Asker Eşleri

ablam benim saol destedgin için............

iyi diyelim iii olalım dimi bayanlar...valla benimde günlerim neredeyse hep nette geçiyo sıkıcı yani kafama göre bi arkadaş bulamadım henüz..çok sıkılıyorum...çoooookkkkk..

ablam benim saol destedgin için............

hep yanındayız canım benim sıkıntın olursa buralardayız

iyi diyelim iii olalım dimi bayanlar...valla benimde günlerim neredeyse hep nette geçiyo sıkıcı yani kafama göre bi arkadaş bulamadım henüz..çok sıkılıyorum...çoooookkkkk..

üzüldüm ama şimdi bizler varız burada sıkıntın olursa yardımcı oluruz başka topiklerede bak flash flash topiği var acayip komik geçiyor linkimi vereyim sende gel ozebus_41var ben varım

ank cım tesekkur ederımm..Cok yoruldum yaa aksama hıc hoslasmadıgım mısafırım varr.:bbo:.Aslında yapmamam lazım ama hazırlanıyom ıste temızlık falan..Ayy bugun cıldırmazsam hıc cıldırmam sanırım..:jeyyar:Sonra anlatırım artıkın... Optum sımdılık sızı işe devam edeyım bariiii...

Sevilmeyen misafiri ağırlamak zordur kolay gelsin sanada bende kaçıyom dışarıda işim var gelince görüşürüz öptüm byyyyyyyyy

kızlar nasılısınz bakalımbende ardayı uyuttum öylesine oturuyorum iste havada mkapalı içim karardı valaa

sevilmeyen misafir ağırlamak zordur gerçekten kolay gelsin tatlımm

ço teşekkür ederim ya giriyorum bende gülmeye ihtiyacım var gerçekten..

Pelincim kac gunudr pastandan sayıklıyoruz buradaa
Hani bakalım pastann
cokacimcoook

pastam çok güzel oldu.tarifi mutlaka yap tavsiye ederim.askerlik bu belli olmaz birgün biryerde mutlaka kavuşuruz. söz sana pastalar börekler,salatalar ne istersen yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…