- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
selam bayanlar:)sweet hayırlı olsun canım katın değişince mevkide değişiklik oluyor mu :S
pazar günleri hep sıkıcı olmak zorunda mı acaba
selam kızlar nasılsınız?
bugün iznimin son günü yarın işe gidiceğim,eşim de ilişik kesmeye gidicek. iş yerimde de değişiklikler olmuş, çalıştığım genel müdürlük değiştirilmiş, tayin olmuşum yaniiki üst kata çıkıcam. çok heyecanlıyım
hepinize güzel pazarlar kızlar
Selam kızlar bu arada
Derin seminer çalışmanı yaptın mı? Galiba b ir makaleyi kopyala yapıştır yapacağım. Senin konun ne?
Selam canım. Evet hazıladım ben biraz netten biraz kendimden ekledimÇıktıyıda aldım.Benimki Proje-performans ve ölçme değerlendirme. Senin konun ne?
selam canım evet çok sıcı optimuma gitseydin yinegerçi orası da sıktı artık alack bişe bırakmadık
okyonus hoşgeldinnnnnnnnnnnnn nasıl geçti dün akşammmmmm
selam bayanlar:)sweet hayırlı olsun canım katın değişince mevkide değişiklik oluyor mu :S
pazar günleri hep sıkıcı olmak zorunda mı acaba
Hayırlı olsun canım, çok sevindim, seni böyle neşeli şeyler yazarken okumak güzel
hoşbulduk canım çok güzedi çok özlemiş benişimdi gitti haftaya tatbikat izni varmış yine gelicek inş.
sen neler yapıyorsun nasılsın
selam matarani, mevki aynı canım bi değişiklik yok ama daha iyi bi yere geçiyorum çok sevindim. napıyım kociş gidince kendimi işime adayacağım artık
kızlar nintendo mudur wii midir bişe aldık dün, çok zevkliymiş ya, çocuklar gibi oyun oynuyoruz dünden beri. eşim ben gittiğimde sıkılma diye aldım diyo ama bence kendisine aldı, sabah bi uyandm yanımda yok benimki, kalkmış oyun oynamaya.
sen de çok özlemiştin zaten süper olmuş:)
ben de napıyım canm iyiyim güzel bir pazar
o da yeni mi çıkmışbenimki bi ara play stationa takmıştı neyse bozuldu da kendi de kurtuldu ben de
yok canım bu hareketleri algılayan bi alet, elinde bi kumandayla tenis falan oynuyosun. ekranda seni temsil eden bi karakter çıkıyo. spor yapıyoruz, kürek falan çekiyoruz, baya yoruyor insanı. step tahtası falan var ondan da alıcam forma giriyim saldım iyice
aaaaa evet biliyorum onu iyiyimiş yaa ben de alayım hakkari de geçmez günler yoksa
aaaaa evet biliyorum onu iyiyimiş yaa ben de alayım hakkari de geçmez günler yoksa
merhaba... konuya alakasız bi giriş yapıcam ama.. kusuurma bakmazsınz umarım :44::44: benm erkek arkadaşım hakkari yüksekovaya atandı öğretmen olarak... tedirginim nasıl ki oralar? öğretmenlere yönelik bi tehdit var mı acaba???fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirm:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?