kıs özebuşş ne fenasın beeeeeee hehhehhehehhehehhee :)))))) atm deki kıs vakkası :)))
sorma melish cim yaw..Bugün bugündür benım belden asagımlan ugraseyolar.. Amma ben biliyom yapcemi..kötükedihüsokötükedihüso
kimsecikler yok nerdesiniz. eşim yarın tatbikata gidiyor akşamdan beri kumanya hazırlıyorum. bu akşamda nöbetçi.kaynanamada çoooook kızgınım çooook.yaşlı olmasa çok laf hakediyoda neyse yine yaradana sığınıp susuyorum.
kimsecikler yok nerdesiniz. eşim yarın tatbikata gidiyor akşamdan beri kumanya hazırlıyorum. bu akşamda nöbetçi.kaynanamada çoooook kızgınım çooook.yaşlı olmasa çok laf hakediyoda neyse yine yaradana sığınıp susuyorum.
handan ablam sağolasın. yanlızlık kaderim olmaya başladı. ALLAH sonumu hayır etsin. cümlemizin
merhabalar özledim sizleri nasılsınız arkadaşlar Şeniz
saol balım mis gibi oldu her işim bitti valla rüyanaz yemek yesin banyomuzuda yapalım tamamdır ..........slm kolay gelsin rüyanaz
Merhaba kızlar..
Ya kafama takılan bırsey var...
Dün aksam mısafırım var demıstım ya
Hayırlı olsuna geldıler ama carsıda dısarda goruyordum ben hanımı
Eşlerımız aynı yerde calısıolar..
Ama ne zaman esımle carsıda dısarda dolanırken onlarla karsılassak,bu hanım eşime ismiyle hıtap edıyor..Ama ben hıcbırzaman kımsenın eşine ısmıyle hıtap etmedım. Ahmet Bey,Mehmet Bey..vs dıyorum..Eşimde ınanılmaz rahatsız oluyor zaten.Öyle herhangi bır samımıyetımızde yok hani öle demesını gerektırecek.
Dün aksamda bır ıkı defa agzından cıktı ama cay bahanesıne mutfaga gıttım sinirimden..
Haksızmıyım arkadaslar...
Esıde hıcbırsey demıyor galıba,ınsan dıkkat etmez mı karısı elin adamına ısmını söleyerek hıtap edıyor falan..
Sız olsanız takmaz mısınız..
Ne yaparsınz..:uhm:
Merhaba kızlar..
Ya kafama takılan bırsey var...
Dün aksam mısafırım var demıstım ya
Hayırlı olsuna geldıler ama carsıda dısarda goruyordum ben hanımı
Eşlerımız aynı yerde calısıolar..
Ama ne zaman esımle carsıda dısarda dolanırken onlarla karsılassak,bu hanım eşime ismiyle hıtap edıyor..Ama ben hıcbırzaman kımsenın eşine ısmıyle hıtap etmedım. Ahmet Bey,Mehmet Bey..vs dıyorum..Eşimde ınanılmaz rahatsız oluyor zaten.Öyle herhangi bır samımıyetımızde yok hani öle demesını gerektırecek.
Dün aksamda bır ıkı defa agzından cıktı ama cay bahanesıne mutfaga gıttım sinirimden..
Haksızmıyım arkadaslar...
Esıde hıcbırsey demıyor galıba,ınsan dıkkat etmez mı karısı elin adamına ısmını söleyerek hıtap edıyor falan..
Sız olsanız takmaz mısınız..
Ne yaparsınz..:uhm:
Takma kafana çok fazla o onun rahatlığından kaynaklanan bir şeydir.
Demekki herkese adıyla hitap ediyor eşide birşey söylemiyor.
Fırsat buldığun bir anda çaktırmadan lafı sok gitsin en iyisi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?