Asker Eşleri

merhaba kızlar.bu akşam avrupa yakasını kaçırmayın.ben hala çok üzgünüm. anneyim ben neden topiğe gelmiyor haberiniz varmı çok özletti kendini

kızlar gunaydınlar hepınızeeeeee nasılsınız sızlerı ınanın cokk ozledımm ama artık burdayımmmm merak eden canım arkadaslarıma tekrar tekrar tskkkk opuldunuz sekerlerrrrr

canım benim valla izine cıktık geldik internet hatlarında sorun varmıs telle ilgili anca gelip yaptılarr arda rahatsızlan onunla ugras derkennn hiç fırsatım olmadı gibiydi yani ama artık burdayım tatlımmmm bende seni özledim canım yaaaa

eylülcüm hosbulduk tatlım sen nasılsınnn

hoşgeldin melis nasılsınız bakalım iyisinizdir inşallah esmacım çok geçmiş olsun arda çok hassas herhalde hastalanıyo çok çabuk havalarda malum tekrar geçmiş olsun

canım sen de hg.......ya ben pek iyi değilim kıslar yaa .dün kadın doğuma gittim , genel kontrol için ,tansiyonum düştü ayılp bayıldım ya..yeni evliyim ya ben 7 aylık ilk defa gitmiştim bi daha gitmek istemioooooooooom..sakıncası umarım yoktur bu topikte anlattım ama

geçmiş olsun canım ya hayırdır inşallah hamilelikmi var yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…