Asker Eşleri

ben izmir de buca (şirinyer ) oturuyorum 8 aydır ,okuldan dolayı buraları çok ii biliyorum...eşimde burda okuduğu için bu semti seviyor ve biliyoruz..amaaa evlenince gel annemin yakınına gidielim senin nöbetelerlinde kalırım falan desem de ,çok uzak dedi bana ,sözün kısası buradayız şimdi ..burası öğrenci semti ,apartmanımda kimsecikler yok ,gireni çıkanı bile bilmiyorum düşünün..ki hareketli bi yerdeyim mevki olarak da süper ,,nesee şimdi eşim bana annenin yakınına yanı kuzey izmire çiğliye taşınalım aklım sende kalıyor dedi :))))) eee işine uzak ama kabul ettim :)) nisanda taşınıyoruz ve haliyle oralarda büyüyen karşıyaka kızı olarak ,orada rahat nefes alıyorum ,bi de oralarda kiralar da ucuz ,burası öğrencilerden dolayı uçuk fiyatlar ,,,herkes bana lojmana neden gitmiyrosunuz diyor lojmanlar 350 tl burda ,tabi bazıları bedava sanıyor o da ayrı...)) kısacası her yerde var kızlar bu yalnızlık ((

of ya bende izmir gaziemir lojmandayım sözde avantajlı....ama gerçekten kimsenin kimseden haberi yok herkes bi havalarda çok sıkıcı yani....bende doğuda ki ardaşlığımızı dostluğumuzu çok arıyorum...allahtan burası var da bir parça rahatlıyo insan..

canım ya.. haklısın.Ben gazıemırdekı yasadıgımı anlatmıstm sana,cok haklısın..

kızlar doğuda en eşle gidilebilir yerler nereler.mesela vana ve siirte gidiliyormuş oraları bilenler varmı.yada muş nasıl

telsin cim bu arada gaziemir de eşin nerede çalışyor güzelim..hangi lojmanlardasınız siz ..karada mı ,yeni de mi ,eski de mi :)))) çok gidiyoruz biz arkadaşlarımıza oturmaya ,sana da geliyim :)))) canın sıkılmasın

Çok iyi bilirim lojmanı tek sıkıntısı yola uzak olması

telsincim daha neresi olduğu belli değil mayısta belli olacak.
melish83 bende denizlideyim banada gel.

eşimle gitsemmi gitmesemmi muallakta kaldım.

Pelincan kendi fikrimi söylesem sana ...
Eşimde 2 yıl licede kaldı biz gitmedik kızın okulu vardı eğitim durumları malum oralarda bende istanbulda lojmandayım tabi.
Ev taşı okul değiştir zor olacak diye biz kaldık iyiki kalmışız tabi kolay birşey değil ama okul yüzünden böyle bir karar aldık.
Senin oğlun lisede değilmi bence hiç kımıldama yerinden 2 sene kalmayacakmı orada zaman o kadar çabuk geçiyorki anlamıyorsun bile.
Her 2,5 ayda gelip 15 gün kalıyordu ailem geliyordu yanıma ben sık sık gidiyordum yanlarına.
Birde neresi olacak gideceği yer onuda bilmiyorsun ancak belli olunca karar ver istersen .

valla ne iii olur..gaziemir ulaştırma okulun da acemi bölük komutanı..karacı..

valla ne iii olur..gaziemir ulaştırma okulun da acemi bölük komutanı..karacı..

hmm ..benim kocem hava sınıf okulunda :))) bak canım siizin orayı bilmiyorum ama ,havacıların lojmanları daha iyi imiş...ben gittiğim arkdaşlarıma soruyorum nasıl diye ,herkes gidip geliyor birbirine :..hayırlısı şekerim...bizim de burda 3 yılımız var sonra şark var oooooohhooo
:smiley-cool::smiley-cool:

ozebus_41 bende beklerımmmm...

geleyim bilecik e de :))))) uçan halımlaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…