Asker Eşleri

Koltuklarını mini mini al canım, çok sık ve portatif modeller bulabilirsin, bizimkilerden ben çok memnunum ama biraz hantallar, bellonadan aldık biz.

birtane bende 83 lüyüm:)eşimde öyle yaşıtız zaten..yaşlanmışız beee

cidden havalar çok ısındı yanıyorumseminer bitiminde bizde tatilciyiz şükür ama notebookum ve vınnım yanımda olcek kurtulamıcaksınız benden

Nereye gideceksiniz canım? Ben deçok istiyorum da, eşimsiz olmaz, o da yok bu yaz. Tatile afganistana mı gitsem ne

Nereye gideceksiniz canım? Ben deçok istiyorum da, eşimsiz olmaz, o da yok bu yaz. Tatile afganistana mı gitsem ne

valla henüz dahi karar veremedikki...tek bir yere bağlı kalmayız herhalde 3 gün orda 4 gün orda gezeriz sanırım...meyil izni zaten eşimin tatille geçircezsonra o ağrıya geçecek ben ailemin yanına...ağustosda da ev taşırız artıkınben ağrıda özleme el sallıcam sanada karsa doğru dönüp sallarım

slm kızlar nasılsınız bana bir sürü fikir veren olmuş çok teşekkür ederim hepinizebugün yoda işe giderken gözüme cam kırıgı kamış yarım saat çok canım acıdı hemen özel göz hastanesine gittim çıkarttılar göz kapağıma yapışmış gözümü kırptıkça çok canımı yakıyordu şimdi sardılar yrn aıcam damlarımı kullanıcam kimsemde yok burda bakalım damlalarımı kim damlatıcak günde 4 kez işe gitmedim yatıyorum bugün evde inş. yn açtığımda geçmiş olur

geçmiş olsun canım çok üzüldüm dikkat et endine nişanlın üzülmüştür şimdi söylemeseydin

Canım geçmiş olsun. Yarın işe gideceksen orada damlattırırsın birilerine. Senin paşa olsaydı damlatırdı

Son düzenleme:
ben sözleşmeli olmak istiyorrum demedim ki cevabını anlayamadım ???

"Ben de kadro istiyorum" dedin ya, artık sözleşmeli öğretmen almayacaklar, yani istediğin er ya da geç olacak,kadrolu olacaksın
Ben bunu demek istedim, yoksa bişeyleri yanlış mı anladım :26:

Doğubeyazıta gelmek istiyorum ben, daha civarı gezemedim hiç. Geçen yıl hafta sonları eğitimim vardı, ikinci dönem de hamilelik

geçmiş olsun canım.....

Çok geçmiş olsun canım, artık komşularından rica edersin. Nasıl oldu ya, şansa bak

geçmiş olsun canımmm

ay kıyamam yaaa geçmiş olsun canım benim nazar değdi sana

eşin dolayısıylamı yüksek ovayı istiyorsun canım bana sorabilirsin hertürlü yardımcı olabilirim ..benim eşimde askeri personeldi 4 ay oluyor fest edeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…