Asker Eşleri

Günaydın kızlar cumanız mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun.

Genç aşıklar nasıllar bakalım dün şiddetli depremler oldu yurdumun her yerinde :jeyyar: :lepi:

sen hiç konuşma bakalım ben buradayım koskoca 22 yıl oldu
benden sonra belos geliyor

sen yoktunki ablam akşam bekledik ama gelen giden yoktu banada 15 oldu haziranda 16 girecem inşallh:Saruboceq::asigim::1hug:akşam meşguldün galiba ortalıkta yoktun:jeyyar:

kızlar gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sekerlerrrrrrr

allah bızede nasıp eder ınsallah uzun snelerııııııııı

pelıncan canım daha karar vermedım menüde ne yapayım tatlımmm

kızlar ya oglumun dogum gunu menusunu olusturmaya yardımcı olunnnnnnn

Günaydın kızlar cumanız mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun.

Genç aşıklar nasıllar bakalım dün şiddetli depremler oldu yurdumun her yerinde :jeyyar: :lepi:

Herkese hayırlı cumalarrrrr....
Ben ıyıyım ablacım..
Dun meydanı bos bulduk ugrastık valla bırbırımızle mıyase melısh ben..Ondan yanii...:asigim:

Sanada tünaydın canım inşallah sanada uzun seneler olsun
Yaş pasta var zaten börek yap simit yapabilirsin çocuklar sever eğer annelerde gelecekse salata türü birşey yap benim tarifim var ona bak istersen patatesli havuçlu çok güzel oluyor

selam. denizlide kapalı kasvetli bir havavar amaaaa havalar nasıl olursa olsun bizim havamız yerinde olsun.

slm herkese ben şmdi çıkacam dilek aya gidecem çaya çağırdı pc sinde sorun varmış giremiyo özledim gidm az laflayım dimi öptüm sizleri by

cumanız mübarek olsun.

canım seninde cuman mübarek olsun burdada hava kapalı adamın ruhu sıkılıyor resmen

slm herkese ben şmdi çıkacam dilek aya gidecem çaya çağırdı pc sinde sorun varmış giremiyo özledim gidm az laflayım dimi öptüm sizleri by

gez yavrum gez için çayları yapın dedikodunuzu oh ne güzel bizde evde tek başına sıkıntıdan patlayalım

Kızlar ben lojman hayatını çok arıyorum sivil hayat bana çok zor geldi 2 senedir burdayım bir arkadaş bile bulamadım inanın.
Bütün gün hep evdeyim kapım çalmıyor kimseler yok bazen anırarak resmen ağlıyorum acaba diyorum benden hoşlanmadılarmı diye düşünüyorum anlamadım gitti bu istanbulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…