iyi geceler.bende asker eşiyim.aranıza kabul ederseniz sevinirim.
merhaba dilekay iyiyim sen nasılsın
iyi geceler.bende asker eşiyim.aranıza kabul ederseniz sevinirim.
canım eşimin yanına gittik ama diyarbakıra degil eşim şuanda ist. kursta onun yanına gittik canım kızımda bende iyiyiz saol ...eşimin kursu 1 mayısta bitiyo o zaman boş lojman olursa gidicez yoksa lojman çıkmasını bekliycez canım herşeyin hayırlısı..sen nasılsın kız ...rüyanazcım cicim nasılsın.diyarbakıramı gittin. nasıl biyer bu yaz sende eşinin yanına taşınacakmısın.kızın nasıl
of ya çok üzgünüm gazanfer özcan rahmetli olmuş çook severdim kendisini.ALLAHTAN rahmet diliyorum.ailesi kimbilir nasıl yıkılmıştır.eşiyle nasılda aşıklardı birbirlerine.
of ya çok üzgünüm gazanfer özcan rahmetli olmuş çook severdim kendisini.ALLAHTAN rahmet diliyorum.ailesi kimbilir nasıl yıkılmıştır.eşiyle nasılda aşıklardı birbirlerine.
günaydınlar , günaydınlar
günaydın dilek bu asker eşleri ne kadar uykucu ya kimseler yokkkkkkkkkkkkkk:sm_confused::sm_confused::sm_confused::teytey::teytey:klava: klava:
günaydın dilek bu asker eşleri ne kadar uykucu ya kimseler yokkkkkkkkkkkkkk:sm_confused::sm_confused::sm_confused::teytey::teytey:klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?