Asker Eşleri

Okyonus canım beyaz eşye bosh öneriyorum. Lojmanda oturacaksanız eğer çok eşya alma. Zaten hder oluyor eşyalar lojmanda

Sweetcim hoş geldin canım. Bebiş erkek

Okyonus canım beyaz eşye bosh öneriyorum. Lojmanda oturacaksanız eğer çok eşya alma. Zaten hder oluyor eşyalar lojmanda

Sweetcim hoş geldin canım. Bebiş erkek

canım bu yıl 2+1 ev bulduk lojmana girmicez ama ileride lojmanda oturacağımızı göz önüne alarak çok esya almıcaz bir takım koltuk alıcaz tv ünitesi masa yatak odası alıcaz okadar beyaz esyada bosh düşünüyorum çok tavsiye eden oldu :97:

selam bayanlar...yaş muhabbeti yapmışsınız depresyona gircem hepiniz çok minniksiniz yavkıskandım valla

okyanus benm eşyalar siemens bende çok memnunum:)tavsiye olunur yani...

slmmmm
matarani walla aynen...27yim aralıkta 28 olcam..ben hala 22 23teyim sanıyorum yaaa..ama işte acı gerçeklerden kaçılmıyo
özlem çok sevindim ya süper olmuş tayin...eşim de çocukken 2 yıl kalmışlar hakkaride hala gayganam döne döne anlatır..ağlayarak gittim ama ağlayarak döndüm çok güzel günlerdi diye..sizin için de öyle olur inşşş
okyonus benim de eşyalar bosh..3 sene kullandım hiçbiri tık demedi aa bi de evlenmeden önce eşim 1 sene daha kullandı....ama şimdi depoda ne halde bilemem

bu arada fıstık hamişlerimiz derin ve made sizleri öpmeden gitmeyeyim
bebek olduktan sonra hayat çok daha güzel..ama başbaşa kalma konusu bebeğinizin uykusuna bağlı ben size bol bol romantizm tavsiye ederim..oğlum babası geldiğinden beri geceleri bana kök söktürüyo..gündüz zaten doğru düzgün uykusu yok.......kıskanıyo galiba minnoş sıpa beni...

kız sen onu bana gönder ben bakarım siz orada aşk tazelersiniz anladın sen beni

Oğluşumla ben de öpüyoruz seni Tavsiyelerini dikkate alcaz canım:78::82:

selam hatunlarrrrr:126:

Selam şeker

Bundan sonra istesen de sözleşmeli olamazsın...

çok teşekkürler tatlım bir takım koltuk alıcaz tv ünitesi ve yemek masası beyaz esyalar yatak odası başka bişi almıcaz

Çok iyi canım, benim şimdiki aklım olsaydı fırın almazdım set üstü ocak alırdım, fırın aldığım için çamaşır makinesini mutfağa koyamadım, banyoya da sığmadı, banyonun önünde kaldı, hiç sevmiyorum. Fırın olarak da börekçiler var o tiplerden alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…