Asker Eşleri

dilekcim ,ben acılı yaşıyorum yeni evli olduğum için o yüzden genel kontrole gittim elle muayene dediklerinden yapıldı malumm..çok kötü oldum güzelim yaa ilk defa böle bişi yaşıyorum hamile değlim ama ,bugün sabahtan beri midem bulanıoo afedersiniz de çıkarıyorum (( dr bana fitil verdi vajinit dedi ...başıma böle bişi geldi işte çok üzgüünüm çoksenağlama

çok geçmiş olsun canım ya benimde rahimde yara olduğunu söyledi doktor bende korkudan gidemiyorum hep erteliyorum ama şikayetlerim yok aslında ihmale gelmeyen bir rahatsızlık ne yapıcam bilemiyorum

melis,dilekay selamm nasılsınız. ben çocukların yokluğunda kk dan ayrılamıyorum.kızım anasınıfında oğlum kursta eşim şehir dışında can sıkıntısından netteyim

melis,dilekay selamm nasılsınız. ben çocukların yokluğunda kk dan ayrılamıyorum.kızım anasınıfında oğlum kursta eşim şehir dışında can sıkıntısından netteyim

canım biz varız işteeee hihoyyyt biz de iyi sayılırız işte şunlar da olmasaa ,dün muayene oldum onun acısını hala atlatamadım..böle bana bi naz yapıştı ki anlatamam ağlamaklı oldum ben kıslar yaa...dokunsan ağlıcamm o kadar gözümün ucunda yaş

melis ve dilekaycım canım gecmis olsuin ikinizede evet ya insan kendini kötü hisseder bende cokk sıkılırdım sanırm dogumda sadece doktor görmüstür ama öyle alttan muayene felan hiç olmadımmm olmamda insallahh

pelincan canımmm ohh cocuklarrrr yok koca yokkk tek basına burdasınnnn bende ardayıo uyuttum girdrimmm

iyiz canım ne olsun bizde burdayız işte bir yandan oğlanla uğraşıyorum bir yandan yazı yazmaya çalışıyorum

sağol kuzummm....amanaman bidaha mı yok yokk büyük konuşmayayım daa yanii Allah bi sorun vermesin de inşallahh gitmek istemiommmm....hele de asker hastanesindeee hehehhehhe

sağol canım bende oğluma hamileyken ilk aylarımda doktor alttanbakmıştı bende çok şaşırmıştım aslında dikkatli olunması gereken aylarda yani nasıl doktordu anlamadım problem yokken bakması

meliscim gecmiş olsun canım ya umarım en kısa zamanda iyileşirsin
artık kadın oldu mu sorunlar üstüste geliyor ya senağlama
daha hamile kal alışıo dr a açmaya insan
hele ilk aylarda sadece vajinalden bakan bunu prensip haline getirmiş dr larda var sonuçta kalp atımı bebiş ve kesesi vajinalde daha net görünüyor
ama ben askeriyeye gidiyorum daha hiç vajinalden bakmadı
sadece ilk düşüğümde küretajdan önce vajinal bakmıştı başka dr

kadın olmak zor hakkaten senağlama

merhaba kızlar. alt komşuma hamileliğinin ilk aylarında alttan muayene etmiş dr uzun sürmedi hamilelik sonlandı. bence ultrasondan başka bişey yaptırmayın.zaten 4.ayda 3lü 4lü taramalar yapılıyor.

çok geçmiş olsun canım ya benimde rahimde yara olduğunu söyledi doktor bende korkudan gidemiyorum hep erteliyorum ama şikayetlerim yok aslında ihmale gelmeyen bir rahatsızlık ne yapıcam bilemiyorum

merhaba dilekay. rahimde yara var demişlerdi geçen yıl banada dr fitil verdi bu yılki muayenemde yara tamamen iyileşmiş dedi.yarayı yakılma seviyesine getirmeden git tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…