Asker Eşleri

Ben aılemden ayrılalı daha 6 ay oldu ama bende özlüyorum,alısmak cok zor..:çok üzgünüm:
Burada hıcbır arkadasımızı konu dısı vs bırakmayız bıtanem..Daha bır suru ablalarımız var burada,cok sıcaklar hemde ama uzun suredır gıremıyorlar..Geldıklerınde anlayacaksın canım..a.s.

evet izmirli olarak havasına , yerlerine ,insanlarına alışmış durumdayız o yüzden biraz zorlanırım diyorum ben de ama napalımm dimi kısmet...biz de belki emeklilik zamanı izmir e yerleşiriz bakalım ozmanlar çocuk falan olursa onların durumlarına da bağlı tabii hayat şartları neyi gerktirir eşim ve ben isityoruz ama eğer Antalya da olursa son tayin yeri orası da olabilirmişşş bakalım.....inşallah tatlım yaa bu arada ben gecikmiş durumdayım eşim de hamilesin sen diyor beni kısdırıyor açıkçası daha hazır hissettmiyorum sanırım kendimi ,ama istiyorum tabiiii ki sağlıklı olsun da tatlım olsun bi bebekkköpüyorum yavrunu [/QUOTE]

hayırlı olsun cnm bzde ıkı senedir izmirde menemende oturuyoruz ama ben daha tam alısamadım yaaaa

günaydın iyi haftalar hanımlar

hayırlı olsun cnm bzde ıkı senedir izmirde menemende oturuyoruz ama ben daha tam alısamadım yaaaa[/QUOTE]

ya canım benim menemen de dayılar oturuyor biz eski foçalıyız ama annem çiğili de oturuyor evka 5 te...biz kısaca menemen e şehir dışı muamelesi yapıyoruz ,merkeze uzakta olduğu için...ben şimdi buca şirinyerdeyim merkezde....yer olarak alışacağıın bir yerdesin ancak ailen açısından zorlanacağız açıkçası:çok üzgünüm: hayat iştee ..hayırlısı olsun tatlım

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakıyorumda iştima eksik nerde bu arkadşlar tatil modundan kurtulamadınızmı hadiyin arkadaşlar burda sohpet var nilmısra o nasıl söz neden dışımızda kalıyormuşun aksine armızdasın burda yazılan her mesaj her kişiye özeldir isim olarak değilde arkadaşlar formatını kulanırız yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar burda üzüntülerimizi paylaşarak azaltırız mutluluklarımızı paylaşarak çoğaltırz

Dogru soluyorsun canım benım,bende ıfade ettım zaten..
Kadro tamamlanınca anlasılır,eksıkler fireler cook..kaydirigubbakcemile5
Buradakı tum asker eslerı hanımlar cok ama cok sanslı..:1hug:
Belkı annenıze yakın arkadasınıza acamadıgınızı,burada
rahatlıkla paylasabılyorsun...a.s.

ya kıslar yaa karnım ağrıo benim ufff adet ağrısı ne zaman geçecek yahu..evlen dediler evlendk yine geçmedi mirmirmirmir napsam uff ki daaha gelmiş de değil yane.......şimdi de çocuk doğur geçer diyorlar vala inanmıommmm artık:1no2:

slm herkese bir haftadır yoktum nasılsınız tatile adanaya gittik ii de oldu sizler nasılsınız sizleri çok özledimmmmmmm

ya canım benim menemen de dayılar oturuyor biz eski foçalıyız ama annem çiğili de oturuyor evka 5 te...biz kısaca menemen e şehir dışı muamelesi yapıyoruz ,merkeze uzakta olduğu için...ben şimdi buca şirinyerdeyim merkezde....yer olarak alışacağıın bir yerdesin ancak ailen açısından zorlanacağız açıkçası:çok üzgünüm: hayat iştee ..hayırlısı olsun tatlım[/QUOTE]

evet cnm herseyın hayırlısı madem biz eşlerimizi sectik onlarla hayaatı paylşmayı gurbetliğide alışmamız lazım
değil mi hanımlarrrrrrr

İyi akşamlar kızlar
Bugün okullar açıldı
Öğrencilerime kavuştum.
Tatil çok güzeldi ama okuluda özlemişim hani.
Hayırlı bir dönem olması dileğiylekaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar teşekkür ederim.. Ben zaten şaka yapmıştım yanlış anlaşıldım kusura bakmayın a.s Hani ben kendi durumum yüzünden sık sık giremiyorum nete . Hepinizi Öpüyorum a.s.

Canım adetine birkaç gün kala ağrıların başladığında ağrı kesici içmeyi denesene . Ama adetliyken kullanma yani ben böyle yapıyorum faydasını görüyorum daha hafif geçiriyorum ağrılarımı .. Adetlerimde düzenli devam ediyor . Bir de başkalarını bilemem ama ne evlendikten sonra ne de bebek doğurduktan sonra ağrılarımda değişme olmadı :uhm:

yanlıs anlasılma olurmu canım,üzüldük sadecea.s.
Valla banada evlenınce duzene gırer dedıler ama cık.. Bende senın gıbı agrı kesıcı ıcıyorum,anca öle ıdare edebılıyorum..
Herkese hayırlı gecelerr....:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…