Asker Eşleri

burada bi çok sey yazılır ast üst davası yapanlarla ilgili ama topik kapanmasın canım ablam ya bırak sen duanı et tutar inş

narencim sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah.resimdeki kız çocuğuda seninmi

Narencim,
Ne kadar güzel şeyler paylaşmışsın.
Asker çocukları için okul değiştirmek büyük şanssızlık.
Ama bütün olumsuzluklara rağmen gene de başarılı oluyorlar.
Özellikle jANDARMA personelinin çocukları 2-3 yılda bir okul değiştirirler.İlkokulda ilk beş sınıfta aynı öğretmende okumanın önemini düşünürsek ,asker çocuğu olmanın zorluğu ortada.

kesinlikle haklsın canım ya okuyupt duygulanmamak
asker ailelerine hak vermemek imkansız değil mi
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

narencim akşam akşam beni ağlattın,çok duygulandım özellikle asker çocuğu olmak heralde hepsinden zor olsa gerek.her ilde ayrı öğretmenler ayrı arkadaşlar.helede lojmanda oturupta ast üst davası yapan ailelerin çocuklarıyla uğraşmaları eminim çok zordur.ALLAH ayırım yapan aileleri ve çocuklarını inşallah bir adım bile ilerletmesin.
Pelincan merhaba,
Lojmanda mı oturuyorsun?
Ben lojmanı hiç düşünmedim.

Pelincanın mesajla benimki birleşmiş.
Okuyunca ŞAŞIRDIM.
Akşam akşambeni ağlattın lafını okuyunca bunu ne zaman yazdım diye
Yanlış alıntı olmuş
Kusura bakmayın kızlar
Benim ufaklık yanımdaydı kafamı karıştırdıkaydirigubbakcemile3

kızlar iyi geceler
ank06 nerde biliyormsunuz

günaydın kızlar nasılsınız hayırlı sabahlar herkese oğlusumu yolladım okula bir bakayım dedim gecel giremiyorum ders calısıyoruz oğluşumla mallum 1 sınıf

günaydın iyi haftalar canlarım

nasılsınız kızlar pek giremiyodum babam bizdeydi az önce gönderdik şimdi bakınıyorum işte herkes iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…