi kaldırırsam üşenmeden geçecem mutfağa da bazen sihirli güçlerim olsun çok istiyorum özellikle yemek konusunda:S

ben yemek yapmayı çok sewiyorum kıpır kıpır bir insan olduğum için şu yazdıklarımı bile gelip geçerken yazıyorum :82:
hooop pişti fasulyem :) ben ıslatmıştım..ıslamadan yapmadım hiç..ama annem düdüklüde zamanı uzun ayarlayınca pişiyor diyor..

çok pis gaza getirdin şimdi beni ama aaaa genciz dinciz dimi ama kalkım düdüklüye atayım bakım

çok pis gaza getirdin şimdi beni ama aaaa genciz dinciz dimi ama kalkım düdüklüye atayım bakım

:) önce düdüklüye sadece fasülyeyi koy haşla pişmese bile tekrar koyasın..sonra ayrı tencerde soğanını salçanı hazırla fasülyeyi at sıcak suyuyla acık da un kavurup atarsan misss gibi olur :)

[/Foleyyyyyy bitti yemekim...soğuk ayran çorbasıda yaptım bide pialv sıkıştırdım araya:Serken saatte eve gelek süper yaaaONT]

ıslamadım.arkadaşlar bugun önemli değil ıslamadanda oluyo dediler deneyeceğim olmazsa artık napım benim adım hıdır elimden gele budur dicem

önce kaynat canım sonra düdüklüye at pişer bende çoğu zaman ıslatmadan yapıyorum önce haşlıyorum sonra düdükleüde pişiriyorum.çok severim ya bende yemek yapmayı,pasta börek yapmayı...

b benmi sevmiyorum yemek yapmayı acaba:)eşimi yemeksiz bırakmam ki tek çeşitten oluşan sofrada hazırlamam ama cidden mecburiyetten yapıyorum çoğunlukla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…