Asker Eşleri

kimsecikler yok nerdesiniz. eşim yarın tatbikata gidiyor akşamdan beri kumanya hazırlıyorum. bu akşamda nöbetçi.kaynanamada çoooook kızgınım çooook.yaşlı olmasa çok laf hakediyoda neyse yine yaradana sığınıp susuyorum.

sorma melish cim yaw..Bugün bugündür benım belden asagımlan ugraseyolar.. Amma ben biliyom yapcemi..kötükedihüsokötükedihüso

Hade bekliyoz zati laelaelaelaelae hehehehhehhe

allah kavuştursun deyim sana yanlızsın üzülme be yaaaaa

handan ablam sağolasın. yanlızlık kaderim olmaya başladı. ALLAH sonumu hayır etsin. cümlemizin

sıkma canını pelincım kımse senden daha da değerlı değıldır
değerı olmayan şahıslar ıçınde canını sıkmaya değmez
allah kavuştursun

günadın herkese gülene gülmeyene sevene sevmeyene kocaman günaydınnnnnnnn

günaydın kızlar herkese çok işim var bugun ama daha sersem gibiyim rüyanazı göndereyim iş yapmaya başlayacam hemen...........

Herkese Tünaydınlaarrr..
Ya kızlar ben dün gece uyuyamadım ya sabah 5 i gecıyordu..Her tarafım agrıyordu..
Opuldunuz sekerler..

Merhaba kızlar..
Ya kafama takılan bırsey var...
Dün aksam mısafırım var demıstım ya
Hayırlı olsuna geldıler ama carsıda dısarda goruyordum ben hanımı
Eşlerımız aynı yerde calısıolar..
Ama ne zaman esımle carsıda dısarda dolanırken onlarla karsılassak,bu hanım eşime ismiyle hıtap edıyor..Ama ben hıcbırzaman kımsenın eşine ısmıyle hıtap etmedım. Ahmet Bey,Mehmet Bey..vs dıyorum..Eşimde ınanılmaz rahatsız oluyor zaten.Öyle herhangi bır samımıyetımızde yok hani öle demesını gerektırecek.
Dün aksamda bır ıkı defa agzından cıktı ama cay bahanesıne mutfaga gıttım sinirimden..
Haksızmıyım arkadaslar...
Esıde hıcbırsey demıyor galıba,ınsan dıkkat etmez mı karısı elin adamına ısmını söleyerek hıtap edıyor falan..
Sız olsanız takmaz mısınız..
Ne yaparsınz..
:uhm:

slm kolay gelsin rüyanaz
saol balım mis gibi oldu her işim bitti valla rüyanaz yemek yesin banyomuzuda yapalım tamamdır ..........

evet sinir bozucu bi durum senin yeride olsam kadına ya herkese böyle ismiylemi hitap edersin sen ben hiç yapamam da derim.......

Takma kafana çok fazla o onun rahatlığından kaynaklanan bir şeydir.
Demekki herkese adıyla hitap ediyor eşide birşey söylemiyor.
Fırsat buldığun bir anda çaktırmadan lafı sok gitsin en iyisi bu.

aman da aman eşini kıskanırmışşşşşşş da aman özebuş41 :))) salla ya o davranış o kişinin kalitesini gösterir ,salla gitsinnnnnnnn sen kendine ve eşine bak yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…