Asker Eşleri

Made benimde yaaaa İboş'a diye çıktım ondan çok kendime yaptım
Matarani,ayeserde oğluşuyla ilgileniyordur,ya da seminer ödevini yapıyordur,o daha yapmamıştı çünkü

Birtane matematik öğretmeninin de konusu aynı, benden kopyala yapıştır yap dedi, yarın onunkinin fotokopisini alacağım.

Çok yaşa emi, fan fini fon

mataraniciğim biz de erteledik hem de 1 sene kadar...benim formasyon olayı var daha onu alcam bu yıl ve oturup kpss de birinci olmak için uğraşacam

mataraniciğim biz de erteledik hem de 1 sene kadar...benim formasyon olayı var daha onu alcam bu yıl ve oturup kpss de birinci olmak için uğraşacam

hadi bakalım o zaman inşallh diyelim yavrum:)yaa yaşın küçük senin...benm yaş geldi 30 a az kaldı...stresim o yüzden bebemmmm...yoksa acelem yoktu...haa birde toplum baskısını geçmiyorum...ayyy deli ediyorlar okulda memlekette yanee heryerde...(

komşuma kahve içmeye gitmiştim birtane komşum var çok iyi maşallah nişanlım nöbette nöbetçi amirle iyi değiller arayamıyor malesef

hala gelmedi eve sevgili kocacım birde 22.30 da gelirim demişti...ne yapmalı şimdi buna bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…