Asker Eşleri

dilekay ,miyase merhaba kızlar bende sık sık giremedim.pc den anlarmısınız

slm canım yok be güzelim anlamamki anlasam çökertmezdim pcyi :jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evt badr yoktun özletitn kendini:1hug::1hug::1hug:

hihoyyyt:içelim::teytey::hooray:kaydirigubbakcemile2sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:1hug::roflol::roflol::roflolh bura bana kaldıdelikafaduldendelikafadulden

bekle bekle kimse gelmedi of yaaaaaaaaaaaaa:a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm:klava:klava:beni yalnız bıraktılarr

evt gezdik çantayı beğendi kader benimkide oldu hele şükr kız:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi iyi beğendiyse ne problemli çocukların var kız birşey beğenmiyolar nasılsa bu sefer beğenmiş

selam cicoşlarımm koçişim nöbetçi canım sıkılıyor.fx15 hakkında bilginiz varmı. annemler burdayken 4 kilo almışım valla bıktım diyet falan yapmaktan kolay yoldan vermek istiyorum. sandalozumda bitti. fx15 çok etkili diyorlar siz nedersiniz

cnm.özletın.kendını:1hug:
bn.tavsıye.etmem.o.ılacı
neden.dersen
kardeşım.3.4.kılo.fazlası.vardı
onun.ıçın.aldı
kullandı
ve.aşırı.derecede.başağrısı.kaşıntı.yaptıı
zaten.kaşıntı.karacığerın.ıflasa.yol.açtığınn.ğösterğesıdır
tabıı.yınede.sen.bılırsıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…