Asker Eşleri

ailesi düğün için kredi çekicek tatlım o yüzden alıcak sanırım bizim taraf ve onun taraf toplam 20 kalın bilzeik olucak onları alıcaz işçilik olmayan bileziklerden aldırdık :44:

off, ne çok bilezik , sen onları iyi bi yere sakla

Çok geçmiş olsun canım,tam hastalık havası.
Amin,ben de bir şehit kardeşiyim2000 yılında tunceli pülümür'de şehit oldu abim
Her şehit haberi duyduğumda aynı acıyı tekrar yaşıyorum
Başınız sağolsun tatlım, mekanı cennettir şehidimizin...

eşimi bekliyorum ama şehit haberi çok canımı sıktıface de ağrı sayfasına bakıyom hep pkk lı mı bunlar...Allahım bütün herkesi korusun..içim çok sıkılıyor....

Canım o pisliklerden heryerde var, inanır mısın öğretmenler arasında bile onlara sempati duyanlar var,

angel kocişine meyve soyuyodur:)ayeser bebişle uğraşıyodur:)birtane kesin kocasıyla:)

ayyyy mataraniii koptuuuummm yaaa analizine kızlar doğru söylüyo mataraniciğim, doğuda elektirikler çok kesiliyomuşşş kesin bebiş olurrr

evet adaş:)

bu arada eşim sonuçları getirdi herhangi bir problem yok demiş doktor...bende gitmiştim sorun yok demişti doktor...ozaman neden olmuyor((

Doğru tarihleri tutturamıyor olabilirsiniz canım, biraz rahat ol, pisikolojik olarak da... Güzel habrlerini bekliyoruz.

ayyyy mataraniii koptuuuummm yaaa analizine kızlar doğru söylüyo mataraniciğim, doğuda elektirikler çok kesiliyomuşşş kesin bebiş olurrr

hadi bakalım inşallh kız dediğim gibi zaten temmuz 15de yine ayrı yerlerde falan olcez...sonra ev taşı vs iş zaten eylül sonrasına kalıyor:)bak anca beraber kanca beraber haa benden önce sende kalma

Meclisi hatırladıkça sinirlerim bozuluyor ya.....

Canım aynı duygu değişimlerini ben de burda yaşıyorum. Çok acı. İnsanlar nasıl bu kadar kör , bağnaz olabiliyor. Anlamak mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…