selam kızlar nasılsınız?eşim geldi o yüzden buralara pek uğrayamaz oldum.
merhaba canım hadi gözün aydın eşin geldi demek bol bol hasret giderinbenimde bugün niaşnlım geliyor akşam üzeri burda olcak yrn gece döncek
selam kızlar, ben de eşimle evde takılıyorum.jelyb canım çok sevindim eşinin gelmesine.okyonuscum en azından yakınsınız hemen gelebiliyor nişanlın. keşke hep yanımızda kalabilseler eşime baktıkça evde gizli gizli ağlayasım geliyor belli edemiyorum da, zamanın tadını çıkarmaya çalışıyorum. 20 günden az kaldı,
selam kızlar, ben de eşimle evde takılıyorum.jelyb canım çok sevindim eşinin gelmesine.okyonuscum en azından yakınsınız hemen gelebiliyor nişanlın. keşke hep yanımızda kalabilseler eşime baktıkça evde gizli gizli ağlayasım geliyor belli edemiyorum da, zamanın tadını çıkarmaya çalışıyorum. 20 günden az kaldı,
İyi akşamlar kızlar,neler yapıyorsunuz
İyi akşamlar canım, nasılsın? Hafta sonları pek sessiz oluyor burası
iyi akşamlar canım hoşgeldin.. senin eşin il jandarmada mı çalışıo?
Hoşbulduk canım.Evet il jandarmada
Hoşbulduk canım.Evet il jandarmada
kızz mona aynı yerde çalışıyo ya ozaman eşleriniz
ne zamandır eskişehirde çalışıo eşin? benim eşimin ilk yılı daha önce ilçesindeydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?