oooo hoşgeldin hatun...yettim kızlarrrr:) iyi akşamlar nasılsınız?
hoşgeldin cancan:)
yettim kızlarrrr:) iyi akşamlar nasılsınız?
en iyisini yapmışsın canım bakalım benim nolcak şuan bu konu muallak
iyi akşamlar tatlımm,hoş geldinn
ailesi düğün için kredi çekicek tatlım o yüzden alıcak sanırımbizim taraf ve onun taraf toplam 20 kalın bilzeik olucak onları alıcaz işçilik olmayan bileziklerden aldırdık :44:
1 ay sonra kavuşacaklardı - Hürriyet Gündem
kızlar çok moralim bozuldu, allah ailesine sabır versin...
Başınız sağolsun tatlım, mekanı cennettir şehidimizin...Çok geçmiş olsun canım,tam hastalık havası.
Amin,ben de bir şehit kardeşiyim2000 yılında tunceli pülümür'de şehit oldu abim
Her şehit haberi duyduğumda aynı acıyı tekrar yaşıyorum
eşimi bekliyorum ama şehit haberi çok canımı sıktıface de ağrı sayfasına bakıyom hep pkk lı mı bunlar ...Allahım bütün herkesi korusun..içim çok sıkılıyor....
sıkma canını tatlım, allah hepsini korusun, ben de diyarbakırı araştırıyordum bi ara ama bıraktım. van ı araştırdım bak bugün şehit düşen yere ama öncesinde hiç haber yok mesela. nerde ne olacağı belli olmuyor.
okyanuz nişanlısıyla teldedir sweet kesin ilk gün yorgunluğu yaşıyordur mono eskişehir barlar sokağındadır özlem demincek burdaydı çocuk yapma konusu geçnce icraate geçti vaveyla hala saatini bekliyor ayşe ev yerleştiriyor ayeserde bulamadım valla
angel kocişine meyve soyuyodur:)ayeser bebişle uğraşıyodur:)birtane kesin kocasıyla:)
ya sanırım öyle olcek umarım öyle olur daha doğrusu...ne komediler yapıyorum inanamazsınız...duyduğum zarar vermicek bütün batıl şwyleri deniyorum:)hayır o değil gelecek ay yine ayrı kalcaz...o ağrıya ben memlekete...ben ilişik kesene kadar artık ayrıyız yane...yazdanda ümidi kescem:SSdediğin gibi ağrıya bırakcam işi zatiiii
evet adaş:)
bu arada eşim sonuçları getirdi herhangi bir problem yok demiş doktor...bende gitmiştim sorun yok demişti doktor...ozaman neden olmuyor((
ayyyy mataraniii koptuuuummm yaaa analizinekızlar doğru söylüyo mataraniciğim, doğuda elektirikler çok kesiliyomuşşş kesin bebiş olurrr
Matarani,özlem,madeofhonor kızlar çok teşekkür ediyorum.Allah bundan sonra böyle acı göstermesin kimseye inşallah.Matarani inşallah hayırlı zamanda hayırlı bir bebişin olur canım.Özlemcim katılıyorum sana,asıl terör mecliste bundan sonra
Doğru tarihleri tutturamıyor olabilirsiniz canım, biraz rahat ol, pisikolojik olarak da... Güzel habrlerini bekliyoruz.
üniversiteye gidene kadar hatta ilk yıllar da dahil çok hümanist bir kişiliğim vardı...herşeye herkese sevgiyle yaklaşmanın olumlu sonuçlar doğuracağına inanırdım..ben ankara üniversitesi eğitim fak mezunuyum...okul o kadar karışıktıki cebeci kampüsündeki olayları biliyorsunuzdur.4 nisanda apo denen ş..... in kantinde doğum gününü kutlamalar,duvarlara bilmem ne kürdistanlar falan yazmalar...baktım gitgide bendeki hümanistlik yerini farklı şeylere bırakıyor...öğretmen diye yetiştirilen kişilerden sizin bayrağınız bizim dilimiz gibi sizler bizler ayrımlarını görmek de cabaası...okadar tiksindimki heran bende onlar gibi faşist olabilirim diye korkuyorum...heleki iyice içlerine girince...
angel kocişine meyve soyuyodur:)ayeser bebişle uğraşıyodur:)birtane kesin kocasıyla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?