Asker Eşleri

canlarımm şööle güzzelbir rulo pasta tarifiniz varmı,yakında günüm var beraber mönü oluşturmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

ben mönümü söyleyeyim ::
mercimek köftesi /kısır / patates salatası/ rus salatası
tuzlu kurabiye / kek / börek /sigara böreği
yaprak sarma
irmik tatlısı / tatlı kek / pasta

sana tercihli yazdım bunlardan birer tane tuzlu birer tane tatlı ve salata şeklinde yapsan yeterli olacaktır bi de yanında çayy ohh miss gibi...ben de istersen çok tarif var yazarım sana..

Son düzenleme:
canlarımm şööle güzzelbir rulo pasta tarifiniz varmı,yakında günüm var beraber mönü oluşturmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

canım yaş pasta olarak istiyorsun herhalde benim var bir tane
yapacağın tepsi boyu önemli ama yaklaşık 50 cm tepsi için olur

4 yumurta 4 fincan şeker 4 fincan un istersen 1 paket vanilya
önce yumurtaları iyice çırp şekeri ekle çırp unu ilave et karıştır
tepsiye dök 170 derecede üzeri çok renk vermeden pişir kürdana hamur gelmiyorsa olmuştur.
piştikten sonra tepsiden kırılmadan çıkar yıkayıp sıktığın tülbentin üzerine koy rulo gibi sar biraz beklet hamur yumuşasın daha sonra aç onu kekin üzerine vişne suyu ile ıslat biraz krem şanti hazırla üzerine sür muz dilimlerini üzerine koy hamuru rulo yap.
krem şantiyle her tarafını kapla dolaba koy soğuğun.
yiyeceğin zaman üzerine istediğin şekilde süsleyebilirsin hindistan cevizi serp üzerine
kivi çok yakışıyor buna muzda koyabiirsin üzerine tercih senin
yapınca bana postala afiyetle götürürüm

Yaş pastanın yanına börek mercimek köftesi poğaça bunun gibi şeyler yapabilirsin

kızlar iyi aksamlar nasılsınz burda felaket derecede kar yağıyo ama biz gene gezmekten eksik kalmadıkk yeni geldik eve sizler iyisinizdir insalahhhh

Herkese ıyı gecler kızlarr...
Kımsecıkler yok galıba..:uhm:
Valla ben yokken kaynatmıssınız bakıyorum sekerler..yerimseniben
Her zaman yuzunuzden gulucuk eksık olmasın...:1hug:a.s.

ne yaprağınIZ kurusun ne gülünÜZ solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…