Asker Eşleri

arkadaşlar eskişehir e tayin olup arkadaşlarınızdan yada ev arayan ew bulamayan olursa kiralık sıfır olmak üzere :)ewimiz war bilginize

Son düzenleme:

Hayırdır, regl mi yaklaşıyor?

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Mono ve angel siz aynı şehirdesiniz ne güzel görüşsenize Biri regl mi olmuş Ya kızlar aklıma ne geldi keşke lojmanda oturmasaydım evime şöyle bi şark köşesi yapardım Aklıma geldi öyle

kız derin o nerden geldi aklına aşmı erdin şark köşesine...ben hiç sevmem şark köşesini bence salon salon olarak kalmalı

i
ilahi derin şark köşesimi senin hiç tarzın değil bence, bırak tarzı olanlar yapsın
kız derin o nerden geldi aklına aşmı erdin şark köşesine...ben hiç sevmem şark köşesini bence salon salon olarak kalmalı

Benim o dönemim yaklaşınca canım çok çiklata şeker vs çeker, vaveyla_esk de saldırmış ya, onun için dedim.

İyi akşamlar canım,evet görüşsek süper olur.Burada yalnızlıktan kurdeşen dökmek üzereyimEşime sarıyorum sürekli.yazııkk ona da

i
ilahi derin şark köşesimi senin hiç tarzın değil bence, bırak tarzı olanlar yapsın

Ayy mono benim tarzım değişti bu kk ya takıla takıla

Benim o dönemim yaklaşınca canım çok çiklata şeker vs çeker, vaveyla_esk de saldırmış ya, onun için dedim.

Püskevitte istermiydin canım:))))

İyi akşamlar canım,evet görüşsek süper olur.Burada yalnızlıktan kurdeşen dökmek üzereyimEşime sarıyorum sürekli.yazııkk ona da

Azad et adamı biraz

selam kızlar nasılsınız?
bugün iznimin son günü yarın işe gidiceğim,eşim de ilişik kesmeye gidicek. iş yerimde de değişiklikler olmuş, çalıştığım genel müdürlük değiştirilmiş, tayin olmuşum yani iki üst kata çıkıcam. çok heyecanlıyım
hepinize güzel pazarlar kızlar

selam bayanlar:)sweet hayırlı olsun canım katın değişince mevkide değişiklik oluyor mu :S

pazar günleri hep sıkıcı olmak zorunda mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…