Asker Eşleri

bnmde dıkkatımı çektı cnm
bı baktım banlanmışsın çok şaşırdım
hayırdır ne iş dedim
nese geçmiş olsun

Kızlar günaydın güzel bir sabah geçirmeniz dileğiyle.
Esmacım geçmiş olsun canım kim yapabilir böyle birşeyi tamamen terbiyesizlik bu nasıl bir cesaret anlamak mümkün değil.

tunaydınkızlarr nasılsınız ardayı uyuttum bı bakayım dedım aksama annemle babm gelıyooo yemek hazırlıgı yapıyorummmm

ank canım bılmıyorumkı kım yaptııı kımseye guven kalmamıs artıkk ne yapmaya calısıyolar onuda anlamıs degılım ellerıne ne gececk yanııı allah böyle ınsanlardan uzak etsın herkezıı

anketime katılıp bana yorumlarda bulunana herkese cok ama cokkkk tesekkürler cici teyseleri :)
kaydirigubbakcemile3

teyzeleri ona kurban olurrrrr yeterki hayırlısıyla doğsa kucağına alsann tatlımmmm

esmacım gözün aydın. senin adına çok sevindim.memleketin neresiydi.

hadi gözün aydın canım benimde babam geçen hafta burdaydı insan çok mutlu oluyo gelince annesinin babasının

narencim biz sana teşekkür ederiz.Vatana Millete taza can getirdiğin için.

hayırlısıyla doğum yap tatlım.

hira annemlerin karsı komsusunun kızı bizi cekemedi de koydu derler diorum
off ne zormuş isim secmek
allahtan siz varsınız az da olsa fikrim oluyor isim konusunda
cok tesekkür ederim pelincim cok tatlısın ya kaydirigubbakcemile3

hee ya kocem de yapalım diyooo ama açıkçası ben doğumdan birazcıııııık korkuyorum ..böyle ne derler gaddar değilim nazlıyım çook..canım çok kıymetlii :))))) şaka bi yana da erken diyorum ben ama Allah bilir bunu..ama olursa valahi de anket yapcam sizin için siz seçin :))) ama ben mesela Asel ve Mİna ismine takmış durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…