Asker Eşleri

aaa kimse neden soruma cevap vermiyo
88 we 89 lular mı yaş krizine gircem walla kaybolayım gideyim ben en iyisi:97: :93:

beyaz esya mobilyada kullandığınız markalar meselaa :)

daha önce yazdıydım uzun bir liste olarak
ama yine yazıyım beyaz eşyalar arçelik, oturma odası. yatak odası bellona, salonu da yerel bi mağzaya yaptırdım.
tavsiyem bir tana oturma takımı al...

daha önce yazdıydım uzun bir liste olarak
ama yine yazıyım beyaz eşyalar arçelik, oturma odası. yatak odası bellona, salonu da yerel bi mağzaya yaptırdım.
tavsiyem bir tana oturma takımı al...

çok teşekkürler tatlım bir takım koltuk alıcaz tv ünitesi ve yemek masası beyaz esyalar yatak odası başka bişi almıcaz

ya canım eşya kolay iş, zevkine ve maddi durumuna göre alırsın. bence daha önemli tecrübelerimizi aktarmalıyız okyonusa, kocişler nasıl idare edilir nasıl yönetilir sanatını mesela

evet okyanus ben de salon takımı almadım tv ünitesi yemek masası.... büfe almadım ama tek bi gümüşlük güzel olur

bu arada beyaz eşya konusunda boschu tavsiye ederim canım, ben çok memnun kaldım. özellikler benim gibi çamaşır yıkamaya evlenince başlayanlar için birebir

bu arada beyaz eşya konusunda boschu tavsiye ederim canım, ben çok memnun kaldım. özellikler benim gibi çamaşır yıkamaya evlenince başlayanlar için birebir

bosh tan beğendik bizde parmak izi bırakmayan gri modellerden çok hoşlar bosh alıcaz sanırım araştırmadanda almak istemiyorum canım o yüzen soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…