ya aslında itiraf etmeliyim ben bugün stresliyim:97:
yeme krizim tutu daha çok çikolaa yönünde :) ewde çikolata bitmiş söylemesi ayıp 4 tane max dondurma yedimbir taşla iki kuş ama biri beni beni durdursun canımmmmm!
hadi yaaa 4 tane mi
walla eşim gelmezse 4 tane daha yicembugün nöbetten çıktı iş bitmez ki tekrar gitti :95:
3.yılı canım,seneye doğu tayinimiz var
bizim de seneye doğu tayinmiz var hangi birimde çalışıo eşin?
Cezaevi Jandarma Bölük Komutanlığı'nda.İnşallah hayırlı bir yere çıkar tayinleri.Senin eşin hangi birimde
arkadaşlar eskişehir e tayin olup arkadaşlarınızdan yada ev arayan ew bulamayan olursa kiralık sıfır olmak üzere :)ewimiz war bilginize
ya aslında itiraf etmeliyim ben bugün stresliyim:97:
yeme krizim tutu daha çok çikolaa yönünde :) ewde çikolata bitmiş söylemesi ayıp 4 tane max dondurma yedimbir taşla iki kuş ama biri beni beni durdursun canımmmmm!
kız derin o nerden geldi aklına aşmı erdin şark köşesine...ben hiç sevmem şark köşesini bence salon salon olarak kalmalıİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Mono ve angel siz aynı şehirdesiniz ne güzel görüşsenizeBiri regl mi olmuş Ya kızlar aklıma ne geldi keşke lojmanda oturmasaydım evime şöyle bi şark köşesi yapardım Aklıma geldi öyle
kız derin o nerden geldi aklına aşmı erdin şark köşesine...ben hiç sevmem şark köşesini bence salon salon olarak kalmalı
iİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Mono ve angel siz aynı şehirdesiniz ne güzel görüşsenizeBiri regl mi olmuş Ya kızlar aklıma ne geldi keşke lojmanda oturmasaydım evime şöyle bi şark köşesi yapardım Aklıma geldi öyle
kız derin o nerden geldi aklına aşmı erdin şark köşesine...ben hiç sevmem şark köşesini bence salon salon olarak kalmalı
İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Mono ve angel siz aynı şehirdesiniz ne güzel görüşsenizeBiri regl mi olmuş Ya kızlar aklıma ne geldi keşke lojmanda oturmasaydım evime şöyle bi şark köşesi yapardım Aklıma geldi öyle
İyi akşamlar canım,evet görüşsek süper olur.Burada yalnızlıktan kurdeşen dökmek üzereyimİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Mono ve angel siz aynı şehirdesiniz ne güzel görüşsenizeBiri regl mi olmuş Ya kızlar aklıma ne geldi keşke lojmanda oturmasaydım evime şöyle bi şark köşesi yapardım Aklıma geldi öyle
i
ilahi derin şark köşesimisenin hiç tarzın değil bence, bırak tarzı olanlar yapsın
Benim o dönemim yaklaşınca canım çok çiklata şeker vs çeker, vaveyla_esk de saldırmış ya, onun için dedim.
İyi akşamlar canım,evet görüşsek süper olur.Burada yalnızlıktan kurdeşen dökmek üzereyimEşime sarıyorum sürekli.yazııkk ona da
Ayy mono benim tarzım değişti bu kk ya takıla takıla
Püskevitte istermiydin canım:))))
Azad et adamı biraz
Ayy mono benim tarzım değişti bu kk ya takıla takıla
Püskevitte istermiydin canım:))))
Azad et adamı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?