Asker Eşleri

Öğlenleyin üst kat komşumu aradım kahveye gelin diye arkadaş varmış bende çıktım yukarıya arkadaş dediki ev sahibine dışarı çıkacağım sende gelsene dedi oda çocuklar gelince dışarıya çıkacağız dedi.
Ya ben yanındayım banada bir teklif etse sanki gideceğimden değil inanın ve benden küçük bu insanlar.ben mi yanlış düşünüyorum kızlar sizde de böyle oluyormu hiç

lojman hayatıda pek parlak değil.insanlar çook alıngan,şakadan anlayan yok,samimi arkadaşı geçtim samimi davranan insan bile yok,millet birbirinin gürültüsünü eleştirmek için yer arıyor,bizim aşşağıdaki lojmanda kadın tartışması yüzünden beyler birbirini mahkemeye vermiş....tabi güzel yanlarıda var güvenlik,ev kirası.burda 40tlye bile lojman var müstakil bahçeli.
handan ablacım ben kendimi sizlerin arasında çok samimi bir lojmanda oturuyormuşum gibi hissediyorum.:1hug::1hug:

Sana katılıyorum pelincim.. Bende lojmanda değilim ama burası bambaska,sizlerle olmak en önemlısı.. Burada yaptıgımız gırgır samatayı orada yapamazdım herhalde.. Dedıgın gıbı lojmanda neler duyuyorum buralarda ne olaylar oluyor,o onun cocuguna kış demiş dıye vs..
Ank ablacım sen kenını bılıyosun,kımseye ıhtıyacında yok,tamam ınsan hakkaten ıkı laf etcek bı arkadas bı ınsan arıyor ama herkes bızım gıbı düşünmüyor bakmıyor

aynen bende böyle durumlarla çook karşılaşıyorum.insanları anlamak mümkün değil.teklif etse dili aşınırmı nezaketten bihaber milletimiz malesef.sıkma canını

8 sene oturduk lojmanda o kadar bir dostluk yaşadıkki arkadaşlarla ve hala telefonda görüşürüz onlarda emekli oldular dolu dolu yaşamıştık biz tabi çok sıkıntılı insanlarda var kesinlikle çekilmez böyle tipler...bende çok seviyorum burayı bazen kendimi güzin abla gibi hissediyorum arkadaşlarımızın sıkıntılarını hepimiz paylaşıyoruz sonunda ben hepinizi çok seviyorum çünkü ohhhhhhh beee biraz rahatladım kaydirigubbakcemile3

Tamam ihtiyacın yok ama arada konuşmak için insan arıyorsun sivilin askere bakışı çok farklı ben bunu yaşadım daha önce izmirde otururken
aynen bende böyle durumlarla çook karşılaşıyorum.insanları anlamak mümkün değil.teklif etse dili aşınırmı nezaketten bihaber milletimiz malesef.sıkma canını

ok ya canım sıkıldığından değil aslında iyi insanlar ama elektrik tutmadı herhalde banada gelirler oturup çay kahve filan içeriz ama çok olmuyor gelmeleri ben severim aslında gelinsin gidilsin ne diyeyim ben şimdi

ablacım ben öle bıryerde oturuyorum kı sorana eşim asker demıyorum düşün yani.. Burdaki sivilin bakısı daha farklı.. Bir bılgısayar kursuna gıttım,benden yasca buyuk hanımlar falan vardı bıde yenı evlıyım falan deyınce daha bır samımılerdı ama eşin nerde calısıo dıye sorduklarında kucuk yer söledım ve ondan sonra sadece merhaba ve ıyı aksamlar oldu aramızda.. Apartmanımda herkes calısıo zaten,hep yalnızım.. Dediğin gibi ısan ıkı laf edecek bırını arıyor,ortam yaratmaya calısıyorsun en azından sen ama ınsanlardan kaynaklanıyor ıste,herkes bız gıbı olmuyo

doğudamısınız şimdi o zaman pek söylenmez tabi bakış açıları çok değişiyor insanların

ah becanım bu konuda tokat harika bir şehirdi.6sene sivilde oturdum beni hiç yanlız bırakmadılar.eşim nöbetçiyken bütün apartmanı çağırırdım ben çayı demlerdim onlarda evde ne varsa getirirlerdi gece 12lere kadar oyururduk çok eğlenmiştim tokatta derken kıbrısa tayinimiz çıktı ne hikmetse kıbrıs farklıbir dünya denizlide lojmandayım ama çok mesafeli(aslında güzel)mesafe çoğu zaman iyi oluyor.yinede apartmanımda başım sıkışsa kimin kapısını çalsam yardımcı olurlar bende aynı şekilde yardım ederim. bunu bilmek bile güzel

apartmanımdakıler cok ıyıler Allah razı olsun ama hepsı calısıo cok nadır karsılasıyoruz.. Ta düğünüme geldıler eşim aynı evde bekar yasıyodu cunku..

ben boluluyum boludada lojmanda oturdum lojmandaki arkadaşlarım boluyu ve boluluları hiç sevmezlerdi sebebide yabancıya yabanco olduklarını ziyadesiyle hissettirmeleri.

yok ablacım doğu deil,batı!
Ama buralı arkadaslarda var sımdı yanlıs anlamalarını ıstemem ama genel olarak öle gercekten..

herkes değil tabi bende ne gaf yaptım ama çok ayıp bana :mymeka:

ameliyat olmuştum ya komşunu eşiyle karşılaştık eşine söylemiş ameliyat oldu diye tam 10 gün sonra geldiler geçmiş olsuna

slm bayanlar nasılsınız ..bende yalnızlardayım yine çook sıkılıyorum..eşim de nöbette bu akşam..off ya offffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…