- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
canm ne sordun valla görmedim ben:Sbir soru sordum kimse cevap vermedi aşkolsunçıkıyorum ben iyigeceler size
hem de güdüğüzzzzz
Okyonus canım beyaz eşye bosh öneriyorum. Lojmanda oturacaksanız eğer çok eşya alma. Zaten hder oluyor eşyalar lojmanda
Sweetcim hoş geldin canım. Bebiş erkek
bu arada fıstık hamişlerimiz derin ve made sizleri öpmeden gitmeyeyim
bebek olduktan sonra hayat çok daha güzel..ama başbaşa kalma konusu bebeğinizin uykusuna bağlı ben size bol bol romantizm tavsiye ederim..oğlum babası geldiğinden beri geceleri bana kök söktürüyo..gündüz zaten doğru düzgün uykusu yok.......kıskanıyo galiba minnoş sıpa beni...
bu arada fıstık hamişlerimiz derin ve made sizleri öpmeden gitmeyeyim
bebek olduktan sonra hayat çok daha güzel..ama başbaşa kalma konusu bebeğinizin uykusuna bağlı ben size bol bol romantizm tavsiye ederim..oğlum babası geldiğinden beri geceleri bana kök söktürüyo..gündüz zaten doğru düzgün uykusu yok.......kıskanıyo galiba minnoş sıpa beni...
selam hatunlarrrrr:126:
selammm kızlar ayeser_ ben geliyom sen kaçıyon yaaa....madeciğim hakkariye mi geliyon gıı öle bişeler okudum sanırsamben de atanmak istiyorum ben de kadro istiyorum monacığım sana katılıyorum yaa ben türkçeciyim niye matematikten sınıyolar yaaa..üzülme kuzum ben inanıyorum çalışınca olurr...hem neydi evde oturmak daha güzelll
gelir gelir alışman lazım öle senin sandığın gibi dzinin dibinde oturamaz paşan:)
evlen de gör bakalım neler oluyor:)
saat 12 yi geçinde günde azalcak kalıcak 105bilmiyorum ki ne olduğunu olmuştur yine birşey
sen ve özleme didimderinde büyük bnden onada didim :)
Selam şeker
daha önce yazdıydım uzun bir liste olarak
ama yine yazıyım beyaz eşyalar arçelik, oturma odası. yatak odası bellona, salonu da yerel bi mağzaya yaptırdım.
tavsiyem bir tana oturma takımı al...
çok teşekkürler tatlımbir takım koltuk alıcaz tv ünitesi ve yemek masası beyaz esyalar yatak odası başka bişi almıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?