Asker Eşleri

inşallah ablacım ya emekliyede cok bizim offfff

meltem konya da neredesiniz benim eşim konyalı

canım benim nasılsın.hamilelik nasıl gidiyor,aşeriyormusun.ekonomik krizden dolayı bez fiyatları indirimli demişti arkadaşlarım şimdiden stok yap.yeni doğanlarım sindirim sistemi inanamayacağın kadar hızlı çalışıyor.

yok bitanem aş erme olayları bitti iştah açıldı nasıl başa cıkcam :) bu bezleri hakkaten stoklamak lazım indirimde mi hangi marka önerirsiniz huggies hariç o israile gidiyor parası onun için almıycam huggies :)

narencim primadan şaşma derim.3,6 olanlar ilk bir ay çok lazım oluyor.ıslak mendil ,ıslak havlu olarakta dalini tercih ederim. hala kullanıyorum kızıma.dalinin bebe yağıda çook güzel laf aramızda bazen banyo sonrası kendimede kullanıyorum.özellikle ayaklarımın yorgunluğunu atmak için.ayaklarını bebe yağıyla ovdur eşine çook rahatlatıyor son aylarda çok iyi oluyor.

cok saol pelincim ya tecrübeli anne olmak bambaşka gercekten
anneme sorsam en küçüğümüz 16 yasında ne kullancagını bilmez :)
sizden öğrenmek daha güzel oluyor

hazır sırası gelmişken siz de memebaşı çatlaması olmuşmuydu ne kullanmıştınız ne zaman başlamıştınız

malesef bende oldu meme başı çatlaması ve çok sancılı emzirme dönemi atlattım bi ara ilk aylarda oluyor sadece. bana doktorum emzirme bitince bepanten sür demişti sonraki emzirmedede çok iyi temizleyip emzirdim bebeğimi.kızımı 2.5 yaşına kadar emzirdim. oğlum 6 ay emdi sadece.prematüre doğmuştu. ağzı küçücüktü memeye alışamadı hemde ilk çocukta bende acemiydim. şimdiki aklım olsa zorlardım.biraz aç bırakınca mecburen emiyorlar.bide bebek biraz ağlayınca komşular falan bu çocuk doymuyor mama ver diyorlar sakın kulak asma,bebek seni emdikçe sütün hem artıyor hem bebek memeye bağlanıyor.

evet haklısın ya cevremde de var dayıyorlar bebeğe mamayı doymuyor die sonra cocuk şişiyor fos portakal gibi:)
bağışıklık sistemide gelişmiyor anne sütünün yerini bişey doldurmaz
maşallah bu güzel kız baya emmiş annesini benimki de emer inşallah :)))

cok saol pelincim ya allah razı olsun senden

günaydın canlarım. tosun cum ben denizlideyim.sizin tayin kaçıncı bölgeye çıkacak bu sene söylede ona göre yardımcı olalım.sınıfınız ne ,havacımı,karacımı ,jandarmamı,denizlide hepsi var. boluda,tokatta,kıbrısta kaldım. kız kardeşimde cizre katranda kaldı şimdide eski foçada kampta oturuyor. bu dediğim yerlere çıkarsa sana bilgi verebilirim.

selam rüyanazcım nasılsın kuşumm.
iyiyim canım sen naslsın.......
ay herzaman beklerim keşke gelsen bacım..........
rüyanaz bak böyle seyler yazma datlumm kötü oluyorum simdi olsa ne yerdimmmmmmmm

pelincim gecmis olsun sikayetin devam ediyomu halen
gel bacım sende bin gel.............
selam bayanlar bende asker eşiyim konyadayız sizler nerelerdesiniz

slm şekerim hg...
handan ablacım noluyo küsmüyüz bana hiç slm yok ...kızın gelmiş gözün aydın dedim cevap yok ....senağlama

canım biz karacıyız. tokatta bizde yaptık. denizli burdur ısparta taraflarını düsünüyoz. iç güvenlik istiyelim diyoz ama karar veremedik.

canım biz karacıyız. tokatta bizde yaptık. denizli burdur ısparta taraflarını düsünüyoz. iç güvenlik istiyelim diyoz ama karar veremedik.

2003 de tokattan ayrıldık 6 yıl tokatta yaşadım siz hangi yıllarda tokattaydınız:1hug:

kızlar ıyı aksamlar nasılsınız sabah gırdıgımde buyuk bı sokla karsılastım sıteye gıremedım
sıfremı bılen bırı buradan benım adımda bırısıne mesaj cekmıs baska bı steye cagırmıs anladıgım kadarıylaaa sınırden oldum anlıcanızz kım yaprkı bunu neden yapsınnn bı bulsam kımın yaptıggınııı neysekı duzeldıııı

esmacım şok oldum. kime söylemiştin şifreni. nerden biliyorlar şifreni. aslında kimin yaptığını buldurabilirsin. o saatte senin nikinle siteden kim yazmış ıp adresinden buldur bence. yapanın yanına kar kalmasın. bunu mutlaka kazene ilet.

sıkma canını .burdada sahtecilikle uğraştığımıza inanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…