Asker Eşleri

olsun hira ismi de hoşşş :)))) ya ben senden daha kararsızım bakk..şimdiden kaç isim çıktı uffffffffff zor şu isim seçmek ama anlamları kuranı kerim de var canım..ben ona dikkat ediyorum açıkçası..anlamlı olsun

Son düzenleme:
hai hayırlısı bakalım canım anketi hazırl o zaman söliycem hangisini sectiğimi

canın tatlı diosun yani ne diolar ona acı eşiği alt seviye de mi :)

valla bend e hiç korku yok şimdilik deli cesareti var neden se :uhm:

pelin o kızın mı çok sevimli maşallah :)

sağolasın. evet benim kızım. ALLAH sanada evlatlar nasip etsin,sağlıklı,akıllı vatana millete hayırlı inşallah. tabi bu temenniler cümlemize.:1hug:

narencim canım sende çok tatlısın kuşum.:1hug:

kızlar artık bu devirde doğumdan korkulmaz.epidural olursunuz acısız,sancısız.ben oğlumu normal doğurdum kızımı epidural yöntemiyle çok kolay ve hiiç acısızdı.önce ALLAHA sonra dr güvenin.

he bak onu ilk defa duydum .izmililer gaddar dioo yani annem öle der :)) ben onlardanım.sen gaddar ol güzelim vala ben öyle diyorum ama hamiş olunca Allah o gücü verir derler...sağlıkla olsun da güzelim sonuçta acı anlık şeyler dimii..
amin pelinim...

slm kızlar ben bugun topige ugrayamadım sabah kalkınca ev işine koyuldum camlar silindi perdeler yıkandı halılar çırpıldı derken akşam oldu ama ev tertemiz oldu yoktum ya yapamamaıştım rahatladım duşumu aldım sizlere geldim şimdi naersiniz bakim.....

ya bi de epidural varmış ..gerçekten acısız mı??

kesinlikle acısız,ben doğum anında dr yle konuşurken bana sormuştu bir daha çocuk istermisin diye adama bu yöntemle 10 tane bile doğururum demiştim.eşimlede karar verdiğimiz için aynı doğumda tüplerimi bağlattım.

epidurali araştırın gerçekten çok zahmetsiz bir yöntem .doğum sonrası anne yorulmadığı için bebekle çok rahat ilgilenebiliyor. ben çok rahattımaynı akşam ayağa kalkıp ihtiyaç gidermiştim.

rüyanazcım hoşgeldin.bende bugün hiç iş yapmadım sadece yemek yaptım.çok uyuşuktum. şimdi senin yerinde olmak vardı. için nasıl rahatlamıştır.ellerine sağlık.

:lepi:

hihoyyyt
:hooray:

:asigim:tam bana göre bu yöntem...desenizeeeeŞeniz

ilahi fıstıkım ya nasıl güldürdeün beni allah da seni güldürsün
askeri hastaneye sorcam bakalım epidural yapıomu bana hiç yapıomuş gibi gelmedi hoş ben epiduralden korkuyorum aslı nda yapmaz sa die normal dogurcam sezeryan olmasın yeterki

kaç kilo almıstın pelincim dogumlarında

ohhh ne güzel ...temizlik gibisi yok vala..ben hergün yapıyorum desem yeridir...kafayı yiyeceksin diyor annem :)):çok üzgünüm:

narencim. oğlumda 3 kilo aldım. doğumdan bir hafta sonra eskisindende zayıftım.kızımda 10 kg aldım. 68 le doğumdan çıktım. emzirme döneminde annemler 4 ay yanımda kaldı ve ben en son 77 kiloya çıkmıştım.annemler gitti ve o yaz 4 ayda 50 kiloya düştüm. ve 5 ıldırda yine kilo aldım şimdide 60 kiloyum tamamen benim hatam.

kızlar ıyı aksamlar nasılsınz bügün cok misafirim vardı
annem babam ablam ablamın kaynanası kaynatasııı ve cocukklarrrrrrrrrrr

gittiler simdi bende sizlere bakıyım dedimm

bende hamilelikte 25 kılo aldımmm doğumda 10 kılosu gittii gerisinide 2 ay içinde verdim kendi kendine allahtan gittiiiiii :)))

epidural bende yapacaktım ama cesaret edemedimm genel uyusturdular uyuttular öyle sezeryan oldumm genede cesaret edememmm epidurale

annemler antalyada oturuyo canımm günü bırlık geldiler bugün ablamda kalıp yarın döneceklerrr yakın olduğundan devamlı gidip geliyo

rüyanazcım hoşgeldin.bende bugün hiç iş yapmadım sadece yemek yaptım.çok uyuşuktum. şimdi senin yerinde olmak vardı. için nasıl rahatlamıştır.ellerine sağlık.
evet rahatladım canım ben yokken boş evde olsa toxzlanmıştı hallettim heryer mis gibi oldu valla...
ohhh ne güzel ...temizlik gibisi yok vala..ben hergün yapıyorum desem yeridir...kafayı yiyeceksin diyor annem :)):çok üzgünüm:

bende günlük süpürür silerim canım ama bugun halıları falan silkeledim camları kapıları sildim

nasıl yani 3 kiloyla doguma mı girdin sana inanamıyorum vallahi şok ettin beni ya zaten cocuk 3 kilo dogmustur bunun seli suyu eşi nerde :uhm:
:1shok: bu hatunlar beni çok sasırtıolar kızında da cok i almışsın bence harika 10 12 kilo ideal zaten değil mi

60 fazla değil ya 2 cocuk annesi için bence ideal kilo gerci boy da önemli ama bence 60 güzel bi kilo boşuna verecegim die ugrasma tebrikler bu kiloda kal kaydirigubbakcemile3

ya esmacım nasıl verdin o kadar kiloyu sana helal olsun diorum
kaydirigubbakcemile5özel birşey mi yaptın az deil ki 25 kilo bacım off gözüm korktu ya o kadar alırda veremezsem ben napcam tosun gibi ortalarda gezerim artık :)))sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…