saol canım bende iyiym çok şükür..slm iyidir rüyanaz sen den ne haber şekerim
Kimsecikler gelmemiş..
İyi gecelerrr kızlar...
Kahvaltı hazır hanımlar hadi buyurun kalkın uykucular sizi
canım çok sıkkın bugun eşim dün lojman için aramış diyarbakırı şimdi boş yokmuş...temmuzdaki lojman dagıtımını bekleyecez ya.......nasılda kendimi alıştırmıştım 1 mayısta kurs bitince bizde gidicez beraber olucaz diye.........
canımmmmm kıyamam üzülme... Bende bu ara ne kadar hassasım herseye üzülüyorum..garip..:uhm:
Neyse..Canım üzülme yahu...Her işte var bır hayır.. O kadarcık bekledın 2 aycık daha sabretcen canım.. a.s.
malesef sabretmekten başka çare yok ama 3 ay canım ya baya uzun geliyor şimdi bana ......
canım çok sıkkın bugun eşim dün lojman için aramış diyarbakırı şimdi boş yokmuş...temmuzdaki lojman dagıtımını bekleyecez ya.......nasılda kendimi alıştırmıştım 1 mayısta kurs bitince bizde gidicez beraber olucaz diye.........
Kahvaltı hazır hanımlar hadi buyurun kalkın uykucular sizi
evet canım allah başka ayrılık vermesin napalım katlancaz........Ne desen haklısın canısı..
O 3 ay sana 3 yıl gelıyordur bılırım..
Ama yınede unutmakı netıcede temmuzdan ıtıbaren eşinle kızınla bırarada olacaksın artık..
ahh sen bana sor pelin ekimden beri ayrıyız ne azı kıss.....temmuz sonunda lojmanlar dagıtılıo ama bakalım hayırlısı.....arkadaşım sıkma canını,3 ay geçer lojman temmuzdaysa çok iyi eşinle kavuşmanıza çok az kalmış.
slm bayanlar nasılsınız bakalım..
slm bayanlar nasılsınız bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?