Asker Eşleri

slm arkadslar ben dogacak olna kızım için sızden ısım konusunda yardım ısteyecegım ama cok kararsız bı anne adayıyım bu konuda yardımlarınız için şimdiden cok tesekurler

slm arkadslar ben dogacak olna kızım için sızden ısım konusunda yardım ısteyecegım ama cok kararsız bı anne adayıyım bu konuda yardımlarınız için şimdiden cok tesekurler

merhaba şimdiden hayırlı olsun bebeğin umarım çok güzel bir isim bulursun kızına benim 1 tane kızım var adı begüm anlamıda hint prenseslerine verilen bir ünvan kaydirigubbakcemile3

a.s.:dilcikar::dilcikar::dilcikar:kimse bizi çağırmamış kahvaltıya insan bi ileti bırakır küstüm size:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015::a015:

a.s.:dilcikar::dilcikar::dilcikar:kimse bizi çağırmamış kahvaltıya insan bi ileti bırakır küstüm size:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015::a015:

Ayy içime oturur şimdi,küsme senn... :teselli:
Herkesı davet etmıstım ben ama..Söz yarın sana süper bir kahvaltı hazırlıcam..En torpillisindensengözlerimebaksanab

Ayy içime oturur şimdi,küsme senn... :teselli:
Herkesı davet etmıstım ben ama..Söz yarın sana süper bir kahvaltı hazırlıcam..En torpillisindensengözlerimebaksanab

vay hadi bakalım bekliyom en şehanesinden oh yarın çok güzel olacakdelikafadulden:dance::teytey::içelim:cokacimcoook

görelim bakalım kız yumurta istemm ama sakınolmasın şekerim

bizim evde çocuklarda tatil ya onlarla beraber yapıyoz sende gel kız kıyammm galiba yeni evlisin::uhm:teselli:kaydirigubbakcemile

vay dilek hanım hoş geldin nasılsın görüşmeyeli fıstıkkkkkkk:jeyyar::jeyyar::lepi::dance::teytey::1ninca:

selam kızlar ne kahvaltısı akşam oluyo eeeeee nasılsınız bakalım ancak işim bitti biraz dinleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…