Asker Eşleri

merhaba canım hadi gözün aydın eşin geldi demek bol bol hasret giderin benimde bugün niaşnlım geliyor akşam üzeri burda olcak yrn gece döncek

saol canım sizide Allah kavuştursun bir an önce.ilk defa bu akşam eşimle düğüne gidicez.sanki yeni evlenmişiz gibi hissediyorum kendmi:)

selam kızlar, ben de eşimle evde takılıyorum. jelyb canım çok sevindim eşinin gelmesine.okyonuscum en azından yakınsınız hemen gelebiliyor nişanlın. keşke hep yanımızda kalabilseler eşime baktıkça evde gizli gizli ağlayasım geliyor belli edemiyorum da, zamanın tadını çıkarmaya çalışıyorum. 20 günden az kaldı,

evet keşke hep yanımızda olsalar üzülme tatlım tadını çıkar eşininde morale ihtiyacı var ikiniz içinde zor durum nş. sağ salim gider gelir birdha böyle ayrılıklar yaşamazsınız

ahh canım ya inşallah 2 sene çabucak geçer biran önce birlikte olursunuz yine sen düşünmemeye çalış bunları 20 günün tadını çıkarmaya bak

bebişim üzme kendini daha fazla şu günlerinin tadını çıkar.emin ol çookk çookk çabuk geçecek bu günler..

ya aslında itiraf etmeliyim ben bugün stresliyim:97:
yeme krizim tutu daha çok çikolaa yönünde :) ewde çikolata bitmiş söylemesi ayıp 4 tane max dondurma yedim bir taşla iki kuş ama biri beni beni durdursun canımmmmm!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…