hanımlar iyi akşamlar , şöyle okuyorum günaydınlar tünaydınlar hal hatır sormalar ne güzel . ben biraz sizin dışınızda kalıyormuşum gibi hissettim .. yerimseniben fazla giremiyorum nete , annemlerdeyim onlarla daha çok vakit geçirmeye çalışıyorum ve tabi benim oğluşum yakamı bırakmıyor . Sizlerde de oluyor mu acaba ; gitme günüm yaklaştıkça hüzünlenmeye başladım . Bir yandan mutluyum eşimi de özledim evimi de , ama arkamda ailemi bırakınca kötü oluyorum . Hani ağlayıp sulu gözlerle vedalaşmıyorum ama işte ..... :çok üzgünüm: 1,5 senedir gurbetteyim sizler alışabildiniz mi ? :teselli:
ayyyy ii hadi inşallaahh:1hug: hayırlısı olsuuunn:1hug:
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakıyorumda iştima eksik nerde bu arkadşlar tatil modundan kurtulamadınızmı hadiyin arkadaşlar burda sohpet var nilmısra o nasıl söz neden dışımızda kalıyormuşun aksine armızdasın burda yazılan her mesaj her kişiye özeldir isim olarak değilde arkadaşlar formatını kulanırız yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar burda üzüntülerimizi paylaşarak azaltırız mutluluklarımızı paylaşarak çoğaltırz
ya kıslar yaa karnım ağrıo benim ufff adet ağrısı ne zaman geçecek yahu..evlen dediler evlendk yine geçmedi mirmirmirmir napsam uff ki daaha gelmiş de değil yane.......şimdi de çocuk doğur geçer diyorlar vala inanmıommmm artık:1no2:
Canım adetine birkaç gün kala ağrıların başladığında ağrı kesici içmeyi denesene . Ama adetliyken kullanma yani ben böyle yapıyorum faydasını görüyorum daha hafif geçiriyorum ağrılarımı .. Adetlerimde düzenli devam ediyor . Bir de başkalarını bilemem ama ne evlendikten sonra ne de bebek doğurduktan sonra ağrılarımda değişme olmadı :uhm:
merhabalar benide aranıza alırmısınız bende asker eşiyimhihoyyyt[/QUOTE
Hoşgeldin arkadaşım.
hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?