etme bacım salon kadını çizginden çıkma
okyanuz nişanlısıyla teldedir sweet kesin ilk gün yorgunluğu yaşıyordur mono eskişehir barlar sokağındadır özlem demincek burdaydı çocuk yapma konusu geçnce icraate geçti vaveyla hala saatini bekliyor ayşe ev yerleştiriyor ayeserde bulamadım valla
angel kocişine meyve soyuyodur:)ayeser bebişle uğraşıyodur:)birtane kesin kocasıyla:)
ayhh halimi görsen türkmax ta ürk filmi var ben sulu göz oturdum ağlıyorum yaa salağımmm((
film ne kız?:26::26:
Made benimde yaaaaİboş'a diye çıktım ondan çok kendime yaptım
Matarani,ayeserde oğluşuyla ilgileniyordur,ya da seminer ödevini yapıyordur,o daha yapmamıştı çünkü
bir kadın bir erkek haastasıyım ben onu bekliyorken mavi eşarp diye bir filmdi ediz hun türkan şoray....öldüde sonunda türkan
ayy biliyorum kız onu eşarbı yüzünden adam trafik kazası yapmıştı:)pilottu
ay ben bide türkan şorayın göksel arsoymudur nedir tam emin değilim onunla bi filmi var o filmde kopuyorum adam deniz subayı seyire çıkmadan bunlar fan fini fon yapıyolar sonra hooop adamın gemisi batıyo bizim kızda hamile
ya işte elalem bir denemeyle hamile kalıyor 4-5 aydır deniyoruz yok tık yok:84:
iboşa ilk ne aldın annesi?
Canım bir-iki tulum aldım,bir tane de hastane çıkışı denilen bi set var içinde her şey var giyime dair ondan aldık. Bi de patik aldıkAslında daha erken de heves ettik işte Şimdi tatildi bayramdı derken bi şey alamıycaz uzun bi süre içimizde kalmasın Şu ara beşik bakıyoruz netten bu ay alırız heralde. Sen aldınmı hiç bi şey?
balım dört beş ay doktorlar için yeterli bi süre değil sen ağrının soğuk ve uzun kış gecelerini bekliyosun bence
yettim kızlarrrr:) iyi akşamlar nasılsınız?
günaydın hanımlar,
işe başladım bugün tekrar, izinden sonra dönmek çok zor oluyormuş ya, ilk defa bu kadar uzun süre izin aldım.
derinciğim iboş muyerim ben onu yaa, kıyamam neler aldınız? tatil güzeldi,ama evimizi özlemişiz.
ayesercim resim koymuştum bi ara ama kaldırdım, eşime ve ailesine yakalanmamak için. malum konularım var çünkü. bi ara koyarım bakarsınız silerim sonra cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?