Asker Eşleri

ay ya bende bıktım bu denetlemelerden burdada kolordu denetlemesi var.denizliye geldiğimize gelmişimize valla pişman olduk bitmedi gitti bu denetlemeler,tatbikatlar

sorma ya adamın yüzünü 1 aydır göremiyoruz doğru dürüst babam geldi adamı bile göremedi yani bitsede kurtulsakkkkkkkkkkkkkk amannnnnnnnnnnnnnnn

illalah dedirtti bu denetlemeler.bide haberlerde dinledim askerin maaşı düşecekmiş sizde duydunuzmu?pess 3 kuruşluk ekmek paramızada göz koymuşlar.1600 tl alan ast sub maaşı 1200 tl olacakmış

rüyanazcım cicim nasılsın.diyarbakıramı gittin. nasıl biyer bu yaz sende eşinin yanına taşınacakmısın.kızın nasıl

of ya çok üzgünüm gazanfer özcan rahmetli olmuş çook severdim kendisini.ALLAHTAN rahmet diliyorum.ailesi kimbilir nasıl yıkılmıştır.eşiyle nasılda aşıklardı birbirlerine.

rüyanazcım cicim nasılsın.diyarbakıramı gittin. nasıl biyer bu yaz sende eşinin yanına taşınacakmısın.kızın nasıl
canım eşimin yanına gittik ama diyarbakıra degil eşim şuanda ist. kursta onun yanına gittik canım kızımda bende iyiyiz saol ...eşimin kursu 1 mayısta bitiyo o zaman boş lojman olursa gidicez yoksa lojman çıkmasını bekliycez canım herşeyin hayırlısı..sen nasılsın kız ...
of ya çok üzgünüm gazanfer özcan rahmetli olmuş çook severdim kendisini.ALLAHTAN rahmet diliyorum.ailesi kimbilir nasıl yıkılmıştır.eşiyle nasılda aşıklardı birbirlerine.

allah rahmet eylesin canım bende severim...

iyi uykular,tatlı rüyalarrrrrrrrrra.s.

ŞenizŞenizgünaydın herkese gülene gülmeyene sevene sevmeyeneeeeeŞenizŞeniz:1hug::1hug:a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…