Asker Eşleri

Hayırlı olsun canım, çok sevindim, seni böyle neşeli şeyler yazarken okumak güzel

Selam kızlar bu arada
Derin seminer çalışmanı yaptın mı? Galiba b ir makaleyi kopyala yapıştır yapacağım. Senin konun ne?

selam bayanlar:)sweet hayırlı olsun canım katın değişince mevkide değişiklik oluyor mu :S

pazar günleri hep sıkıcı olmak zorunda mı acaba

selam matarani, mevki aynı canım bi değişiklik yok ama daha iyi bi yere geçiyorum çok sevindim. napıyım kociş gidince kendimi işime adayacağım artık

kızlar nintendo mudur wii midir bişe aldık dün, çok zevkliymiş ya, çocuklar gibi oyun oynuyoruz dünden beri. eşim ben gittiğimde sıkılma diye aldım diyo ama bence kendisine aldı, sabah bi uyandm yanımda yok benimki, kalkmış oyun oynamaya.

o da yeni mi çıkmış benimki bi ara play stationa takmıştı neyse bozuldu da kendi de kurtuldu ben de

o da yeni mi çıkmış benimki bi ara play stationa takmıştı neyse bozuldu da kendi de kurtuldu ben de

yok canım bu hareketleri algılayan bi alet, elinde bi kumandayla tenis falan oynuyosun. ekranda seni temsil eden bi karakter çıkıyo. spor yapıyoruz, kürek falan çekiyoruz, baya yoruyor insanı. step tahtası falan var ondan da alıcam forma giriyim saldım iyice

aaaaa evet biliyorum onu iyiyimiş yaa ben de alayım hakkari de geçmez günler yoksa

aaaaa evet biliyorum onu iyiyimiş yaa ben de alayım hakkari de geçmez günler yoksa

merhaba... konuya alakasız bi giriş yapıcam ama.. kusuurma bakmazsınz umarım :44::44: benm erkek arkadaşım hakkari yüksekovaya atandı öğretmen olarak... tedirginim nasıl ki oralar? öğretmenlere yönelik bi tehdit var mı acaba???fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirm:44::44::44:

evet canım iyi fikir, ben de evden çıkmıcam iş dışında zaten kociş yokken napıyım spor salonuna yazılıyım dedim eşim yokken, izin vermedi beyfendi, kıskançlığı tuttu.

valla artık heryerde tehdit var ama bence bu soruyu eşlerini dağa gönderenlere sormasaydın daha iyi olurdu,allah sağa salim kavuştursun diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…