pelin o kızın mı çok sevimli maşallah :)
ya bi de epidural varmış ..gerçekten acısız mı??
kesinlikle acısız,ben doğum anında dr yle konuşurken bana sormuştu bir daha çocuk istermisin diye adama bu yöntemle 10 tane bile doğururum demiştim.eşimlede karar verdiğimiz için aynı doğumda tüplerimi bağlattım.
epidurali araştırın gerçekten çok zahmetsiz bir yöntem .doğum sonrası anne yorulmadığı için bebekle çok rahat ilgilenebiliyor. ben çok rahattımaynı akşam ayağa kalkıp ihtiyaç gidermiştim.
kesinlikle acısız,ben doğum anında dr yle konuşurken bana sormuştu bir daha çocuk istermisin diye adama bu yöntemle 10 tane bile doğururum demiştim.eşimlede karar verdiğimiz için aynı doğumda tüplerimi bağlattım.
epidurali araştırın gerçekten çok zahmetsiz bir yöntem .doğum sonrası anne yorulmadığı için bebekle çok rahat ilgilenebiliyor. ben çok rahattımaynı akşam ayağa kalkıp ihtiyaç gidermiştim.
slm kızlar ben bugun topige ugrayamadım sabah kalkınca ev işine koyuldum camlar silindi perdeler yıkandı halılar çırpıldı derken akşam oldu ama ev tertemiz oldu yoktum ya yapamamaıştım rahatladım duşumu aldım sizlere geldim şimdi naersiniz bakim.....
evet rahatladım canım ben yokken boş evde olsa toxzlanmıştı hallettim heryer mis gibi oldu valla...rüyanazcım hoşgeldin.bende bugün hiç iş yapmadım sadece yemek yaptım.çok uyuşuktum. şimdi senin yerinde olmak vardı. için nasıl rahatlamıştır.ellerine sağlık.
ohhh ne güzel ...temizlik gibisi yok vala..ben hergün yapıyorum desem yeridir...kafayı yiyeceksin diyor annem :)):çok üzgünüm:
narencim. oğlumda 3 kilo aldım. doğumdan bir hafta sonra eskisindende zayıftım.kızımda 10 kg aldım. 68 le doğumdan çıktım. emzirme döneminde annemler 4 ay yanımda kaldı ve ben en son 77 kiloya çıkmıştım.annemler gitti ve o yaz 4 ayda 50 kiloya düştüm. ve 5 ıldırda yine kilo aldım şimdide 60 kiloyum tamamen benim hatam.
bende hamilelikte 25 kılo aldımmm doğumda 10 kılosu gittii gerisinide 2 ay içinde verdim kendi kendine allahtan gittiiiiii :)))
epidural bende yapacaktım ama cesaret edemedimm genel uyusturdular uyuttular öyle sezeryan oldumm genede cesaret edememmm epidurale
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?