Asker Eşleri

slm bu gün dilek ay bize gldi çaya adana usulü kısır yaptık revani pudingli büskvi kek keşkem sizlerde gelseydiniz sohbet ettik çok güzel geçti

sizler nasılsınız arkadaşlarrrr kimseler yok vallla burda gidiyom işte

iyi akşamlar kızlar bugüm miyasedeydik yedik içtik gün çok güzel geçti kısır kek pastalar yarında gezmedeyiz iyi geziyoruz vallaha kilolarada devamklava:hihoyyyt:roflol:

slm bu gün dilek ay bize gldi çaya adana usulü kısır yaptık revani pudingli büskvi kek keşkem sizlerde gelseydiniz sohbet ettik çok güzel geçti

oooo afıyet bal şeker olsun...Sız aynı yerdemıydınız yaa... Ay ne guzelll...Keske benım yakınımda da burdan arkadaslarım olsaa...Kımsem yok:çok üzgünüm: Ama burası varrr...:enbuyukkk:

kızlar asker eşi olmakta zor benimki gene göreve gitti yalnız kaldık anlıycanız iyiki kk var yoksa patlardım heralde

oooo afıyet bal şeker olsun...Sız aynı yerdemıydınız yaa... Ay ne guzelll...Keske benım yakınımda da burdan arkadaslarım olsaa...Kımsem yok:çok üzgünüm: Ama burası varrr...:enbuyukkk:

evt aynı yerdeyiz 3 yıl altlı üstlü oturduk şimdide evimizin arazı 5 dakika falan 5 yıldır birlikte aynı yerdeyiz şimdilik bu senede burdyızkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile

merhabalar nasılsınız bu gün ben geç kaldım yok yazılmadım demi miyasem ozebuş dilekay azra sıla yeşilm hepinize selamlar denetlemeler başladı yoğun tempo sizlerede uğradımı zaten evde yok olan eşler hepten yokoldu her şey bizlere bakıyor bazen unutuyorum evlimiyim bekarmı hayırlısı olsun ne yapalım

selam eylül bende bıktım şu denetlemelerden hiç bitmiyoki aylak kalınca denetliyoler işte adamın yüzünü göremiyoruz vallah kış olunca bir iş yok ne yapsınlar hava kapalı can sıkıcı bir gün

Denetleme demeyınn banaaa... Ikı bayramdır hapsettıler bızı,il dısına ilçeye bile cıkamadıkkk... Evlı ılk bayramımdı,tek basıma gecırdımm..Hıc unutmıcamm.. Allah hıcbırını basımızdan eksık etmesın...Kımbılır daha neler görces deil mi..Sizler daha deneyımlısınız..Eylulcum dılekaycım ne desenız dogru...

ya asker eşleri bende asker eşiyim hamileyim doğumumu gatada yapmak istiyorum istanbuldayım orda doğum yapan varsa bilir nasıl iyimi ilgililermi

ya asker eşleri bende asker eşiyim hamileyim doğumumu gatada yapmak istiyorum istanbuldayım orda doğum yapan varsa bilir nasıl iyimi ilgililermi

Canım hosgeldın ve Bebişini Allah analı babalı buyutsun...
Istanbul gata kadın dogum servısını bılmıyorum ama babacıgım baska polıklınıgınde 6 ay yattı ve bebekler gıbı baktılar sagolsunlar..Gercekten senın ıcın dıkkat edılmesı gereken bır konu ama cok kapsamlı bır hastane ıstanbul gata ve cıddı anlamda cok basarılı doktorlar var...Halen de babacıgımı amelıyat eden doktoru arar sorar.. Sen yınede arastır canım,ıcın rahat eder bölece...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…