Asker Eşleri

ben burdayım ya yetmiyomu miyasem canım çok sıkkın havada baksana nasıl yağayımmı güneşmi açayım ne olduğu bellei değil

ben burdayım ya yetmiyomu miyasem canım çok sıkkın havada baksana nasıl yağayımmı güneşmi açayım ne olduğu bellei değil

ne oldu kız niye sıkkın bişmi oldu havadanmı:uhm::uhm::sm_confused::sm_confused:

kıslar nasılsınız bakiiiiiim yaa benim eşimin de denetlemesi vardı adamı gören cennetlik yane..bi geliooooooo hemen uyuooooo kaldıranaa aşk olsun.:)) napalım katlancaz öpüyoruz siizi......

ya asker eşleri bende asker eşiyim hamileyim doğumumu gatada yapmak istiyorum istanbuldayım orda doğum yapan varsa bilir nasıl iyimi ilgililermi

merhaba inşallah kolay bir doğum olur diyeyim
Gata gerçekten son derece güzel bir hastane
doktorları son derece iyidir memnun kalırsın
hemde yeni binada hizmet veriyor

kıslar nasılsınız bakiiiiiim yaa benim eşimin de denetlemesi vardı adamı gören cennetlik yane..bi geliooooooo hemen uyuooooo kaldıranaa aşk olsun.:)) napalım katlancaz öpüyoruz siizi......

slm canım aynısı bizdede var adamı göremiyoz varmı yokmu belli değil 10 geçti hala denetleme ler hazırlıklar bitmedi valla çocuklara üzülüyom ben alıştımda allh hepimize yardım etsin :Saruboceq::Saruboceq::1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…