inşallah ablacım ya emekliyede cok bizim offfff
meltem konya da neredesiniz benim eşim konyalı
hoşgeldin canım biz balıkesir erdekteyizselam bayanlar bende asker eşiyim konyadayız sizler nerelerdesiniz
iyiyim canım sen naslsın.......selam rüyanazcım nasılsın kuşumm.
ay herzaman beklerim keşke gelsen bacım..........tatlım ya ben kilo vermeye çalışıyorum sen iştahımı açıyorsun. bir gün üşenmicem amasyaya gelip kapını çalıcamm.banada banada diye.ne kadar şanslı arkadaşların var senin gibi arkadaşa sahipler
gel bacım sende bin gel.............rüyanaz bak böyle seyler yazma datlumm kötü oluyorum simdi olsa ne yerdimmmmmmmm
pelincim gecmis olsun sikayetin devam ediyomu halen
selam bayanlar bende asker eşiyim konyadayız sizler nerelerdesiniz
günaydın canlarım. tosun cum ben denizlideyim.sizin tayin kaçıncı bölgeye çıkacak bu sene söylede ona göre yardımcı olalım.sınıfınız ne ,havacımı,karacımı ,jandarmamı,denizlide hepsi var. boluda,tokatta,kıbrısta kaldım. kız kardeşimde cizre katranda kaldı şimdide eski foçada kampta oturuyor. bu dediğim yerlere çıkarsa sana bilgi verebilirim.
canım biz karacıyız. tokatta bizde yaptık. denizli burdur ısparta taraflarını düsünüyoz. iç güvenlik istiyelim diyoz ama karar veremedik.
2003 de tokattan ayrıldık 6 yıl tokatta yaşadım siz hangi yıllarda tokattaydınız:1hug:
kızlar ıyı aksamlar nasılsınız sabah gırdıgımde buyuk bı sokla karsılastım sıteye gıremedım
sıfremı bılen bırı buradan benım adımda bırısıne mesaj cekmıs baska bı steye cagırmıs anladıgım kadarıylaaa sınırden oldum anlıcanızz kım yaprkı bunu neden yapsınnn bı bulsam kımın yaptıggınııı neysekı duzeldıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?