dilekcim ,ben acılı yaşıyorum yeni evli olduğum içino yüzden genel kontrole gittim elle muayene dediklerinden yapıldı malumm..çok kötü oldum güzelim yaa ilk defa böle bişi yaşıyorum hamile değlim ama ,bugün sabahtan beri midem bulanıoo afedersiniz de çıkarıyorum (( dr bana fitil verdi vajinit dedi ...başıma böle bişi geldi işte çok üzgüünüm çoksenağlama
melis,dilekay selamm nasılsınız. ben çocukların yokluğunda kk dan ayrılamıyorum.kızım anasınıfında oğlum kursta eşim şehir dışında can sıkıntısından netteyim
melis,dilekay selamm nasılsınız. ben çocukların yokluğunda kk dan ayrılamıyorum.kızım anasınıfında oğlum kursta eşim şehir dışında can sıkıntısından netteyim
melis ve dilekaycım canım gecmis olsuin ikinizede evet ya insan kendini kötü hisseder bende cokk sıkılırdım sanırm dogumda sadece doktor görmüstür ama öyle alttan muayene felan hiç olmadımmm olmamda insallahh
melis ve dilekaycım canım gecmis olsuin ikinizede evet ya insan kendini kötü hisseder bende cokk sıkılırdım sanırm dogumda sadece doktor görmüstür ama öyle alttan muayene felan hiç olmadımmm olmamda insallahh
pelincan canımmm ohh cocuklarrrr yok koca yokkk tek basına burdasınnnn bende ardayıo uyuttum girdrimmm
çok geçmiş olsun canım ya benimde rahimde yara olduğunu söyledi doktor bende korkudan gidemiyorum hep erteliyorum ama şikayetlerim yok aslında ihmale gelmeyen bir rahatsızlık ne yapıcam bilemiyorum
merhaba dilekay. rahimde yara var demişlerdi geçen yıl banada dr fitil verdi bu yılki muayenemde yara tamamen iyileşmiş dedi.yarayı yakılma seviyesine getirmeden git tatlım.
merabalar kızlar ben rahatsız olduğum için uzun süre giremedim yeni bu gün açabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?